Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I wstawiam :)

Imię: (tymczasowo ) MINI

Plec: Sunia

Waga: 2,200 kg ( dojdzie do około 4 kg jak przytyje )

Miejsce: w DT W Tomaszowie Maz.

Sterylizacja: W przyszłym tygodniu

Stosunek do dzieci: nie sprawdzony , ale też nie oddam do małych dzieci takiej kruszyny

Stosunek do innych psow: bardzo pozytywny

Stosunek do kotow: nie znany

Dodatkowe informacje: Sunia nie wychowana , nie rozumie , że na stole się nie siedzi , dzisiaj wyrwała mi kanapkę z ręki , zdarza się siku w domu , ale po miesiącu w ciasnej klatce to chyba nic dziwnego . Wychowujemy się , sunia mądra powinna załapć w mig .

Charakter: Bardzo kontaktowa , psów się nie boi , wręcz odwrotnie , wszystkie 6 psiaków czuje przed nią respekt , a ona by się ze wszystkimi bawiła . Jest kochana , tylko nie wychowana . I taka ciekawostka , jerj przednie łapki są grubości mojego palca wskazującego , a ja chudzina jestem :D Mini potrafi skakać na metr do góry (wczoraj prawie wskoczyła do zlewu )

Kontakt: [email protected] , 798-211-667

Wątek:http://www.dogomania.pl/threads/205262-Pinczer-chihuahua-Mini-kt%C3%B3ra-wsz%C4%99dzie-si%C4%99-zmie%C5%9Bci-prosi-o-og%C5%82oszenia-!!!

Posted

A teraz przeglądam wątek (ten na czysto :D ) i widzę , że moja Ufcia jeszcze jest , a ona już dawno tylko moja jest i nikomu nie oddam :

34. Tola
Plec:Suczka
Waga: 2-3 kg ( wychudzona )
Miejsce: Tomaszów Mazowiecki (pilnie DT)
Sterylizacja: tak
Stosunek do dzieci: nie znany
Stosunek do innych psow: obojętna
Stosunek do kotow: łagodna
Dodatkowe informacje : sunia ma chore oczko
Charakter: łagodna , przytulana , od razu wskakuje na kolana . Całuśna , bardzo grzeczna . Zachowuje czystość.
Kontakt: [email protected] , 510-849-202, 798-211-667
Wątek:…

Posted

1 strona zaktualizowana :D

Mini - boska :D
Pozabijają się o nią !!!

Anja2201 - dzięki za info o Ufci-Toli, na 1 stronie już jest w poście "mają dom", Lady zaktualizuje informacyjny :)

Posted

jest super domek , ale ja mam wątpliwości czy taka malizna do kota się nadaje i te jej ślepia ogromne wyłupiaste , co myślicie ??Kot przyjazny do psów , ale nie wiem czy mała kota polubi .

Posted

[FONT=Arial Black]aktualizacja
Imię:Chapa teraz Kredka
Plec:[/FONT] [FONT=Arial Black]sunia
[/FONT][FONT=Arial Black]Waga: 4,80
[/FONT][FONT=Arial Black]Miejsce:Warszawa
[/FONT][FONT=Arial Black]Sterylizacja: 26.04
[/FONT][FONT=Arial Black]Stosunek do dzieci: nie znany
[/FONT][FONT=Arial Black]Stosunek do innych psow: ok
[/FONT][FONT=Arial Black]Stosunek do kotow: nie sprawdzono
[/FONT][FONT=Arial Black]Dodatkowe informacje:sunia zabrana w trybie interwencji jako dzika,zyla na łańcuchu.Przez pierwsze dni nie dawala do siebie podejsc, i byla na lancuszku przywiazana do kaloryfera.Teraz w mieszkaniu zachowuje sie jak by tam całe zycie spedziła
[/FONT][FONT=Arial Black]Charakter: troszke niesmiala
[/FONT][FONT=Arial Black]Kontakt:729 119 454
[/FONT][FONT=Arial Black]Wątek:watek :http://www.dogomania.pl/threads/204804-dwie-mikrosunie.Muszka-b%C5%82aga-o-szanse.DT-DS-na-cito!!Pche%C5%82ka-w-DS!

[/FONT]

Posted

[FONT=Arial Black]Foto:[/FONT]
[FONT=Arial Black][/FONT]

[FONT=Arial Black]Imię: [SIZE=2]Dejzi[/FONT]
[FONT=Arial Black]Plec:[/FONT] sunia
[FONT=Arial Black]Wiek: ok 3 lat[/FONT]
[FONT=Arial Black]Waga: 5 kg[/FONT]
[FONT=Arial Black]Miejsce: Schronisko w Radomiu[/FONT]
[FONT=Arial Black]Sterylizacja: Tak[/FONT]
[FONT=Arial Black]Stosunek do dzieci: Nieznany[/FONT]
[FONT=Arial Black]Stosunek do innych psow: Zastraszona, wycofana, boi się. [/FONT]
[FONT=Arial Black]Stosunek do kotow: Nieznany[/FONT]
[FONT=Arial Black]Dodatkowe informacje: [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Bidulka leżała na przystanku dzień przed porodem. Zmarznięta. Ciąża była pewnie powodem wyrzucenia na ulicę...[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, serif]Dejzi pilnie potrzebuje domu chocby tymczasowego !!! [/FONT]
[/FONT]
[FONT=Arial Black]Charakter: [SIZE=2]Boi się obcych ale bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem[/FONT]
[FONT=Arial Black]Kontakt: [SIZE=2]Aneta 782-674-952 [/FONT]
[FONT=Arial Black]Wątek: http://www.dogomania.pl/threads/205238-MAŁA-PIĘKNA-PRZERAŻONA...DEJZI-vel-Miśka[/FONT]

Posted

Pierwsza strona zaktualizowana. Do 11 kwietnia będzie przestój jeśli o mnie chodzi - z aktualizacją 1 strony na tym wątku - wszelkie reklamacje w tym czasie proszę kierować pod adresem Lady Swallow - która opiekuje się wątkiem informacyjnym :D

Posted

E-S napisał(a):
Pierwsza strona zaktualizowana. Do 11 kwietnia będzie przestój jeśli o mnie chodzi - z aktualizacją 1 strony na tym wątku - wszelkie reklamacje w tym czasie proszę kierować pod adresem Lady Swallow - która opiekuje się wątkiem informacyjnym :D

Dopsz. Informacyjny też aktualny.

