wejherstaff Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Sywlia K Dzięki :D [quote name='deer_1987']Trzymamy kciuki za malenstwa! Dziękuję :) USG potwierdziło ciążę, więc mam nadzieję że nie będzie już zadnych niespodzianek :) [quote name='Alicja']Stanowczo bardziej podobają mi się takie mordeczki :loveu:niż te wystawowe pozowane ;) https://lh5.googleusercontent.com/-k2jIuEOE0eQ/ThNWo-hicoI/AAAAAAAABAY/DthQJ66YIzc/7.jpg W takim razie trochę dla Cię niepozowanych ;) Quote
Sylwia K Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='wejherstaff'] USG potwierdziło ciążę, więc mam nadzieję że nie będzie już zadnych niespodzianek :) [/QUOTE] :multi::multi: Quote
wejherstaff Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name='Sylwia K']:multi::multi:[/QUOTE] ;) [quote name='deer_1987']Ile maluchow sie spodziewacie?[/QUOTE] Któż to wie ;) nie robię badań pod tym kątem ;) Aby zdrowe :D Quote
Kasiulex Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 wielkie gratulacje !!! duzo zdrówka dla mamusi !!! Quote
Alicja Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 no to teraz :kciuki: za umiarkowany i zdrowy wysyp maluszków :) Quote
wejherstaff Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='deer_1987']Aha myslalam ze na usg bylo widac :razz:[/QUOTE] Lekarz na usg nie poda ilości, może eewntualnie powiedzieć czy ciąża mnoga czy nie :) [quote name='Kasiulex']wielkie gratulacje !!! duzo zdrówka dla mamusi !!![/QUOTE] Dziękować ;) [quote name='ania90']piekny psiak:) gratuluje:) zapraszam do nas[/QUOTE] Dzięki :) Już byłam ;) [quote name='Alicja']no to teraz :kciuki: za umiarkowany i zdrowy wysyp maluszków :)[/QUOTE] Dziękuję :) i tak byłoby naj ;) Quote
taxelina Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Hmm tutaj na usg mowia ile mniej wiecej szczeniakow jest :) Quote
wejherstaff Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 A no widzisz ;) u nas nie chcą ryzykować :) pewnie nie wszyscy :lol: Quote
Alabamka Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Gratulacje :) i zdrowka dla mamusi, bo to bywa roznie, jak z czlowiekiem :) Quote
Asiaczek Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Jak ja lubię takie spojrzenie "pysk w pysk":) https://lh3.googleusercontent.com/-z7PrBnqO_l8/ThNWnfkOOYI/AAAAAAAABAE/i1nwFY-3BH4/1.jpg Zaciskam za poród:) Pzdr. Quote
wejherstaff Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 Alabamka napisał(a):Gratulacje :) i zdrowka dla mamusi, bo to bywa roznie, jak z czlowiekiem :) Święta prawda, wszystko może się zdarzyć. Jestem dobrej mysli :) Asiaczek napisał(a):Jak ja lubię takie spojrzenie "pysk w pysk":) https://lh3.googleusercontent.com/-z7PrBnqO_l8/ThNWnfkOOYI/AAAAAAAABAE/i1nwFY-3BH4/1.jpg Zaciskam za poród:) Pzdr. Dzięki Asiaczku :buzi: I taki oto prezencik dostałam z Moskwy :loveu::loveu::loveu::loveu: Mój najpiękniejszy ;) Bardzo dziękuję !!!! :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
jonQuilla Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 [FONT=Georgia]przyłączam się do gratulacji i oby szczeniaki były zdrowe! :) portret śliczny :loveu:[/FONT] Quote
wejherstaff Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Troszke nowych foteczek Blondynki :lol: Quote
zaba14 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 mała hipopotamica... :) śliczna! portret piękny! :) czekamy na maluchy :P Quote
Recommended Posts