obraczus87 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Madallena jestes ANIOŁEM!!!!!!!!!!!!!!! SUPER!!!!!!!! :) Quote
Madallena Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Anja2201 napisał(a):Ok , to ja wieczorem zadzwonie jak mój TZ do domu wróci on się umówi z tobą , bo obawiam się ,że jak ja Ci wytłumacze to będziemy czekać każda w innym końcu miasta , taki ze mnie pilot:evil_lol: hehehe. znam to z autopsji :) Niech zadzwoni do mnie jutro ok 10. Bede wiedziala na jakim jestem etapie i w ktorej restauracji jem wlasnie sniadanie :):) i umowcie sie ze mna na prostej drodze np. na bardzo widocznej stacji benzynowej, zebym ja zauwazyla :) Quote
Madallena Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Bede potrzebowala Waszej pomocy przy transporcie 4 lutego na sterylke. Albo dogadam sie moze ze wysterylizuje ja u siebie (koszt 200 zl). Wsparcie bedzie mi potrzebne przy ew leczeniu. Karma., lozko i opieka sa ode mnie z serca :) Quote
ocelot Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Bedziemy kombinować z tym transportem. Mamy chwilkę czasu. No miejmy nadzieję, ze będzie zdrowa malizna, ale jakby coś pomyślimy:) Quote
NusiaiJa Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 http://tomaszow.pl/plan/ to jest plan Naszego Tomaszowa. migająca strzałka z prawej dolnej strony wskazuje schronisko na Kępie mapa się przesuwa zobacz to naprawdę prosta droga, przesuń Mireckiego w lewo i na górze będzie ulica Warszawska a na jej końcu wjazd z kierunku Rawa Maz, trasa Warszawa - Katowice Quote
ocelot Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Choroba i co? Bo czekamy na wieści jakieś... Quote
Tymonka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Pojechała.... Była bardzo przestraszona , ale jak tylko poczuła że jest bezpieczna , przestała się trząść i wtulała łepek w dziewczyny .Jest tylko jeden problem trzeba niunie przywieść na sterylkę , bo więcejkierownik nie pójdzie nam na rękę i nie wyda psa przed sterylką , takie są przepisy u nas . Quote
Madallena Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Halo halo! relacja na zywo :) z centrum Lodzi :) wlasnie jedziemy po nastepne psiaki (dwa dodatkowe juz w samochodzie) I uwaga! NELI nie jedzie do mnie!!! jedzie od razu do DS :) DS zrobi sterylke, wizyta zostala przeprowadzona w miedzyczasie :) DOM rewelacyjny!!! wizyte zrobila leni365 (chyba jeszcze nie dotarla do domu, wlasnie jedzie) Nie martwcie sie, sama osoboscie tego dopilnuje ;) Neli w podrozy: cieknie jej slina jak cholera. Nie jezdzila dziewczyna samochodem co pokazala puszczajac pawia na swoj piekny rozowy kocyk! :) teraz lezy na zoltej kolderce :) Wyszla na spacerek, machala ogonkiem, ale bylo jej zimno wiec wrocila do samochodu. Z racji przepelnienia chwilowego Neli obecnie stacjonuje na kolanach u Ewy :) Nie martwcie sie o DS. Jestesmy osobami odpowiedzialnymi i wiemy, ze umowa ze schroniskiem jest swieta! Pozdrawiamy ps. wieczorem wkleje zdjecia z nowego domu :) Quote
__Lara Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 No to świetnie :D a co do za ds? :) skąd się wziął? czy ja coś przegapiłam/ zapomniałam? Quote
ocelot Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 madallenko my bardziej się martwimy teraz o inne psiaki. Ona musi u nas mieć tą sterylkę. Chyba, że zadzwonisz do Juranda i pozwoli Ci na to. Nie chcemy sytuacji, że nie da nam więcej psa na słowo. Quote
leni356 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Ja byłam dziś na wizycie przedadopcyjnej w domku dla Neli, naprawdę swietny. Mówiłam pani o sterylce ze w Tomaszowie, ale zobaczcie na pogodę :shake: Zapytaj kierownika czy państwo mogą zrobić sterylkę koło siebie, mają dobrą klinikę i całą dokumentację medyczną z wykonanego zabiegu podesłać do schroniska? Tak będzie najlepiej i dla państwa i dla psinki - po co ja wlec taki kawał. Quote
Tymonka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 My to rozumiemy , ale niestety ,u nas jest takie zarządzenie ,że bez sterylki nie można psa wydać , tu nawet nie chodzi o zgodę kierownika tylko o urząd miasta . A jeśli nie zrobimy u nas tej sterylki to kierownik nigdy więcej nie zgodzi się na żaden DT . My też woleli byśmy żeby sunia już nie musiała do nas przyjeżdżać Quote
leni356 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 To nie mozna jej było zrobić sterylki przed wydaniem? :roll: Quote
ocelot Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 leni356 napisał(a):To nie mozna jej było zrobić sterylki przed wydaniem? :roll: Leni przecież od początku była mowa, że w tej chwili wet nie zrobi. Quote
Tymonka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Z tego co wiem to wet ma teraz problemy rodzinne i dlatego jest zamieszanie . Quote
ocelot Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 I chyba formalnie to jeszcze Nelli nie została adoptowana? a w ogóle co to za domek? coś więcej? Quote
obraczus87 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 jeśli Madallena mówi, że domek jest świetny to ja Jej wierze. Jak bedzie miała dostęp do kompa to na pewno więcej info napize. Bardzo się cieszę, że Neli ma DS :) teraz tylko zostaje kwestia zrobienia sterylki.... jeśli Jurand sie nie zgodzi to DS będzie musial zrobić sterylkę w schronisku. Quote
ocelot Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 obrączusiu ale ja wierzę, ze domek cudowny:):):) Tylko martwi mnie ta sterylka... i Jurand. Po prostu kwestia późniejszej współpracy. Wiadomo, że dla Neli lepsza sterylka u siebie w domku, ale myślmy o tych innych co jeszcze będziemy im szukać pomocy na cito. A wiesz, że mi ciągle jakaś bieda wyskakuje. teraz zastanawiam się nad Atosem (starszym On-kiem - grozi mu uśpienie i na Ticiem kolegą z boksu Cezara, mix asto-bokserem, który chudnie i marznie). nie wiem czy wątki zakładać. Quote
obraczus87 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Ocelotku ale ja wiem, że martwicie sie o dobro innych psiaków. Spokojnie. Na pewno nie zostanie podjęta decyzja niezgodna z decyzja Juranda. Mysle, że Madallena przekona Go do mozliwości zrobienia sterylki w DS. Co do tych psiaków, to załóż im wątki, warto spróbować. Jak zalozysz to podeslij mo oba ;) Quote
ocelot Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 dobra obrączusiu zdopingowałaś mnie;)Niedługo przestanę ogarniać te wątki, ale trudno.... Może błyskawicznie domy znajdą?:)Oby Quote
Tymonka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Aniu jak założysz to daj znać , zostaw mi drugi post to zawsze będę mogła coś zaktualizować i troszkę Cię odciązyć. Quote
obraczus87 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 spokojnie Ocelotku, razem damy rade. Załóz wątki a potem jakos poleciiii ;) Quote
ocelot Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 No to masz Atosa, Neli się nie obrazi, bo kolega ze schronu... Wątek Atosa. Zapraszam http://www.dogomania.pl/threads/1772...7#post13854987 Quote
Recommended Posts