Oczka_ Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Dobrze by było jakby znalazł się ds dla małej, a Jurand jest najlepszy, po prostu nie moge dziewczyny :D Quote
__Lara Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 ocelot napisał(a):jutro planowane debaty z weterynarzem. I chyba z Jurandem? No to nic tylko kciuki trzymać mocno :razz: Quote
ocelot Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 a w tym roku... wypada rocznica bitwy po Grunwaldem:) No zobaczymy jak tam negocjacje... mnie krew zalewa, ze jest możliwość zabrania psiaka, a on musi tkwić w schronie... Quote
Madallena Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 dam mu jeszcze pospac. Zadzwonie za pol godizny :) a niech ma :P skoro wet mial byc od rana to chyyba 9 bedzie odpowiednia :) Quote
ocelot Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Będzie, ale wet tam wpada i wypada jak się nic nie dzieje. Quote
Madallena Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Skandal! Jak to nic sie nie dzieje! CHce NElke! wiec niech ja zaszczepi i mi oddaje bo sobota juz jutro! Quote
ocelot Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Madallena napisał(a):Skandal! Jak to nic sie nie dzieje! CHce NElke! wiec niech ja zaszczepi i mi oddaje bo sobota juz jutro! Madallenko miałam na myśli, jak psiaki niepogryzione, żaden w stanie złym nie przywieziony, czy też nie chorują, to wpada i wypada. Quote
Madallena Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Oj wiem wiem :) Denerwuje sie troche, bo od tego telefonu zalezy, czy przyjade po nia jutro czy nie ... a chcialabym, zeby byla juz u mnie. Dziewczyny, nasza kochana dogomaniaczka potrzebuej pomocy! jej pies umiera.. wejdzcie prosze na link w moim podpisie... Quote
ocelot Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 To dzwoń.... niech się zdecydują... ostatecznie... też powinno im zależeć żeby psiaki wychodziły. Ja już zaglądałam, ale... mam ciężko strasznie sytuację finansową i kilka deklaracji... Quote
Madallena Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Nie chodzi tylko o wsparcie fin. Wiesz z doswiadczenia dogomanii, ze podbijanie i reklamowanie to najlepsze wsparcie jakie mozna sobie wyobrazic :) Quote
ocelot Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Madallena napisał(a):Nie chodzi tylko o wsparcie fin. Wiesz z doswiadczenia dogomanii, ze podbijanie i reklamowanie to najlepsze wsparcie jakie mozna sobie wyobrazic :) dobra to tam zaraz zajrzę, jak się dowlekę do pracy... Quote
Madallena Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 tra la la la :) Neli jutro jedzie do mnie do domku :) tra la la la . Jurand fajny facio :) a weta to chyba komar ugryzl! niech aj go tylko dorwe! Otoz: Neli jedzie do mnie na DT :) (tak powiedzial Jurand). 4 lutego musze ja przywiezc na sterylke. i zaadoptuje na stale (jak trzeba bedzie, jak nie, zaadoptuje ja nowy wlasciciel). Neli! szykuj sie do domu :) Kto bedzie jutro w schronie, kto mi pomoze wszystko ogarnac :) Quote
ocelot Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 madallenko jesteś wielka!!!!!!!!: ) zaraz zadzwonię do Ani czy da radę...., bo ja niekoniecznie.... nie wiem jak mi się w domu poukłada kurcze.... O której będziesz? Quote
Madallena Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 o 11 bo schronisko od tej jest otwarte :) Wyjezdzam rano z Warszawy (ok 8) musze pojechac pod Warszawe zgarnac dwa psiaki i jade do Was. Ktos mnie musi pokierowac jak tam dojechac bo nie znam Tomaszowa. Mam nadzieje,z e drogi beda przejezdne! Quote
