Madallena Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 No mowilas :) tylko kurde, chudy troche :P zabidzony, duzo pracuje a tu jeszcze zona i dziecko :) Nie moge sie dodzwonic, cos mam jakis blad sieci! zaraz jeszcze raz sprobuje, tylko telefon mi padl. Quote
ocelot Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 za dużo wręcz:)zawsze był chudy:):):)ale z paszczy przyjemny:) próbuj:) Quote
Madallena Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 rany! dopiero sie dodzwonilam! okazalo sie ze tomaszow mial przerwe w dostawie rozmow telefonicznych. Kable Wam pokradli, czy co? No to pogadalam z Jurandem :) Mily facet. Na pcozatku NIE NIE NIE mozna jej wziac! bo szczepienie p/wsciekliznie, bo nie ma sterylizacji, bo dwa tygodnie... No to zaproponowalam,ze : a) wezme ja i zrobie sterylke na koszt wlasny b) ze porzywioze ja za dwa tyg do schroniska na sterylke :) Chyba go zaskoczyla moja determinacja bo powiedzial, ze pogada z wetem i kazal zadzwonic w piatek (ja chce ja brac w sobote). Dodam, ze posmialismy sie troche i w ogole bylo bardzo milo :) jak narazie... Bede dzwonic jeszcze jutro, a co :) niech zobaczy ze mi zalezy :P Quote
ocelot Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Uffffffffffff:) Popros jutro o numer weta:) Jakie dwa? Jest od 12 grudnia, czyli szczepienie przeciwko wściekliźnie powinna mieć po Świętach... czyli no niech w poniedziałek 28 grudnia:)jeśli nie szczepiona to dlaczego niby? Czyli jeśli dobrze liczę to za tydzień mogłaby mieć sterylkę:) Ale drąż może ją choroba da? Mówisz, że miły? Hmmmmmmmmmmmmm:):):)Na pewno waleczny:diabloti: Quote
obraczus87 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Madallena SUPER!!! Jesteś Aniołem, w dodatku umiejącym walczyć o swoje hihi ;) Quote
ocelot Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Aaaaaaaaaa... co do tych kabli.... dzisiaj mogliśmy tylko prowadzić w pracy rozmowy wewnętrzne:) Quote
__Lara Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [quote name='Madallena']rany! dopiero sie dodzwonilam! okazalo sie ze tomaszow mial przerwe w dostawie rozmow telefonicznych. Kable Wam pokradli, czy co? No to pogadalam z Jurandem :) Mily facet. Na pcozatku NIE NIE NIE mozna jej wziac! bo szczepienie p/wsciekliznie, bo nie ma sterylizacji, bo dwa tygodnie... No to zaproponowalam,ze : a) wezme ja i zrobie sterylke na koszt wlasny b) ze porzywioze ja za dwa tyg do schroniska na sterylke :) Chyba go zaskoczyla moja determinacja bo powiedzial, ze pogada z wetem i kazal zadzwonic w piatek (ja chce ja brac w sobote). Dodam, ze posmialismy sie troche i w ogole bylo bardzo milo :) jak narazie... Bede dzwonic jeszcze jutro, a co :) niech zobaczy ze mi zalezy :P :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: A jednak coś dobrego się dzieje ;) Quote
ocelot Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 __Lara napisał(a)::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: A jednak coś dobrego się dzieje ;) Cały czas się dziej:) Quote
Madallena Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Pewnie zasypalo Tomaszow bo wlasnie przyszla zawieja do Warszawy. A telefon do weta? jak najbardziej :):) ehhh, juz 15 30, a chcialam jeszcze zadzwonic ;) Quote
__Lara Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 POMOCY!!! Sunia mieszkała w melinie, potrzebuje teraz na cito dt, nie może zostać w klinice, do jutra musimy ją stamtąd zabrać, tylko gdzie? :( Jest zestresowana, a jej choroba nie pozwala na przetrzymywanie jej z innymi psami - to dla niej za duży stres. Help cioteczki!!! http://www.dogomania.pl/threads/174733-NieduA-a-sunia-tymczas-na-gwaA-t-potrzebny Quote
ocelot Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Madallena napisał(a):Pewnie zasypalo Tomaszow bo wlasnie przyszla zawieja do Warszawy. A telefon do weta? jak najbardziej :):) ehhh, juz 15 30, a chcialam jeszcze zadzwonic ;) Kierownika poproś jutro:)O albo dzwoń koło 9 powinien w schronisku być:):):) Żebyś wiedziała, że zasypało... Quote
danka1234 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 wszystko zmierza do dobrego,moze sie uda wyciągnac malizne,trzymamy kciuki. Quote
Madallena Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Banerek jest zle podlinkowany. nie moglam po nim wejsc na watek. prosze o poprawke :) Dzwonilam do moejgo kumpla Juranda. Wszystko u niego w porzadku. Byl dzisiaj wet ale wpadl i wypadl wiec nawet nie mial czasu z nim pogadac. bedzie jutro rano, oczywiscie ze bede ich meczyc. Od rana :) I znowu dostalam maila w sprawie mojej Bialej, ktora jest juz w DS. Polecilam Neli. Ludzie sa w Lodzi. Blisko :) Quote
ocelot Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Madallena napisał(a):Banerek jest zle podlinkowany. nie moglam po nim wejsc na watek. prosze o poprawke :) Dzwonilam do moejgo kumpla Juranda. Wszystko u niego w porzadku. Byl dzisiaj wet ale wpadl i wypadl wiec nawet nie mial czasu z nim pogadac. bedzie jutro rano, oczywiscie ze bede ich meczyc. Od rana :) I znowu dostalam maila w sprawie mojej Bialej, ktora jest juz w DS. Polecilam Neli. Ludzie sa w Lodzi. Blisko :) To, żeście się zakumplowali?:) Poleć Madallenko naszą Milkę może? Jest w DT w Łodzi. Quote
Madallena Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Jest na watku ogolnym MIKROPSOW? Bo ten watek wysylam. Kurna, Jurand! decyduj sie bo w sobote rano moge zawinac malenka do siebie !!! Quote
ocelot Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Chyba jej nie ma tam Jurand może by Ci ja dał ale się boi że jej na sterylkę nie przywieziesz. Quote
Madallena Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 W jakim wieku jest Nela? Bo nie widze? PILNE bo wlasnie ja wysylam do kolejnych ludzi ktorzy chcieli Mala Biala :) Quote
ocelot Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Madallena napisał(a):W jakim wieku jest Nela? Bo nie widze? PILNE bo wlasnie ja wysylam do kolejnych ludzi ktorzy chcieli Mala Biala :) od 1,5 roku do dwóch. Quote
Madallena Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 a to dobrze napisalam, bo oni chca od 6 mies do 18 mies. Nela jest idealna :) Quote
ocelot Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Madallena napisał(a):a to dobrze napisalam, bo oni chca od 6 mies do 18 mies. Nela jest idealna :) dokładnie: )Miejmy nadzieję, że się skuszą. Quote
danka1234 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 w oczekiwaniu na dobre wiadomości witamy prześliczną Neli. Quote
ocelot Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 jutro planowane debaty z weterynarzem. I chyba z Jurandem? Quote
Recommended Posts