wejherstaff Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 [quote name='arielka186']A ja teraz zapytam może troszkę nie na temat- jesteście z Wejherowa (oj, zazdroszczę:cool2: dostępu do morza...) - w zw z tym mam pytanie- czy bywacie na wystawach w Koszalinie? Tak się składa że mam tam rodzinę, i prawie co roku jestem (w zeszłym tylko nie mogłam jechać). Przeglądałam Waszą galerię "wstecz"- i wychodzi mi na to, że na dniach jakieś słodziutkie staffiorki:loveu: będą gotowe do opuszczenia domu... Piękne maluszki, szkoda że ostatnio mało fotek... A można wiedzieć po kim są maleństwa? Nazarek- wybitnie przystojny kawaler:gent:, tak ostatnio zastanawiam się nad kryciem Ariel białym repkiem- ona ma białego ojca, a więc szanse na białaski byłyby duże... A nie licząc repa z Royalstaff (który nie jest czysto biały, że nie wspomnę o osobistych moich relacjach z właścicielem) to w PL białe samce są tylko w Sirius (właśnie ojciec Ariel) i Carbonarastaff-ale dotąd nie zrobiłam badań na L2HGA i HC:oops: a James jest carrier. Z resztą- Nazar jest po prostu piękny...co tu dużo mówić;) A czy myśleliście kiedyś nad połączeniem Besi z Nazarkiem? To dopiero cudeńka by były...:loveu: No i jeszcze bullinkowa panienka :) CUDO!!! Ostanio coraz bardziej mi się podobają bulliki, i to standardowe, i miniatury... Marzę aż z moim Piotrkiem będziemy mieć własny dom, a wtedy psów na 100% przybędzie- mam to obiecane przez mojego przyszłego męża, on zawsze kochał psiaki- ma swoją znajdkę Frytkę u Rodziców, ale przy mnie wciągnął się w prawdziwą kynoogię:eviltong:. Teraz decyzje dot. naszej malutkiej hodowli podejmujemy wspólnie ;) Arielko bardzo dziekuję za tak ciepłe słowa :D bardzo mi miło że moje świnki się podobają :) Tak jesteśmy z Wejherowa, pisałam z Tobą na FB ;) spotkałysmy sie w Koszalinie gdzie Bessinka wówczas wzięła NDSwR :) Jeśli chodzi o połączenie Bessi-Nazar to szczerze nie myślałam, gdyż były to inbreed na matkę a zdecydowanie bardziej podoba mi sie ojciec Bessi i ojciec Nazara ;) ale kto wie, może kiedys przyjdzie czas, nie wykluczam. Teraz natomiast będziemy powtarzać krycie Bessi-Joe, mam nadzieje że tym razem coś się ulęgnie :) [quote name='Asiaczek']Brawo, brawo!!!! Pzdr. Dzieki Asiaczku :D [quote name='arielka186']A czy moja ulubienica (tylko nie krzyczcie ;) że nie moja bo Wasza- troszkę się podzielmy...) będzie miała szczeniurki? Marzy mi się biała stafficzka, jak na razie warunki trochę marne na kolejnego psa, ale może w końcu to się zmieni... Napiszę szczerze, że Besia jest wd mnie jedną z dwóch białych suczek najpiękniejszych w Polsce:loveu:. Napatrzyć się nie mogę... A w Warszawie w lipcu będziecie?:cool3: Z Besska do Warszawy raczej nie przyjedziemy, a czemu , to napisałam powyżej ;) Ale kto wie, może z innym psiakiem sie pokażemy :) Quote
Vesper Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 W takim razie trzymam kciuki!:thumbs: A pamiętam już Besi na wystawie! Mam jakieś fotki- to była Wystawa Krajowa Terierów w 2009 roku! Mam takie zdjęcie-jak Arabesque stoi na 1-ej lokacie w porównaniu o NDSwR. Fotkę mogę podesłać :) tylko już jutro, bo muszę ją jeszcze wrzucić na Tinypic a troszkę się zasiedziałam... A pamiętam teraz jak mnie "ta sunia" zastanawiała- skąd jest, miałam nadzieję że będziecie następnego dnia- na zwykłej krajowej (ja mam ten komfort że zatrzymałam się u Babci), a tu raptem 3 staffiki były...(razem z moją). Quote
wejherstaff Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 Arielka dzieki wielkie ;) Jak znajdziesz chwilkę to podeślij mi tę fotkę :D Quote
Vesper Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Zgodnie z obietnicą: Wystawa Krajowa Terierów w Koszalinie, 24.07.2009. Bessinka zdobyła tytuł NDSwR i (jakoby automatycznie) CWC. Miłego wspominania! Obok stoję ja z Arielką-w porównaniu z Arabesque Midnight Dancer nie miałyśmy jednak szans :) Quote
wejherstaff Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 arielka186 Dziękuję za wspomnienie ;) :calus::Rose: Quote
Vesper Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Nie ma za co! Przeglądam właśnie zdjęcia z wystaw z lat 2008-2010, może jeszcze "cosik" znajdę? Już nie Bessie, ale ... zobaczymy ;) Serdecznie pozdrawiam Quote
wejherstaff Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 arielka186 napisał(a):Nie ma za co! Przeglądam właśnie zdjęcia z wystaw z lat 2008-2010, może jeszcze "cosik" znajdę? Już nie Bessie, ale ... zobaczymy ;) Serdecznie pozdrawiam Ciekawe co tam jeszcze chowasz ;) Również serdecznie pozdrawiam :D Quote
Vesper Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 wejherstaff napisał(a):Ciekawe co tam jeszcze chowasz ;) Również serdecznie pozdrawiam :D :D Sama jestem ciekawa! Jak na razie przeglądam płytki i sprawdzam z katalogami "kto jest kto" ;) - a fotek mam sporo, więc jak tylko dojdę do Waszych psiaków, od razu wysyłam (niestety nie mogę obiecać że mam ich fotki, ale dzisiaj będę szukać ich właśnie). Pozdrawiam! Quote
wejherstaff Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 To i tu sie pochwalimy ;) 28-29.05.2011 Litwa, Moletai Sobota (sędzia: HARTO STOCKMARI Finlandia) Jakard Wejherstaff SETA - Zwycięzca, CACIB :smt041 :smt041 :smt041 Niedziela (sędzia: Magdalena Kozłowska PL) Jakard Wejherstaff SETA CAC ukończyła Championa Litwy Wielkie gratulacje dla właścicieli :smt041 :smt041 :smt041 :smt038 :smt038 Kasiu bardzo dziekuję za świetne pokazanie Setki oraz za prace jaką włożyłaś w przygotowanie dziewczynki do wystaw :prayer: :prayer: :prayer: Jestem z Was dumna :D :D :D Ustka, 29.05.2011 sędzia: Anna Winiarska Jakard Wejherstaff AD EXEMPLUM CWC, Zwycięzca :D :D :D :D Gratulacje Dominika :supz: :supz: :supz: No i mamy kolejny powód do dumy :D Na niedzielnej wystawie w Ustce pokazały sie jeszcze dwa psiaki z naszej hodowli, SMIRNOFF I CAMPARI. SMIRNOFF w klasie otwartej uzyskał lok.1 CWC i tym samym spełnił wymagania na Championa Polski - gratulacje dla właścicieli :D CAMPARI w klasie otwartej uzyskała lok.II i ocenę doskonałą :) Wielkie brawa !!! Quote
jonQuilla Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 [FONT=Georgia]ale koszą tytuły :) brawa :klacz::klacz:[/FONT] Quote
Stafficzka Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Nic dodać ,nic ująć,:cool2::laola:GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Alabamka Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::cool3::cool3::cool3::cool3::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::klacz::klacz::klacz::klacz: BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Vesper Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 :cunao:Super!!! Psiaki z Wejherstaff koszą tytuły jeden za drugim!:multi: :klacz: :laola:GRATULACJE!!!:laola::BIG: Quote
Asiaczek Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Hohoho, alez tutaj nowości:) I jakie sukcesy, tylko zazdrościć:) pzdr. Quote
Bullila.nl Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Gratulujemy:multi: http://img269.imageshack.us/img269/6489/153dnh.jpg super jest ten Misio:loveu: Quote
Asiaczek Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Prosimy o jakieś nowości, juz o zdjęciach nie wspominając:) Pzdr. Quote
wejherstaff Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Dziękuję za gratulacje i za pamięć o nas ;) Miło że ktoś tęskni heh :lol: Z dzisiejszej szybkiej sesyjki :loveu: Mój kochany brzydal :eviltong: Quote
Sylwia K Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 https://lh5.googleusercontent.com/-ikKsbsqPsAY/ThNWnvt3JMI/AAAAAAAABAI/ahHDdab1AYI/4.jpg świetna głowa Quote
wejherstaff Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 A z nowości: W dniach 2-3 czerwca ponownie wybralismy sie do Pragi na skojarzenie naszej Bessinki z Joe ;) I kilka zdjęć z randki :D Quote
Alicja Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Stanowczo bardziej podobają mi się takie mordeczki :loveu:niż te wystawowe pozowane ;) https://lh5.googleusercontent.com/-k2jIuEOE0eQ/ThNWo-hicoI/AAAAAAAABAY/DthQJ66YIzc/7.jpg Quote
Recommended Posts