Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ocelot napisał(a):
Słuchajcie proponuję, żeby ktoś w jej sprawie do kierownika zadzwonił, że jest chętny na adopcje od już i od zaraz może on zdopinguje weta?

a Neli jest na stronie schroniska??

Posted

Neli jeszcze nie ma. Jak dam radę to ją dzisiaj wrzucę do działu szukających domu. Ale kierownik wie, że jest już ogłaszana, tzn. trzeba się pytać o jamnisie a nie o Neli, bo imienia jeszcze nie zna.
Numer do schroniska 447246987, od 8 do 15 można dzwonić.

Posted

Madallena napisał(a):
mecz mecz :) niech przyjezdza bidulka jak najszybciej!

Kladzie uszy przy kratach jak sie do niej podchodzi? merda ogonkiem? czy jest przerazona?

kładzie
uszy podkłada
po paluszkach liże
lgnie do człowieka.
czy merda ogonkiem to nie wiem, bo nawet nie zauważyłam czy go Neli ma.

przerażona na 100% nie jest.
...eee.... w sumie to nie mogę tego tak napisać, że na 100% bo wkońcu mówimy o malutkiej psince którą nagle oderwano od człowieka któremu ufałą baaa, nawet może kochała...każdy by był przerażony

Posted

A ja właśnie wracam od maleństwa , jest strasznie przestraszona , bardzo chce wyjść ze schroniska .Napewno nie ma w niej żadnej agrasji , jest bardzo spokojna , a tu parę fotek :

Posted

Madallena napisał(a):
Mozliwe ze w weekend bede w Lodzi. Jeszcze do konca nie wiem. Gdybym byla, moze ktos podrzuci mi mala do lodzi, ajk bedzie mogla juz wyjsc :)

Oj dzwoń jutro do kierownika może coś wskórasz?ale bez tej sterylizacji ciężko będzie...

Posted

takie dobre wiesci ze jest tymczasik dla malutkiej i zaraze takie złe że nie moze isc do niego od razu.
te drugi fotki dopiero pokazuja jaka jest sliczniutka i całkiem jamnikowata jamnisia.
To co,chyba wstrzymujemy sie na razie z ogłoszeniami?czy robimy?

Posted

Tymczasik w razie gdyby poczeka, ale tymmczasik jutro zrobi wszystko zeby mala poszla jednak do domku wysterylizowana badz nie ;)
jak bedzie trzeba zjawie sie tam osobiscie. Przystojny ten kiero ? :):) pewnie jak wiekszosc,.... BARDZO :)