Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izabela124.']Jeśli to do mnie pytanie, to wolę przyjechać jak będę w Łomży, bo wtedy będę miała o wiele bliżej do Ciebie niż z Suwałk. Jak wrócę do szkoły to w jakiś weekend na pewno wpadnę.[/QUOTE]
OK, przypominam o tym, bo gazety i segregatory leżą u mnie w pokoju i zaczynają juz mi powoli przeszkadzać;)

Pzdr.

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']I nie ua Ci się wpaść do W-wy...?

Pzdr.[/QUOTE]
Jeśli to do mnie pytanie, to wolę przyjechać jak będę w Łomży, bo wtedy będę miała o wiele bliżej do Ciebie niż z Suwałk. Jak wrócę do szkoły to w jakiś weekend na pewno wpadnę.

Posted

[quote name='Asiaczek']Trzymam mocno kciuki i wierzę, że będzie na koniec roku 4,75:)

Pzdr.[/QUOTE]

dziękuję :)

[quote name='Paula03']Nam też się ferie skończyły :([/QUOTE]

no niestety szybko to zleciało, chociaż z drugiej strony obijanie się w domu też już zaczynało mi się nudzić

[quote name='kamilka91']A mi się - teoretycznie - dopiero zaczynają. :cool3:
W praktyce mam sesję... :roll:[/QUOTE]

no tak, teraz te sesje. Na pewno będzie dobrze ;)

[quote name='Asiaczek']Rach-ciach zmierzyc się z sesją i będzie PO:)

Pzdr.[/QUOTE]

no właśnie :) ja się zawsze próbuję motywować do nauki tym że teraz się pouczę, a potem będzie wszystko z głowy

[quote name='deer_1987']Ale Wam dobrze niedawno swieta a teraz ferie choc dla niektorych to juz koniec.[/QUOTE]

święta świętami, ale teraz już tak dobrze nie będzie, 11 tygodni bez żadnych dłuższych przerw, a nauczyciele wymagania mają coraz większe

[quote name='Izabela124.']A ja jeszcze mam tydzień ferii :P[/QUOTE]

szczęściara :eviltong:

[quote name='Asiaczek']I nie ua Ci się wpaść do W-wy...?

Pzdr.[/QUOTE]

[quote name='Asiaczek']OK, przypominam o tym, bo gazety i segregatory leżą u mnie w pokoju i zaczynają juz mi powoli przeszkadzać;)

Pzdr.[/QUOTE]

[quote name='Izabela124.']Jeśli to do mnie pytanie, to wolę przyjechać jak będę w Łomży, bo wtedy będę miała o wiele bliżej do Ciebie niż z Suwałk. Jak wrócę do szkoły to w jakiś weekend na pewno wpadnę.[/QUOTE]

;)

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']Poranne hej ! :multi:[/QUOTE]

[quote name='Asiaczek']A ja popołudniowo-wieczornie się witam:)

Pzdr.[/QUOTE]

hej wam :)

[quote name='deer_1987']oj dopiero na wielkanoc wolne?[/QUOTE]

no niestety teraz długo do szkoły trzeba chodzić, ale za to na przełomie kwietnia, maja znowu dwa tygodnie wolnego :)

[quote name='DominikaAnna']witam się popłudniowo i środowo. Co tam u Was?[/QUOTE]

u nas nic nowego, można by tak rzec że żyję sobie od weekendu do weekendu. W szkole tylko siedzę i czekam aż w końcu skończą się te lekcje. Jeszcze pani z polskiego sobie wymyśliła że w przyszłym tygodniu zrobi sprawdzian z całego roku. Dla psa przez tą szkołę też mam mniej czasu, a on się buntuje i wiecznie szczeka.

Posted

Sylwia K napisał(a):
później z wiekiem i tak się szkołę dobrze wspomina;)

Na pewno nie wszystkie lata. Ja wiem, że 2 i 3 kl. gim. to będzie mi się śniła, ale jako koszmar. A wszytsko przez to, że dowaliłam sobie tyle zjęć dodatkowych. Mam zamiar trezci raz nie popełnić tego samego błędu. Na razie odpoczywam sobie ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']Szkoła ma swoje wymagania...

Pzdr.

nietety tak i czasem te wymagania są ogromne

[quote name='Sylwia K']później z wiekiem i tak się szkołę dobrze wspomina;)

na pewno będę miło wspominać te czasy, bo ogólnie to fajnie w tej szkole jest, nie żałuję wyboru

[quote name='dOgLoV']dokładnie !!!! ;)

;)

[quote name='sator_k_']Na pewno nie wszystkie lata. Ja wiem, że 2 i 3 kl. gim. to będzie mi się śniła, ale jako koszmar. A wszytsko przez to, że dowaliłam sobie tyle zjęć dodatkowych. Mam zamiar trezci raz nie popełnić tego samego błędu. Na razie odpoczywam sobie ;)

ja w zeszłym roku też trochę sobie w pierwszym semestrze dowaliłam trochę zajęć, bo ja głupia zapisałam się na olimpiadę z chemii i biologii :splat: i co mi było z siedzenia w szkole tyle czasu po lekcjach jak i tak nie dostałam się do następnego etapu. Ale i tak gimnazjum będę miło wspominać, bo klasa rewelacyjna i nauczyciele też. Za to za podstawówką na pewno tęsknić nie będę, bo klasę miałam beznadziejną i tylko czekałam aż w końcu z tej szkoły wyjdę.

