Nikus Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Nijase...umów w poniedziałek to usg:)..do tego czasu ściągniemy kasę,oki? Quote
Dora Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 No pewnie ze tak, umawiaj sie nie ma na co czekac :) Quote
NiJaSe Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 juz dzwonilam i tak zeby sie dowiedziec co i jak , mam zadryndac po 6 ( umawiam go do najlepszego specjalisty ) bo pan doktor jest na urlopie poki co , mysle ze pewnie uda mi sie go umowic na poczatek przyszlego tygodnia Quote
Nikus Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 no to czekamy na wieści:)..i do przodu:)jak ja to lubię.... Quote
NiJaSe Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 pan doktor przyjmuje w we wtorki i srody , zadzwonilam jeszcze przed swietami zeby sie doinformowac co i jak , ach jest jeszcze mozliwosc ze tego jajka faktycznie wcale nie ma , ale to sie ponoc rzadko zdarza ze sie wogole nie wyksztalcilo , gdyby bylo tak ze go nie ma wcale to nie potrzeba bedzie zabiegu. Takie info ten dr od usg mi powiedzial. Heh z tym Nikosiem :d , mam jajko albo nie mam , wiem ale nie powiem ;p Quote
kaasik91 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 NiJaSe napisał(a):Heh z tym Nikosiem :d , mam jajko albo nie mam , wiem ale nie powiem ;p No bo moja droga co to jest, żeby ktoś inny (oprócz oczywiście panienek ;)) interesował się jego jajkiem - to przecie jeszcze nie Wielkanoc:eviltong: a im dłużej potrzyma nas w niepewności tym dłużej zatrzyma je dla siebie:diabloti: Quote
Nikus Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 NiJaSe napisał(a):pan doktor przyjmuje w we wtorki i srody , zadzwonilam jeszcze przed swietami zeby sie doinformowac co i jak , ach jest jeszcze mozliwosc ze tego jajka faktycznie wcale nie ma , ale to sie ponoc rzadko zdarza ze sie wogole nie wyksztalcilo , gdyby bylo tak ze go nie ma wcale to nie potrzeba bedzie zabiegu. Takie info ten dr od usg mi powiedzial. Heh z tym Nikosiem :d , mam jajko albo nie mam , wiem ale nie powiem ;p tak w kwestii formalnej..żeby nie bylo niedomowień,proszę Nijase o bardzo uważne stosowanie nazw własnych odnośnie tych jajek bo Nikus..Nikos brzmi podobnie i może wprowadzać w błąd w kwestii podmiotu sprawy:lol: Quote
NiJaSe Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 buuuahahaha to sie nazywa ochrona dobr osobistych ;p;p Quote
NiJaSe Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Nikonowi znowu sie sraczka uaktywnila :/ , budzil mnie w nocy z trzy razy ... trza bedzie odpracowac badanie kalu , bo jak widac antybiotyk pomogl tylko na chwile , jedzenie to samo nic nie zmienialam wiec odpada. Dalam mu dzisiaj gastrolit zeby mi sie nie odwodnil i smecte tak doraznie a w pn bede zbierac gowienko i zaniose na badania , pewnie chwycil cos w schronie i sie babrze Quote
L/Olka Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 no a jak teraz wygląda sytuacja finansowa Nikona? Quote
NiJaSe Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 poki co mamy 50 zl od Nikusia i Dora ma cos dorzucic z haszczej skarbonki smecta pomogla , teraz wieczorem byla kupa normalna a i w ciagu dnia juz nie chodzil i nie ozdabial mi balkonu . dalam mu jeszcze smecte teraz wieczorem ale mysle ze badania i tak powinnam mu zrobic , bo niepokoi mnie ta nawracajaca sraka Quote
kaasik91 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Mam nadzieje, że już będzie ok z tą qpką Quote
NiJaSe Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 heh no ja tez ,ja tez ...a teraz czekam na odwilz bo qupiszcza mi do podloza poprzymarzaly ;p Quote
kaasik91 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 NiJaSe napisał(a):heh no ja tez ,ja tez ...a teraz czekam na odwilz bo qupiszcza mi do podloza poprzymarzaly ;p A to nie lepiej kilofa użyć?:cool3: Quote
kosu32 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 L/Olka napisał(a):no a jak teraz wygląda sytuacja finansowa Nikona? Wracając do tematu finansów... Tak jak napisałam na wątku uroczego "brzydala" Borysa pozostała jeszcze kasa z wątku Miszki (całe rozliczenie podane jest w pierwszym Miszkowym poście).Mamy więc do rozdysponowania kwotę 136 pln. Kastracja jest tańszym zabiegiem niż sterylizacją, więc mam nadzieję że ta kwota będzie wystarczająca na ewentualny zabieg (tym bardziej że mamy do czynienia tylko z jednym jajkiem) :) Quote
kosu32 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Tak sobie posprzątałam na Dogo, że wypierniczyłam wszystkie 155 subskrypcji tematów. W gruncie rzeczy jestem fajna !!! Quote
kosu32 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='kosu32']Tak sobie posprzątałam na Dogo, że wypierniczyłam wszystkie 155 subskrypcji tematów. W gruncie rzeczy jestem fajna !!! Czy ktoś może mi podpowiedzieć co mam zrobić by sprawdzić gdzie dokonywałam wpisów - w jakich tematach na Dogo? Niestety wcześniejsza wersja sprawdzenia na którym wątku dokonywałam wpisu nie działa - MASAKRA !!! Quote
obraczus87 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Na razie dla Nikona przekazuję ze Skarbonki 50 zł ;) poprosze o nr konta :) Quote
NiJaSe Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 kurcze no wlanie nie wiem jak zrobic , moze tak wplaty na Nikona niech ida na konto Dory i ona bedzie mi wydzielac w razie potrzeby , ja jestem balaganiarz finansowy wiec wole nie zbierac wplat po trochu a tak dostane jedna konkretna sume i nie bede sie motac. 50 zl Nikusia i 50 zl skarbonki to juz kwota wystarczajaca na usg , potem z usg do wetek i wycenienie zabiegu i ustalenie terminu. To jajko to troche powazniejsza sprawa bo ono jak jest to gdzies w brzuchu i trza bedzie chlopaka troche rozkroic :/ Quote
kosu32 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 NiJaSe napisał(a):kurcze no wlanie nie wiem jak zrobic , moze tak wplaty na Nikona niech ida na konto Dory i ona bedzie mi wydzielac w razie potrzeby , ja jestem balaganiarz finansowy wiec wole nie zbierac wplat po trochu a tak dostane jedna konkretna sume i nie bede sie motac. 50 zl Nikusia i 50 zl skarbonki to juz kwota wystarczajaca na usg , potem z usg do wetek i wycenienie zabiegu i ustalenie terminu. To jajko to troche powazniejsza sprawa bo ono jak jest to gdzies w brzuchu i trza bedzie chlopaka troche rozkroic :/ To dogadaj sprawę a propos numeru konta i daj znać tu na Dogo. Quote
obraczus87 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Moj Tobi miał jedno jajko w brzuchu właśnie................ Quote
NiJaSe Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Obraczus i jak to wyglada w sensie zabiegu , bo ja poki co nie mialam takiego doswiadczenia Quote
kosu32 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 NiJaSe napisał(a):tak jest psze pani :d Sie ma rozumieć proszę Pani :) Ja też w tych zbiórkach kasy jestem cienka jak dupa węża - he he (lubię ten tekst). Dlatego Miszkowe mam schowane w oddzielnej kopercie - żebym cudzego nie wydała :) Quote
Recommended Posts