Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewatonieja napisał(a):
ja mam ten sam problem moj Dajmon rzuca sie na ludzi na rowery auta psy koty ptaki ... ale wazy tylko 13 kg a tu pewnie masa około 40 kg?

Na pewno koło 40 a może więcej. Przed chwilą znowu miałam tel. w sprawie adopcji. Pan z okolic Garwolina , ma juz sukę owczarka. Zapytał czy sunia miała szczeniaki po moim stwierdzeniu, ze nie i mieć nie będzie Pan podziękował i się wyłączył. A ja właśnie wysłałam życzenia z Nowym Rokiem od siebie i suni do tego domku o którym napisałam. Bardzo mi się ten kominek i wspólna tv podobała.

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
no to trzeba ją wysterylizować najpierw żeby nie było dyskusji na ten temat - wysterylizowana i już - jaki to koszt u Was?

Nie mam pojęcia. Będę musiała z nią pojechać do szczepienia to zważę ją i dopytam weta co ze sterylkami w tym roku.
Jednak pierwszy wyjazd jak droga zrobi się przejezdna to z wilkiem, potem sznaucerka a potem Dajtusia-Bursztynka

Posted

malawaszka napisał(a):
no to daj znać jak się dowiesz ile ta sterylka to będziemy kombinować - nie może pójść bez sterylki - za ładna jest

Nie pójdzie i domek musi być wspaniały a sunia w nim królową.

Posted

ewatonieja napisał(a):
ja sie napatrzeć nie mogę taka piękna :) do nas do schroniska ktoś oddał suczkę tej rasy z ufarbowaną na blond grzywką wyglądała jak suczka z meliny, ale ta istny cud :)

I mimo, że taka zwariowana to ja się w niej zakochałam. Kocham sznaucery paskudy jedne. Obiecałam jej cudowny dom i takiego szukam.
Musi mieć teren do wybiegania
Suczka ma być psem domowym i oglądać z państwem tv
Dom musi mieć doświadczenie ze sznaucerami i zapewnić jej ułożenie
Przede wszystkim musi mnie przekonać, że jest super domkiem wtedy oddam do adopcji to moje dziecko.

Posted

PIERWSZY ODZEW NA OGŁOSZENIA

Dzień dobry!

Przez 8 lat miałam psa- sznaucera olbrzyma, dlatego daże wielkim sentymentem tę rasę. Mój pies byl znajda, choc był rasowym psem. Nie miałam z nim żadnych problemów wychowaczych;-). Prośbe mam o bliższe opisanie charakteru suni. Z tego co Państwo piszą jest bardzo żywotna. Czy przechodziła szkolenie? Jak reaguje na inne psy? Czy jest agresywna?

z góry dziękuje za wszelki informację.

pozdrowienia

Posted

a ja myślę, że ta dziewczyna ma wielki potencjał, tylko troszkę go trzeba ukierunkować na prace w człowiekiem;) i będzie super psem.

Posted

[quote name='jogi']a ja myślę, że ta dziewczyna ma wielki potencjał, tylko troszkę go trzeba ukierunkować na prace w człowiekiem;) i będzie super psem.[/QUOTE]

dokładnie, tylko kto się tym zajmie :( Wanda ma ciągle kilka tymczasów plus swoje :(