wanda szostek Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 ewatonieja napisał(a):ja mam ten sam problem moj Dajmon rzuca sie na ludzi na rowery auta psy koty ptaki ... ale wazy tylko 13 kg a tu pewnie masa około 40 kg? Na pewno koło 40 a może więcej. Przed chwilą znowu miałam tel. w sprawie adopcji. Pan z okolic Garwolina , ma juz sukę owczarka. Zapytał czy sunia miała szczeniaki po moim stwierdzeniu, ze nie i mieć nie będzie Pan podziękował i się wyłączył. A ja właśnie wysłałam życzenia z Nowym Rokiem od siebie i suni do tego domku o którym napisałam. Bardzo mi się ten kominek i wspólna tv podobała. Quote
malawaszka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 no to trzeba ją wysterylizować najpierw żeby nie było dyskusji na ten temat - wysterylizowana i już - jaki to koszt u Was? Quote
wanda szostek Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 malawaszka napisał(a):no to trzeba ją wysterylizować najpierw żeby nie było dyskusji na ten temat - wysterylizowana i już - jaki to koszt u Was? Nie mam pojęcia. Będę musiała z nią pojechać do szczepienia to zważę ją i dopytam weta co ze sterylkami w tym roku. Jednak pierwszy wyjazd jak droga zrobi się przejezdna to z wilkiem, potem sznaucerka a potem Dajtusia-Bursztynka Quote
malawaszka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 no to daj znać jak się dowiesz ile ta sterylka to będziemy kombinować - nie może pójść bez sterylki - za ładna jest Quote
wanda szostek Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 malawaszka napisał(a):no to daj znać jak się dowiesz ile ta sterylka to będziemy kombinować - nie może pójść bez sterylki - za ładna jest Nie pójdzie i domek musi być wspaniały a sunia w nim królową. Quote
ewatonieja Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 ja sie napatrzeć nie mogę taka piękna :) do nas do schroniska ktoś oddał suczkę tej rasy z ufarbowaną na blond grzywką wyglądała jak suczka z meliny, ale ta istny cud :) Quote
wanda szostek Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 ewatonieja napisał(a):ja sie napatrzeć nie mogę taka piękna :) do nas do schroniska ktoś oddał suczkę tej rasy z ufarbowaną na blond grzywką wyglądała jak suczka z meliny, ale ta istny cud :) I mimo, że taka zwariowana to ja się w niej zakochałam. Kocham sznaucery paskudy jedne. Obiecałam jej cudowny dom i takiego szukam. Musi mieć teren do wybiegania Suczka ma być psem domowym i oglądać z państwem tv Dom musi mieć doświadczenie ze sznaucerami i zapewnić jej ułożenie Przede wszystkim musi mnie przekonać, że jest super domkiem wtedy oddam do adopcji to moje dziecko. Quote
ewatonieja Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 czekamy na pomyslny rozwój sytuacji i podnosimy :) Quote
ewatonieja Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 :mad:a psina to chyba nawet imienia nie ma Quote
wanda szostek Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 ewatonieja napisał(a)::mad:a psina to chyba nawet imienia nie ma Sunia ma piękne imię Szymi Quote
ewatonieja Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 o kurka tak samo nazywa sie 20 letni szympans z warszawskiego Zoo widac teraz czas by kojarzyć to imię z czymś zjawiskowym :) Quote
ewatonieja Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 o kurka tak samo nazywa sie 20 letni szympans z warszawskiego Zoo widac teraz czas by kojarzyć to imię z czymś zjawiskowym :) Quote
wanda szostek Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 PIERWSZY ODZEW NA OGŁOSZENIA Dzień dobry! Przez 8 lat miałam psa- sznaucera olbrzyma, dlatego daże wielkim sentymentem tę rasę. Mój pies byl znajda, choc był rasowym psem. Nie miałam z nim żadnych problemów wychowaczych;-). Prośbe mam o bliższe opisanie charakteru suni. Z tego co Państwo piszą jest bardzo żywotna. Czy przechodziła szkolenie? Jak reaguje na inne psy? Czy jest agresywna? z góry dziękuje za wszelki informację. pozdrowienia Quote
malawaszka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 najlepiej to byłoby żeby zobaczyła na własne oczy jak się sunia zachowuje Quote
ewatonieja Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 no brzmi to obiecująco, a przynajmniej całkiem normalnie :) trzymam kciuki! Quote
ewatonieja Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 na wszelkie wypadek ślicznotę wypychamy na 1 stronę! Quote
wanda szostek Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 [quote name='ewatonieja']na wszelkie wypadek ślicznotę wypychamy na 1 stronę! Pani jak dotąd nie odezwała się. Dzisiaj dałam ogłoszenia: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/3448597_mloda_sznaucerka_szuka_opiekuna.html http://www.pineska.pl/id=71409 http://www.kokosy.pl/spolecznosc/zwierzeta/obszar%3Apolska Quote
wanda szostek Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 [quote name='ewatonieja']na wszelkie wypadek ślicznotę wypychamy na 1 stronę! Pani jak dotąd nie odezwała się. Dzisiaj dałam ogłoszenia: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/3448597_mloda_sznaucerka_szuka_opiekuna.html http://www.pineska.pl/id=71409 http://www.kokosy.pl/spolecznosc/zwierzeta/obszar%3Apolska Quote
wanda szostek Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 [quote name='ewatonieja']no coż jej strata :/ W poniedziałek będzie ogłoszenie w warszawskich Anonsach dla suni i Dajtusi Quote
malawaszka Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 przybywa nam tych sznupków tylko zamiast ubywać :( Quote
jogi Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 a ja myślę, że ta dziewczyna ma wielki potencjał, tylko troszkę go trzeba ukierunkować na prace w człowiekiem;) i będzie super psem. Quote
malawaszka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='jogi']a ja myślę, że ta dziewczyna ma wielki potencjał, tylko troszkę go trzeba ukierunkować na prace w człowiekiem;) i będzie super psem.[/QUOTE] dokładnie, tylko kto się tym zajmie :( Wanda ma ciągle kilka tymczasów plus swoje :( Quote
ewatonieja Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 no jesli ma miec dom to ktos musi to zrobić :) Quote
Recommended Posts