Madallena Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 a niech to! a nie ma adopcji warunkowyh? tzn, ze bierzemy sterylke na siebie (koszt w Warszawie to ok 200 zl) albo niech faktura bedzie wypisana na Urzad? Quote
ocelot Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Słuchajcie proponuję, żeby ktoś w jej sprawie do kierownika zadzwonił, że jest chętny na adopcje od już i od zaraz może on zdopinguje weta? Quote
obraczus87 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 ocelot napisał(a):Słuchajcie proponuję, żeby ktoś w jej sprawie do kierownika zadzwonił, że jest chętny na adopcje od już i od zaraz może on zdopinguje weta? a Neli jest na stronie schroniska?? Quote
Madallena Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Daj numer. Zadzwonie. Od ktorej do ktorej mozna dzwonic? Quote
Madallena Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Czy on wie o DT? Czy mam mowic ze chce adoptowac na stale? Quote
ocelot Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Neli jeszcze nie ma. Jak dam radę to ją dzisiaj wrzucę do działu szukających domu. Ale kierownik wie, że jest już ogłaszana, tzn. trzeba się pytać o jamnisie a nie o Neli, bo imienia jeszcze nie zna. Numer do schroniska 447246987, od 8 do 15 można dzwonić. Quote
Madallena Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 DObra, ale czy mowic ze chce ja na DT czy mowic ze na stale? Quote
NusiaiJa Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Madallena napisał(a):mecz mecz :) niech przyjezdza bidulka jak najszybciej! Kladzie uszy przy kratach jak sie do niej podchodzi? merda ogonkiem? czy jest przerazona? kładzie uszy podkłada po paluszkach liże lgnie do człowieka. czy merda ogonkiem to nie wiem, bo nawet nie zauważyłam czy go Neli ma. przerażona na 100% nie jest. ...eee.... w sumie to nie mogę tego tak napisać, że na 100% bo wkońcu mówimy o malutkiej psince którą nagle oderwano od człowieka któremu ufałą baaa, nawet może kochała...każdy by był przerażony Quote
ocelot Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Madallena napisał(a):DObra, ale czy mowic ze chce ja na DT czy mowic ze na stale? W sumie obojętne..., lepiej na stałe mimo wszystko. Quote
Tymonka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 A ja właśnie wracam od maleństwa , jest strasznie przestraszona , bardzo chce wyjść ze schroniska .Napewno nie ma w niej żadnej agrasji , jest bardzo spokojna , a tu parę fotek : Quote
NusiaiJa Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 ooo matkooo, jaka ona jest slicznaaaaa, i malutka i jakie ma smutke oczka :-( już wgram te zdjęcia na pierwszą stronę aby nie szukać gdyby była potrzeba Quote
Madallena Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Jest cudowna :) Nie zadzwonilam dzisiaj, nie zdazylam. Zadzwonie jutro. powiem o DS, no problem :) CZY TOMASZOW JEST daleko od Lodzi? Quote
NusiaiJa Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Madallena napisał(a): CZY TOMASZOW JEST daleko od Lodzi? nieee, jest położony może godzinkę jazdy od Łodzi, zależy też, jak kto jeździ ;-) a co?..... Quote
Madallena Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Mozliwe ze w weekend bede w Lodzi. Jeszcze do konca nie wiem. Gdybym byla, moze ktos podrzuci mi mala do lodzi, ajk bedzie mogla juz wyjsc :) Quote
ocelot Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Madallena napisał(a):Mozliwe ze w weekend bede w Lodzi. Jeszcze do konca nie wiem. Gdybym byla, moze ktos podrzuci mi mala do lodzi, ajk bedzie mogla juz wyjsc :) Oj dzwoń jutro do kierownika może coś wskórasz?ale bez tej sterylizacji ciężko będzie... Quote
danka1234 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 takie dobre wiesci ze jest tymczasik dla malutkiej i zaraze takie złe że nie moze isc do niego od razu. te drugi fotki dopiero pokazuja jaka jest sliczniutka i całkiem jamnikowata jamnisia. To co,chyba wstrzymujemy sie na razie z ogłoszeniami?czy robimy? Quote
ocelot Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 a tymczasik poczeka na nasze maleństwo w razie gdyby? No dla mnie ona jamnisia wypisz wymaluj, ale... ja się nie znam:) Quote
Madallena Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Tymczasik w razie gdyby poczeka, ale tymmczasik jutro zrobi wszystko zeby mala poszla jednak do domku wysterylizowana badz nie ;) jak bedzie trzeba zjawie sie tam osobiscie. Przystojny ten kiero ? :):) pewnie jak wiekszosc,.... BARDZO :) Quote
ocelot Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Tymczasiku kiero wygląda jakby wrócił spod bitwy pod Grunwaldem, ale wet... za to.... hmmmmmm: ) Quote
Madallena Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 oj, to chyba sterylke chce zrobic u Was :):) Quote
ocelot Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Madallena napisał(a):oj, to chyba sterylke chce zrobic u Was :):) Warto:) Popatrz jest na co:) zresztą niech się dziewczyny wypowiedzą jeszcze:) Quote
Recommended Posts