Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witam was po dłuższej nieobecności :) Niestety brak mi czasu na wszystko, co chwilę mam jakieś sprawdziany, ani chwili wytchnienia. I nie miałam też chęci żeby siedzieć przy komputerze, bo ostatnio pogoda była świetna, więc szkoda tego czasu w domu marnować. Zaległości na dogo mam mnóstwo, nie mam pojęcia kiedy ja to wszystko nadrobię, tym bardziej że czas nadal mam dość ograniczony. Ale postaram się regularnie tu wpadać

Posted

[quote name='Paula03']Żyjecie! :multi::multi:

Wiem jak to jest z tym brakiem czasu, ten tydzień mamy nawet luźny, ale za to kolejny...
Czekamy na jakieś zdjęcia Maksa! :lol:[/QUOTE]

ano żyjemy :multi:

u nas każdy tydzień to nieskończenie wiele kartkówek, sprawdzianów itp. Zero wytchnienia, jak już się wydaje że po wszystkim i będzie luźniej to zapowiadają trzy kolejne sprawdziany.
Jutro wstawię kilka zdjęć, ale potem ze zdjęciami może być problem, bo ostatnie zdjęcia jakie mam to kilka ze stycznia :siara:

[quote name='Kaja10014']No, super, że się pojawiłaś! Jak będziesz miała chwilę to wrzuć choć jednego Maksika ( oczywiście latającego ;))[/QUOTE]

Latające zdjęcia już mi się skończyły, ale jak pogoda dalej będzie dopisywać to zrobię nowe :D

[quote name='deer_1987']Super ze jestes! nie martw sie brak czasu to teraz jest popularny :)[/QUOTE]

nastała nowa moda :cool3: na brak czasu, chociaż mam nadzieję że ta moda dlugo nie przetrwa

[quote name='Aleksandra95']ooo jesteście.:D[/QUOTE]

jesteśmy i już nie zamierzam uciekać na taki długi czas :D

Posted

[quote name='deer_1987']no widzisz sama ze tpo nie to co kiedys w galeriach.. teraz moze 1-2 osoby odpowiedza..

no kiedyś to w galeriach tłumy były, a teraz pustki

macie kilka gniotów :D