no to w końcu mam czas jakieś zdjęcia wstawić

dlaczego za każdym razem jak wstawiam zdjęcia posty mi przeskakują :shake:

Posted

http://i54.tinypic.com/34yof3p.jpg hahahha świetne :evil_lol:

mi dopiero za tydzień się ferie zaczynają :-)
i też za podstawówką nie będę tęsknić nie podobało mi się tam, nauczyciele beznadziejni, klasa również nie najlepsza, za to gim. zawsze będę miło wspominać i kiedy mam czas to wpadam tam i odwiedzam "starych" znajomych :-) teraz jestem w liceum i też nie narzekam na tą szkołę mimo, że nauki jest łohoho, szczególnie teraz na ten tydzień :/
-klasówka z angielskiego
-klasówka z matmy
-kartkówka z fizyki
-kartkówka z geografii
-projekt z francuskiego
-kartkówka z chemii
-kartkówka z biologii
-projekt z woku
-jakiś tam test cząstkowy z francuskiego
chyba wszystko :lol:

Posted

[quote name='deer_1987']http://i52.tinypic.com/30w3vbs.jpg
On to ciagle w powietrzu :razz:

latanie to jego hobby :D

[quote name='Aleksandra95']http://i52.tinypic.com/30w3vbs.jpg najlepsze.:D

:)

[quote name='runo']o kurcze , ale cudowne "skaczące '' fotki :D
nie zły z niej sportowiec ;)

żeby tylko jeszcze fotki w ruchu wychodziły mi tak dobrze jak portrety, chociaż z drugiej strony kiedyś dużo gorsze zdjęcia mi wychodziły, więc jakoś przeboleję, może kiedyś będzie lepiej
z niego ;)

[quote name='vege*']http://i54.tinypic.com/34yof3p.jpg hahahha świetne :evil_lol:

mi dopiero za tydzień się ferie zaczynają :-)
i też za podstawówką nie będę tęsknić nie podobało mi się tam, nauczyciele beznadziejni, klasa również nie najlepsza, za to gim. zawsze będę miło wspominać i kiedy mam czas to wpadam tam i odwiedzam "starych" znajomych :-) teraz jestem w liceum i też nie narzekam na tą szkołę mimo, że nauki jest łohoho, szczególnie teraz na ten tydzień :/
-klasówka z angielskiego
-klasówka z matmy
-kartkówka z fizyki
-kartkówka z geografii
-projekt z francuskiego
-kartkówka z chemii
-kartkówka z biologii
-projekt z woku
-jakiś tam test cząstkowy z francuskiego
chyba wszystko :lol:

ile ja bym dała żeby mieć ferie w lutym, a nie tak w styczniu zaraz po świętach, a potem tyle do szkoły
ja ze znajomymi z podstawówki w ogóle nie utrzymuję kontaktu, oprócz tych osób które szły ze mną do gimnazjum, za to ze znajomymi z gimnazjum spotykam się od czasu do czasu, mieliśmy już kilka klasowych spotkań
sporo masz tych kartkówek na przyszły tydzień, u nas jak się nauczyciele uprą to też tyle tego jest, bo zawsze tak wychodzi że albo nikt nie robi sprawdzianów, albo wszyscy naraz. W przyszłym tygodniu na szczęście mam dość luźno, tylko dwie kartkówki i sprawdzian. Najgorzej będzie ze sprawdzianiem z polskiego, bo jest z całego roku

[quote name='sator_k_']Oj ja za klasą nie będę tęskniła :roll:

http://i52.tinypic.com/wa4izb.jpg
Jaki model :D

vege* jak tak sobie policzyłam to mnie w pierwszym tygodniu po feriach czeka nie wiele mniej przyjemności ;)

aż taka zła ta klasa?

ostatnio coraz bardziej zaczynam doceniać to że mam psa który soi w bezruchu kiedy chcę :D

chyba wszystkich zamęczają ostatnio tymi sprawdzianami

[quote name='Illusion']Ładnie taki fruwający spaniel wygląda, nie myślałaś, żeby pokazać mu dyski? :cool3:

frisbee już trenujemy od 3 lat ;) tylko teraz w sumie taką zimową przerwę mamy od frisbee, bo pogoda co chwilę okropna, a zwykle jak wracam ze szkoły to już powoli ciemno się robi

[quote name='Izabela124.']http://i52.tinypic.com/30w3vbs.jpg a ten jak zwykle skacze :evil_lol:

taki pies mi się trafił :evil_lol:

[quote name='Kaja10014']http://i53.tinypic.com/9086e0.jpg
jakie ma dziwne łapki :D

http://i52.tinypic.com/30w3vbs.jpg
lubię takie dynamiczne zdjęcia :)

w jakim sensie dziwne :hmmmm:

ja też :D tylko żeby jeszcze mi dobrze jakościowo wychodziły

ehhh czemu ten weekend tak szybko się skończył, przecież dopiero co piątek był. I znowu spędzanie popołudni nad książkami, a do tego jeszcze pogoda taka jest że wszystkiego mi się odechciewa. Pozostaje czekać do wiosny, to znów odżyję, bo teraz tylko w domu siedzę i nic nie robię.

A tak poza tym to dowiedziałam się dzisiaj że mam jamnika :evil_lol: Z Maksa jamnik idealny, tylko trzeba by go trochę wydłużyć i łapy uciąć :lol: