NiJaSe Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 orajt , no Niki kasa leci ,dzien sadny sie zbliza :D ,az sama jestem ciekawa czy on to jajko ma czy nie :p Quote
roleczka Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Piękny jest na maksa, ta mordka niepowtarzalna, cudo nie pies, Nijase zlustrowałaś porządnie jego przyszły domek???? Jestes pewna że będą mu należyte hołdy tam składać? Quote
NiJaSe Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 ewentualny domek jest jak najbardziej ok., to moj dobry znajomy ktory od dluzszego czasu nosil sie z zamiarem przygarniecia psa , teraz testuja dziecko czy jest na tyle odpowiedzialne zeby miec psa i sie razem z nimi nim opiekowac , byle komu bym go za chiny ludowe nie oddala Quote
roleczka Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 no! wanna czeka, moge też manicure i pedicure wykonać.... a na oczka kompres z herbatki.... Quote
kosu32 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='roleczka']no! wanna czeka, moge też manicure i pedicure wykonać.... a na oczka kompres z herbatki.... roleczka To może Ty otwórz wraz z NiJaSe taki cały kompleks dla psiaków !!! U NiJaSe będą się socjalizować, a u Ciebie trafiać do "salonu piękności". Same plusy z tego bo kolejny psiak uratowany a Ty przez całe dnie będziesz mogła z Miszką przesiadywać :) Tylko co na to Twój TZ ??? Chyba jednak po zazdrości sprowadzi sobie jakiegoś "kolegę" dla siebie dla którego będzie przewodnikiem ... Quote
Agmarek Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 NiJaSe napisał(a):zwlaszcza ,ze on uwielbia takie mizianie ,glaskanie ,calowanie i zachwycanie sie nim :):):) To tak jak Lady :razz: roleczka napisał(a):no! wanna czeka, moge też manicure i pedicure wykonać.... a na oczka kompres z herbatki.... Wow! :crazyeye: Mogę Szansunie podrzucić? ;) Quote
kosu32 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Agmarek A Ty ciągle z tą Lady wyjeżdżasz - ech ... Quote
NiJaSe Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 matko i corko padam na ryj ...odbilo mi wyszlam wczoraj z haszczetami na spacer o 24 w nocy i szlajalismy sie w sniegu do 3 !!! dzisiaj wstalam o 11 i znowu psy pod pache i w teren ...wrocilam jakies 1,5 godziny temu ,glodna jak cale stado wilkow ,powloczylam nogami juz na koniec. O 13 spotkalam sie na spacerze z potencjalnym -przyszlym domkiem Nikona i kolega go odemnie na week przejal a ja ze swoimi suczydlami polazlam dalej , cala wawe chyba dzisiaj oblecialysmy ;p;p Nikon z Niya ( Niya tylem ) a tu na odwrot Nikon tylem :d Quote
Nikus Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 ta Niya.......no...chyba mam tak jak Agmarek z Lady Quote
NiJaSe Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Nikus specjalnie dla Ciebie ....ale tylko do popatrzenia ;p Quote
roleczka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Nikuś pojechał na weekend? Taki nie wymyty? Bo tu juz ćwiczę, wczoraj była na kapieli Bójka sąsiadów( bardzo brudna) chyba naprawde mam fach w ręku, Agmarek dawaj swoją śmiało! Wiedziałam że jak Nijase troche sniegu zobaczy to polezie w teren przecież musiałam wysłuchiwac po 100 razy jak to haskie PIEKNIE wygladaja na śniegu, to przy tej pogodzie cud że wróciła.... Quote
NiJaSe Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 ;p;p no co ja naprawde dzieki hasiorom zime polubilam , moge patrzec na nie godzinami jak po sniegu hasaja :) , hehe a jak pieknie ryja w sniegu lbami , wsadzaja leb w snieg i pruja do przodu :) Dobra w srode nikon idzie na to usg i zobaczymy gdzie sie jajeczko ukrywa ;p , tylko cos mi sie zdaje ze bede musiala jeszcze troche kasy uzbierac na zdiagnozowanie tej sraki :/ ,ktora niestety jak mi doniesiono dzisiaj wrocila , kolega pisal ze nikon o 5 rano zrobil pobudke bo chcial na dwor i woda sie z pupska lala :/ , trzeba bedzie mu zrobic badanie kalu, jutro sie dowiem ile ta impreza kosztuje ....a juz myslalam ze mu przeszlo :( Quote
NiJaSe Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Nikon na weeku u byc moze przyszlego swojego domku Quote
Nikus Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Roleczka jak się nie skupisz dobrze na imionach i nickach to dojdzie tu do rozlewu krwi...co znaczy Nikuś nie umyty???:mad::mad::mad::angryy::angryy::angryy: Quote
NiJaSe Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 buuuahahahaha dobrze ze nie napisala ze Nikusiowi trzeba jajko wyciac :D:D Quote
roleczka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 No to fakt , musze się bardziej skupić, jakaś nie wyspana łaże, ale więc żałujcie że nie czuliście tej boskiej różanej bryzy delikatnie smagajacej Nikusia..... tak czy siak , Nijase, niedziela może być , ten mój nie wyjezdza w końcu to nam pomoże Quote
roleczka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Przepraszam, Nikuś i Nikus to proszę rozróżniac... Quote
Nikus Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 roleczka napisał(a):Przepraszam, Nikuś i Nikus to proszę rozróżniac... hihi no dobrze:) ja się pilnuję :) Quote
NiJaSe Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 heheheh a ja chcialam dodac ze mi sie tez dosc czesto zdarza zawolac zamiast Nikon to Nikus :P;p Quote
Nikus Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 NiJaSe napisał(a):heheheh a ja chcialam dodac ze mi sie tez dosc czesto zdarza zawolac zamiast Nikon to Nikus :P;p dobrze w takim razie ,że daleko mieszkam:evil_lol: Quote
Recommended Posts