Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ROYALSTAFF SOPOT']Inbred jest tylko dla wybitnych kynologow co potrawia przeanalizowac gruntownie zagadnienie
a nie dla osob ktore nawet nie potrafia z kilku potomkow wywnioskowac jakie masci beda mialy maluchy ;)
a swoja droga kochana to uwiez ze jeszcze nigdy tak pieknych szczeniakow nie mialem jak z tego miotu, sam sie zdziwilem jak szybko nastepuje odzwierciedlenie...
Tobie by zabrako jaj zeby cos takiego zrobic...jak juz pijesz do dziewuchy[/QUOTE]

Panie Vroobel, jak już pijesz do kynologii i z tonu wnioskuję że za takiego siebie uważasz, to trochę mało masz wiadomości ;) Maści maluchów genetyk raczej by przewidywał (po Twojemu "wnioskował") patrząc wstecz na rodowód psa, co za sztuka patrzeć jakie szczeniaki sie rodzą i póznij je reklamować -i mówię tu o galerii Royalstaff, gdzie reklamowane są staffiki czarne (jak smoła) i pręgowane-bo tak hodowca przewidział, chociaż w poprzednim miocie urodziła się biała suczka- tak więc przeczysz sam sobie.
Dodam tylko że Twoje posty, oprócz tego że są po prostu niegrzeczne, nie wnoszą nic ciekawego. A galeria? Jedna wielka reklama hodowli.

• Replies 870
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, wreszcie trochę fotek:)
Ale, ale. Przy pokonywaniu przeszkody, odpięłabym smyczkę/linkę. To trochę niebezpieczne, aby pies pokonywał przeszkody ze smyczką....

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']No, wreszcie trochę fotek:)
Ale, ale. Przy pokonywaniu przeszkody, odpięłabym smyczkę/linkę. To trochę niebezpieczne, aby pies pokonywał przeszkody ze smyczką....

Pzdr.

Wszystko pod kontrolą :)
W okolicy za duzo koni i z dwojga złego lepsza ta smyczka jednak ;)

Posted

Stafficzka napisał(a):
Od Kasi wszystkie są śliczne!!!

arielka186 napisał(a):
Ale mnie też Arabesque powala po prostu... Piękność w czystej formie, a im częściej do Was zaglądam, tym bardziej się nie mogę napatrzeć...

Dzięki dziewczyny :) :oops:

Jutro prosimy o kciuki :lol:

Jak nie zapomnę aparatu to i fotek trochę porobię ;)

Posted

A czy moja ulubienica (tylko nie krzyczcie ;) że nie moja bo Wasza- troszkę się podzielmy...) będzie miała szczeniurki? Marzy mi się biała stafficzka, jak na razie warunki trochę marne na kolejnego psa, ale może w końcu to się zmieni... Napiszę szczerze, że Besia jest wd mnie jedną z dwóch białych suczek najpiękniejszych w Polsce:loveu:. Napatrzyć się nie mogę... A w Warszawie w lipcu będziecie?:cool3:

Posted

A ja teraz zapytam może troszkę nie na temat- jesteście z Wejherowa (oj, zazdroszczę:cool2: dostępu do morza...) - w zw z tym mam pytanie- czy bywacie na wystawach w Koszalinie? Tak się składa że mam tam rodzinę, i prawie co roku jestem (w zeszłym tylko nie mogłam jechać).

Przeglądałam Waszą galerię "wstecz"- i wychodzi mi na to, że na dniach jakieś słodziutkie staffiorki:loveu: będą gotowe do opuszczenia domu... Piękne maluszki, szkoda że ostatnio mało fotek... A można wiedzieć po kim są maleństwa?
Nazarek- wybitnie przystojny kawaler:gent:, tak ostatnio zastanawiam się nad kryciem Ariel białym repkiem- ona ma białego ojca, a więc szanse na białaski byłyby duże... A nie licząc repa z Royalstaff (który nie jest czysto biały, że nie wspomnę o osobistych moich relacjach z właścicielem) to w PL białe samce są tylko w Sirius (właśnie ojciec Ariel) i Carbonarastaff-ale dotąd nie zrobiłam badań na L2HGA i HC:oops: a James jest carrier. Z resztą- Nazar jest po prostu piękny...co tu dużo mówić;) A czy myśleliście kiedyś nad połączeniem Besi z Nazarkiem? To dopiero cudeńka by były...:loveu:

No i jeszcze bullinkowa panienka :) CUDO!!! Ostanio coraz bardziej mi się podobają bulliki, i to standardowe, i miniatury... Marzę aż z moim Piotrkiem będziemy mieć własny dom, a wtedy psów na 100% przybędzie- mam to obiecane przez mojego przyszłego męża, on zawsze kochał psiaki- ma swoją znajdkę Frytkę u Rodziców, ale przy mnie wciągnął się w prawdziwą kynoogię:eviltong:. Teraz decyzje dot. naszej malutkiej hodowli podejmujemy wspólnie ;)