Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a w tym roku... wypada rocznica bitwy po Grunwaldem:)

No zobaczymy jak tam negocjacje... mnie krew zalewa, ze jest możliwość zabrania psiaka, a on musi tkwić w schronie...

Posted

Madallena napisał(a):
Skandal!
Jak to nic sie nie dzieje!
CHce NElke! wiec niech ja zaszczepi i mi oddaje bo sobota juz jutro!

Madallenko miałam na myśli, jak psiaki niepogryzione, żaden w stanie złym nie przywieziony, czy też nie chorują, to wpada i wypada.

Posted

Oj wiem wiem :)
Denerwuje sie troche, bo od tego telefonu zalezy, czy przyjade po nia jutro czy nie ... a chcialabym, zeby byla juz u mnie.

Dziewczyny, nasza kochana dogomaniaczka potrzebuej pomocy! jej pies umiera.. wejdzcie prosze na link w moim podpisie...

Posted

To dzwoń.... niech się zdecydują... ostatecznie... też powinno im zależeć żeby psiaki wychodziły.

Ja już zaglądałam, ale... mam ciężko strasznie sytuację finansową i kilka deklaracji...

Posted

Madallena napisał(a):
Nie chodzi tylko o wsparcie fin. Wiesz z doswiadczenia dogomanii, ze podbijanie i reklamowanie to najlepsze wsparcie jakie mozna sobie wyobrazic :)

dobra to tam zaraz zajrzę, jak się dowlekę do pracy...

Posted

tra la la la :)

Neli jutro jedzie do mnie do domku :) tra la la la . Jurand fajny facio :) a weta to chyba komar ugryzl! niech aj go tylko dorwe!

Otoz: Neli jedzie do mnie na DT :) (tak powiedzial Jurand). 4 lutego musze ja przywiezc na sterylke. i zaadoptuje na stale (jak trzeba bedzie, jak nie, zaadoptuje ja nowy wlasciciel).

Neli! szykuj sie do domu :)

Kto bedzie jutro w schronie, kto mi pomoze wszystko ogarnac :)

Posted

madallenko jesteś wielka!!!!!!!!: )
zaraz zadzwonię do Ani czy da radę...., bo ja niekoniecznie.... nie wiem jak mi się w domu poukłada kurcze....
O której będziesz?

Posted

o 11 bo schronisko od tej jest otwarte :)

Wyjezdzam rano z Warszawy (ok 8) musze pojechac pod Warszawe zgarnac dwa psiaki i jade do Was. Ktos mnie musi pokierowac jak tam dojechac bo nie znam Tomaszowa.
Mam nadzieje,z e drogi beda przejezdne!

Posted

Madallena napisał(a):

Wyjezdzam rano z Warszawy (ok 8) musze pojechac pod Warszawe zgarnac dwa psiaki i jade do Was. Ktos mnie musi pokierowac jak tam dojechac bo nie znam Tomaszowa.

jak się wjeżdza do Tomaszowa z trasy na Warszawe to do schronu jest w sumie prosta droga, prawda dziewczyny.
trzeba przejechać całą ul. Warszawską, a potem skierować się na ulicę Mościckiego, tam mijamy, Urząd Miasta, Sąd, ZUS, na rondzie prosto, za rondem jest ul. Mireckiego..jedziemy...jedziemy...jedziemy i dostrzegamy most i stacje benzynową i przed tymi obiektami w lewo-to wjazd do schroniska, szczekanie psów upewni

Posted

Madallena napisał(a):

Czyli Ania Będzie:)
Madallenko ja muszę wybrać albo spacer w niedzielę z psiakami, albo sobota... jeszcze porozmawiam z moim TZ-tem, ale... odpowiedź raczej jasna.
Ważne, ze... Nelunia jedzie:)
I że nie będziesz sama z Jurandem:)

Posted

NusiaiJa napisał(a):
jak się wjeżdza do Tomaszowa z trasy na Warszawe to do schronu jest w sumie prosta droga, prawda dziewczyny.
trzeba przejechać całą ul. Warszawską, a potem skierować się na ulicę Mościckiego, tam mijamy, Urząd Miasta, Sąd, ZUS, na rondzie prosto, za rondem jest ul. Mireckiego..jedziemy...jedziemy...jedziemy i dostrzegamy most i stacje benzynową i przed tymi obiektami w lewo-to wjazd do schroniska, szczekanie psów upewni

i dojezdzam na kociec swiata! :)

Mam nadzieje,z e trafimy :)
I ciesze sie, ze oprocz mnie bedzie ktos zaznajomiony z terenem :P

Posted

w lewo od Warszawskiej, skręcasz na światłach za kościołem. Bedziesz mijać dwa. Po prawej stronie dużo wcześniej, a przy drugim po lewej zakręt w lewo.
Mireckiego przedłużenie Mościckiego na rondzie.
Stacja tuż przed mostem z prawej strony, Ty skręcasz przed stacją i mostem w lewo, na polną drogę, za przystankiem autobusowym

Posted

Anja2201 napisał(a):
Madallena , a może umówimy się tak że ja po Ciebie wyjadę ?

To jest najlepszy pomysl :)

Podaj mi swoj kontakt, tu masz moj 0 501 226 939.

Umowmy sie gdzies na trasie. My bedziemy charakterystycznym duzym bialym samochodem. Szczekajacym, bo w srodku mamy 3 ...albo i 4ry (juz sie gubie) psy :)

Posted

Ok , to ja wieczorem zadzwonie jak mój TZ do domu wróci on się umówi z tobą , bo obawiam się ,że jak ja Ci wytłumacze to będziemy czekać każda w innym końcu miasta , taki ze mnie pilot:evil_lol: