Vesper Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='ROYALSTAFF SOPOT']Inbred jest tylko dla wybitnych kynologow co potrawia przeanalizowac gruntownie zagadnienie a nie dla osob ktore nawet nie potrafia z kilku potomkow wywnioskowac jakie masci beda mialy maluchy ;) a swoja droga kochana to uwiez ze jeszcze nigdy tak pieknych szczeniakow nie mialem jak z tego miotu, sam sie zdziwilem jak szybko nastepuje odzwierciedlenie... Tobie by zabrako jaj zeby cos takiego zrobic...jak juz pijesz do dziewuchy[/QUOTE] Panie Vroobel, jak już pijesz do kynologii i z tonu wnioskuję że za takiego siebie uważasz, to trochę mało masz wiadomości ;) Maści maluchów genetyk raczej by przewidywał (po Twojemu "wnioskował") patrząc wstecz na rodowód psa, co za sztuka patrzeć jakie szczeniaki sie rodzą i póznij je reklamować -i mówię tu o galerii Royalstaff, gdzie reklamowane są staffiki czarne (jak smoła) i pręgowane-bo tak hodowca przewidział, chociaż w poprzednim miocie urodziła się biała suczka- tak więc przeczysz sam sobie. Dodam tylko że Twoje posty, oprócz tego że są po prostu niegrzeczne, nie wnoszą nic ciekawego. A galeria? Jedna wielka reklama hodowli. Quote
wejherstaff Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 [quote name='deer_1987']Beska jest sliczna :loveu:[/QUOTE] Dziękuję :buzi: Quote
Asiaczek Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 No, wreszcie trochę fotek:) Ale, ale. Przy pokonywaniu przeszkody, odpięłabym smyczkę/linkę. To trochę niebezpieczne, aby pies pokonywał przeszkody ze smyczką.... Pzdr. Quote
wejherstaff Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='Asiaczek']No, wreszcie trochę fotek:) Ale, ale. Przy pokonywaniu przeszkody, odpięłabym smyczkę/linkę. To trochę niebezpieczne, aby pies pokonywał przeszkody ze smyczką.... Pzdr. Wszystko pod kontrolą :) W okolicy za duzo koni i z dwojga złego lepsza ta smyczka jednak ;) Quote
Bullila.nl Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Fajne ''krowki '' wsyskie trzy:loveu::evil_lol: wyglada na to ze Nazarek z Kira to super kumple:cool3: Quote
Sylwia K Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 https://lh6.googleusercontent.com/_d9nTFxYfYI4/TcWzhnyqaiI/AAAAAAAAA4Y/gUK5e_PJScs/19.jpg hehe, jaki z niej cwaniak http://lh5.googleusercontent.com/_d9nTFxYfYI4/TcAKRbN3VqI/AAAAAAAAA2s/tsoMO6A7CKM/113.jpg piękna! Quote
Vesper Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Ale mnie też Arabesque powala po prostu... Piękność w czystej formie, a im częściej do Was zaglądam, tym bardziej się nie mogę napatrzeć... Quote
wejherstaff Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 Stafficzka napisał(a):Od Kasi wszystkie są śliczne!!! arielka186 napisał(a):Ale mnie też Arabesque powala po prostu... Piękność w czystej formie, a im częściej do Was zaglądam, tym bardziej się nie mogę napatrzeć... Dzięki dziewczyny :) :oops: Jutro prosimy o kciuki :lol: Jak nie zapomnę aparatu to i fotek trochę porobię ;) Quote
wejherstaff Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Dziękujemy za kciuki ;) Bessinka w swojej klasie na Bulladzie lok.1 CWC i takie 2 fotki już poza ringowe :) ;) Quote
wejherstaff Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Sylwia, Stafficzka :calus: a tu z ringu ;) a tu jeszcze Setka czyli Jakard Wejherstaff SETA kl.otwarta lok.1/CWC Quote
jonQuilla Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 [FONT=Georgia]gratulacje :multi: :loveu::loveu::loveu: http://img220.imageshack.us/img220/1734/33283816.jpg[/FONT] Quote
wejherstaff Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Arielka186 deer_1987 jonQuilla Bullila.nl Dziękujemy :buzi::buzi::buzi: Quote
Vesper Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 A czy moja ulubienica (tylko nie krzyczcie ;) że nie moja bo Wasza- troszkę się podzielmy...) będzie miała szczeniurki? Marzy mi się biała stafficzka, jak na razie warunki trochę marne na kolejnego psa, ale może w końcu to się zmieni... Napiszę szczerze, że Besia jest wd mnie jedną z dwóch białych suczek najpiękniejszych w Polsce:loveu:. Napatrzyć się nie mogę... A w Warszawie w lipcu będziecie?:cool3: Quote
Asiaczek Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 [quote name='wejherstaff']Dziękujemy za kciuki ;) Bessinka w swojej klasie na Bulladzie lok.1 CWC i takie 2 fotki już poza ringowe :) ;) Brawo, brawo!!!! Pzdr. Quote
Vesper Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 A ja teraz zapytam może troszkę nie na temat- jesteście z Wejherowa (oj, zazdroszczę:cool2: dostępu do morza...) - w zw z tym mam pytanie- czy bywacie na wystawach w Koszalinie? Tak się składa że mam tam rodzinę, i prawie co roku jestem (w zeszłym tylko nie mogłam jechać). Przeglądałam Waszą galerię "wstecz"- i wychodzi mi na to, że na dniach jakieś słodziutkie staffiorki:loveu: będą gotowe do opuszczenia domu... Piękne maluszki, szkoda że ostatnio mało fotek... A można wiedzieć po kim są maleństwa? Nazarek- wybitnie przystojny kawaler:gent:, tak ostatnio zastanawiam się nad kryciem Ariel białym repkiem- ona ma białego ojca, a więc szanse na białaski byłyby duże... A nie licząc repa z Royalstaff (który nie jest czysto biały, że nie wspomnę o osobistych moich relacjach z właścicielem) to w PL białe samce są tylko w Sirius (właśnie ojciec Ariel) i Carbonarastaff-ale dotąd nie zrobiłam badań na L2HGA i HC:oops: a James jest carrier. Z resztą- Nazar jest po prostu piękny...co tu dużo mówić;) A czy myśleliście kiedyś nad połączeniem Besi z Nazarkiem? To dopiero cudeńka by były...:loveu: No i jeszcze bullinkowa panienka :) CUDO!!! Ostanio coraz bardziej mi się podobają bulliki, i to standardowe, i miniatury... Marzę aż z moim Piotrkiem będziemy mieć własny dom, a wtedy psów na 100% przybędzie- mam to obiecane przez mojego przyszłego męża, on zawsze kochał psiaki- ma swoją znajdkę Frytkę u Rodziców, ale przy mnie wciągnął się w prawdziwą kynoogię:eviltong:. Teraz decyzje dot. naszej malutkiej hodowli podejmujemy wspólnie ;) Quote
Recommended Posts