ania90 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 piekne malenstwa:) planuje kupic staffika zakochalam sie w tej rasie pare lat temu .... no ale narazie nie mam dobrych waunkow mieszkalnych do tej rasy wiec musze odlozyc kupno na pozniej Quote
Oscar Patric Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 takie słodkości że można by je schrupać :) Quote
Asiaczek Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Może następne fotki z okresu dzieciństwa...? pzdr. Quote
Oscar Patric Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 też prosze o nowe foteczki szczylków :) Quote
wejherstaff Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ale mają fajne plamki przy ogonkach :loveu::loveu::loveu:[/FONT] [quote name='Alabamka']Piekne cudownosci :) [quote name='Asiaczek']Alez słodkie kluseczki:) A piegusek - naj naj naj!~!! https://lh6.googleusercontent.com/-rvZ9X1e6knI/TkTnjrL_jcI/AAAAAAAABQQ/0AnlJXYQ_R4/25.jpg Pzdr. Dziekujemy :) [quote name='ania90']piekne malenstwa:) [quote name='unikatowydiament']takie słodkości że można by je schrupać :) Dzieki :) [quote name='Asiaczek']Może następne fotki z okresu dzieciństwa...? pzdr. [quote name='unikatowydiament']też prosze o nowe foteczki szczylków :) Bardzo proszę :) Nie było mnie przez tydzień i maluszki w tym czasie niesamowicie się zmieniły ;) Quote
wejherstaff Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 ania90 napisał(a):slodziaki z nich :loveu: Dziękuję bardzo :calus: deer_1987 napisał(a):Jak tam z nowymi domkami? Wszystkie maluszki są zarezerwowane :) Quote
Bullila.nl Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Booskie male ''ciapki'':loveu::loveu::loveu: Quote
Oscar Patric Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 cud na 4 łapkach,słodziaki niesamowite :) Quote
Alabamka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Ale juz duze :) rosna jak na drozdzach :) Quote
Asiaczek Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 A poobcinałas im pazurki? Bo na fotkach to juz się zaczynają wykrzywiać... Ja przy maluchach robię tak.Mam w całym mieszkaniu kafelki,więc jest slisko. I dlatego lade jakis nieduży dywanik na srodku pokoju, aby maluchy mogły sobie na nim spokojnie pobaraszkować. I miały punkt odniesienia;) pzdr. Quote
wejherstaff Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Bullila.nl napisał(a):Booskie male ''ciapki'':loveu::loveu::loveu: u::loBullila.nl napisał(a):Booskie male ''ciapki'':loveveu::loveu: unikatowydiament napisał(a):cud na 4 łapkach,słodziaki niesamowite :) Alabamka napisał(a):Ale juz duze :) rosna jak na drozdzach :) Dziękujemy :) Asiaczek napisał(a):A poobcinałas im pazurki? Bo na fotkach to juz się zaczynają wykrzywiać... W sumie wczoraj miały 3 raz przycięte i nie wydaje mi sie żeby były za długie ;) może to ta podłoga która faktycznie jest dla nich za sliska i stąd takie wrażenie że łapki sie wykrzywiają :roll: Asiaczek napisał(a): Ja przy maluchach robię tak.Mam w całym mieszkaniu kafelki,więc jest slisko. I dlatego lade jakis nieduży dywanik na srodku pokoju, aby maluchy mogły sobie na nim spokojnie pobaraszkować. I miały punkt odniesienia;) pzdr. U mnie maluchy najlepiej czuja się na gumoleum albo wykładzinie, gdzie łapcie im sie nie rozjeżdżają ;) Quote
ROYALSTAFF SOPOT Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 przyzwoite te znaczenia wyszły, widać które osobniki poszły w którego z rodziców czasem nawet ślepej kurze ziarno si ę trafi :) w sumie to jedyna akcja w waszej hodowli która jakieś wrażenie na mnie zrobiła. Quote
wejherstaff Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Sylwia K napisał(a):prześliczne wszystkie :loveu: Sylwia, dzieki :) :calus: ROYALSTAFF SOPOT napisał(a):przyzwoite te znaczenia wyszły, widać które osobniki poszły w którego z rodziców czasem nawet ślepej kurze ziarno si ę trafi :) Jak miło że w koncu cos Ci sie podoba :evil_lol: ROYALSTAFF SOPOT napisał(a): w sumie to jedyna akcja w waszej hodowli która jakieś wrażenie na mnie zrobiła. Ciekawe czym Ty nas zaskoczysz :cool3: Maluchy skończyły juz miesiąc :) Quote
Oscar Patric Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 zakochana jestem w nich po samiuteńkie uszy :) Quote
taxelina Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 https://lh6.googleusercontent.com/-Q6n6WFjqU-A/TmOZmILimCI/AAAAAAAABcI/oxCjjASKPo4/1.jpg ale ciekawskie! Quote
Recommended Posts