Posted

ladySwallow napisał(a):
Dopsz. Informacyjny też aktualny.

Jakie dzielne kobity z nas, widzisz Ty ? A jak przejęłam ten wątek po kilku miesiącach baniaka Magdy to myślałam, że nigdy nie opanuję tego co się tu działo :D

Posted

W Rachowie Starym w przytulisku w którym psy nie mają co jeść i na gwałt potrzebna jest im pomoc jest maleńka 3-4 kg sunia z lekko sparaliżowanymi łapkami.Sunia jest świetna ,bardzo lgnie do człowieka,uwielbia głaskanie i przytulanie

Posted

Imię: Wiki
Plec: Suczka
Waga: 6,5 kg.
Miejsce: Tarnobrzeg
Sterylizacja: Jeszcze nie ale będzie 17.04
Stosunek do dzieci: Nie znany ale raczej ok.
Stosunek do innych psow: Przyjazna
Stosunek do kotow: Potrafi pogonić
Dodatkowe informacje: Sunia została wyrzucona z samochodu.
Charakter: Jest bardzo towarzyskim i łagodnym psiakiem, nadal troszkę wystraszonym, boi się podniesionego głosu i gwałtownych ruchów. Sunia bardzo ładnie chodzi na smyczy, wszystkie potrzeby załatwia na polu.
Kontakt: 722-196-142 GG 570-1717 eMail: [email protected]
Wątek:http://www.dogomania.pl/threads/205006-Tarnobrzeskie-zwierzaki-szukające-domów.

Jest to wątek wspólny tarnobrzeskich psiaków ale aktualizacje są na bieżąco ( est tam między innymi Odi i Bunia - oba psiaki zgłoszone wcześniej ).

Posted

luka1 napisał(a):
Informuję że mój KODI - post nr 8 , numer 22 - pojechał wczoraj do domu !!!!!:multi::multi:

Dziękujemy za informację i fajnie, ze kolejny mikropsiak w domu!

Luzia napisał(a):
http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/DSC02098.jpg

Imię: Wiki
Plec: Suczka
Waga: 6,5 kg.
Miejsce: Tarnobrzeg
Sterylizacja: Jeszcze nie ale będzie 17.04
Stosunek do dzieci: Nie znany ale raczej ok.
Stosunek do innych psow: Przyjazna
Stosunek do kotow: Potrafi pogonić
Dodatkowe informacje: Sunia została wyrzucona z samochodu.
Charakter: Jest bardzo towarzyskim i łagodnym psiakiem, nadal troszkę wystraszonym, boi się podniesionego głosu i gwałtownych ruchów. Sunia bardzo ładnie chodzi na smyczy, wszystkie potrzeby załatwia na polu.
Kontakt: 722-196-142 GG 570-1717 eMail: [email protected]
Wątek:http://www.dogomania.pl/threads/205006-Tarnobrzeskie-zwierzaki-szukające-domów.

Jest to wątek wspólny tarnobrzeskich psiaków ale aktualizacje są na bieżąco ( est tam między innymi Odi i Bunia - oba psiaki zgłoszone wcześniej ).

Skonsultuję się z E-S ;)

Zuzka2 napisał(a):
Czy jest do adopcji psiak mini czarny,kudłaty sznaucerowaty, ew.pinczer?
Jest chętna z warmińsko-mazurskiego o loginie zosia79

Tutaj jest na bieżąco aktualizowany wątek informacyjny: http://www.dogomania.pl/threads/177531

Posted

[FONT=Courier New][/FONT]

[FONT=Arial Black]Imię: Perełka[/FONT]
[FONT=Arial Black]Plec:[/FONT] suczka
[FONT=Arial Black]Wiek: 1- 2 lata[/FONT]
[FONT=Arial Black]Waga: 5-6 kg[/FONT]
[FONT=Arial Black]Miejsce: Olsztyn w bdt [/FONT]
[FONT=Arial Black]Sterylizacja: tak[/FONT]
[FONT=Arial Black]Stosunek do dzieci: przyjazny[/FONT]
[FONT=Arial Black]Stosunek do innych psow: przyjazny[/FONT]
[FONT=Arial Black]Stosunek do kotow: przyjazny[/FONT]
[FONT=Arial Black]Dodatkowe informacje: czysta, nie załatwia sie w domu, uczy sie chodzenia na smyczy,[/FONT]
[FONT=Arial Black]Charakter: niekonfliktowa, trochę bojaźliwa, sądzę, ze była karcona fizycznie[/FONT]
[FONT=Arial Black]Kontakt: 604 10 50 18 i 693 63 32 11 Olsztyn[/FONT]
[FONT=Arial Black]Allegro:[/FONT] http://allegro.pl/sliczne-malenstwo-czeka-na-wyjatkowy-dom-olsztyn-i1543070934.html