NusiaiJa Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Madallena napisał(a):o 11 bo schronisko od tej jest otwarte :) Wyjezdzam rano z Warszawy (ok 8) musze pojechac pod Warszawe zgarnac dwa psiaki i jade do Was. Ktos mnie musi pokierowac jak tam dojechac bo nie znam Tomaszowa. Mam nadzieje,z e drogi beda przejezdne! jak się wjeżdza do Tomaszowa z trasy na Warszawe to do schronu jest w sumie prosta droga, prawda dziewczyny. trzeba przejechać całą ul. Warszawską, a potem skierować się na ulicę Mościckiego, tam mijamy, Urząd Miasta, Sąd, ZUS, na rondzie prosto, za rondem jest ul. Mireckiego..jedziemy...jedziemy...jedziemy i dostrzegamy most i stacje benzynową i przed tymi obiektami w lewo-to wjazd do schroniska, szczekanie psów upewni Quote
ocelot Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Madallena napisał(a):o 11 bo schronisko od tej jest otwarte :) Wyjezdzam rano z Warszawy (ok 8) musze pojechac pod Warszawe zgarnac dwa psiaki i jade do Was. Ktos mnie musi pokierowac jak tam dojechac bo nie znam Tomaszowa. Mam nadzieje,z e drogi beda przejezdne! Czyli Ania Będzie:) Madallenko ja muszę wybrać albo spacer w niedzielę z psiakami, albo sobota... jeszcze porozmawiam z moim TZ-tem, ale... odpowiedź raczej jasna. Ważne, ze... Nelunia jedzie:) I że nie będziesz sama z Jurandem:) Quote
ocelot Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 dodam jeszcze do mapki Nusi, że kieruj się cały czas na Opoczno drogowskazami po wjeździe do Tomaszowa Quote
Madallena Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 NusiaiJa napisał(a):jak się wjeżdza do Tomaszowa z trasy na Warszawe to do schronu jest w sumie prosta droga, prawda dziewczyny. trzeba przejechać całą ul. Warszawską, a potem skierować się na ulicę Mościckiego, tam mijamy, Urząd Miasta, Sąd, ZUS, na rondzie prosto, za rondem jest ul. Mireckiego..jedziemy...jedziemy...jedziemy i dostrzegamy most i stacje benzynową i przed tymi obiektami w lewo-to wjazd do schroniska, szczekanie psów upewni i dojezdzam na kociec swiata! :) Mam nadzieje,z e trafimy :) I ciesze sie, ze oprocz mnie bedzie ktos zaznajomiony z terenem :P Quote
Madallena Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 ul. Moscickiego jest w prawo czy w lewo od Warszawskiej? ul. Mireckiego w prawo czy w lewo? Most i stacja benzynowa sa obok siebie czy cos musze przejechac? Quote
Tymonka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Madallena , a może umówimy się tak że ja po Ciebie wyjadę ? Quote
ocelot Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 w lewo od Warszawskiej, skręcasz na światłach za kościołem. Bedziesz mijać dwa. Po prawej stronie dużo wcześniej, a przy drugim po lewej zakręt w lewo. Mireckiego przedłużenie Mościckiego na rondzie. Stacja tuż przed mostem z prawej strony, Ty skręcasz przed stacją i mostem w lewo, na polną drogę, za przystankiem autobusowym Quote
Madallena Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Anja2201 napisał(a):Madallena , a może umówimy się tak że ja po Ciebie wyjadę ? To jest najlepszy pomysl :) Podaj mi swoj kontakt, tu masz moj 0 501 226 939. Umowmy sie gdzies na trasie. My bedziemy charakterystycznym duzym bialym samochodem. Szczekajacym, bo w srodku mamy 3 ...albo i 4ry (juz sie gubie) psy :) Quote
Tymonka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Ok , to ja wieczorem zadzwonie jak mój TZ do domu wróci on się umówi z tobą , bo obawiam się ,że jak ja Ci wytłumacze to będziemy czekać każda w innym końcu miasta , taki ze mnie pilot:evil_lol: Quote
Recommended Posts