Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ra_dunia napisał(a):
a może inaczej - dom sprawdzić a w okolicy na pewno znajdzie się jakaś potrzebująca sunia...
Sądzę, że Jo bardziej obawia się, co jeśli ten dom będzie chciał Kawę zwrócić.

Na razie nie ma nikogo chętnego do wizyty...

• Replies 908
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Tola napisał(a):
Rozmawiałam z Jo37, która sponsoruje pobyt Kawy u Murki - nie zgadza się na wyjazd Kawy tak daleko.
Pamietajmy, ze Kawa juz raz wróciła z adopcji i ze wymagga specjalnego domku...
Organizacja transportu w zachodnipomorskie byłaby nie lada wyczynem no i kosztowna...
Szukamy domu nadal...

Popieram decyzję Jo

Posted

Miałam telefon w sprawie Kawy z Opola (z PP). Bardzo miła pani, ma dom z ogródkiem, bardzo chciałaby zaadoptować Kawę, ale musi się jeszcze rozmówić z domownikami.

Posted

Murka napisał(a):
Miałam telefon w sprawie Kawy z Opola (z PP). Bardzo miła pani, ma dom z ogródkiem, bardzo chciałaby zaadoptować Kawę, ale musi się jeszcze rozmówić z domownikami.

No właśnie, zawsze są jeszcze ci domownicy, ciekawe, czy się zgodzą...?

Posted

Kawa na pewno doczeka się super domku. Właściwie niewiele zostało po jej lękach, odzywają się trochę poza domem (w ogrodzie), w domu to już właściwie normalny psiak, który nie dość że nie boi się Hani, to jeszcze się do niej przymila :)

[video=youtube;0228p1-QmJE]http://www.youtube.com/watch?v=0228p1-QmJE[/video]

Hania nie miała ochoty na fotkę i dlatego taka mina ;)

Posted

[quote name='Murka']Kawa na pewno doczeka się super domku. Właściwie niewiele zostało po jej lękach, odzywają się trochę poza domem (w ogrodzie), w domu to już właściwie normalny psiak, który nie dość że nie boi się Hani, to jeszcze się do niej przymila :)

[video=youtube;0228p1-QmJE]http://www.youtube.com/watch?v=0228p1-QmJE[/video]

Hania nie miała ochoty na fotkę i dlatego taka mina ;)

Rzeczywiście to nie ten sam pies. Kawa to teraz robi chyba za Abbi :evil_lol:.
Kasiu, ale macie piękne kafle w piecyku :crazyeye:

Posted

murka, mam sprawę - potrzebuje kontaktu z osoba lub fundacja, która trzymała u ciebie w hoteliku niejaka maję, wyżłowata, gładkowłosą, brązową sunię. nie wiem, czy imie maja nadał jej właściciel, czy juz takie miała w hoteliku. wiem, ze została wyadoptowana do warszawy, na grochów 2 maja 2009. w jej sprawie b.pilnie potrzebuję porozmawiać.

Posted

Zdecydowanie schronisko o wszystkim wiedziało, nie robimy nic poza plecami schroniska, zresztą Kierownik były
[*] i obecna Kierowniczka nie robią problemów z wydaniem psa do hotelików rekomendowanych, naszym zadaniem jest później pilnowanie podpisywania umów adopcyjnych - to moją opinia!

Posted

umowa podpisana przez p. Zofię była umową schroniskową. I na pewno p. Kierownik dowie się o sytuacji. Nie zmiania to faktu, że MUSIMY namierzyc sukę. Kasia wczoraj dzowniła dp Wawy, ale ma juz najwyraźniej nieaktualny numer. Jesli chodzi o schronsikowe mieleckie psy, wszytsko robione jest " na legalu" w pełnym porozumieniu ze schroniskiem.
Sbd, zapraszam tu:
http://www.dogomania.pl/threads/120996-ZALĘKNIONA-MAJA-z-Mielca-ZNALAZŁA-WYJĄTKOWY-DOM!!!-Udało-się!!!/page78
Nie bedziemy u Kawy prowadzic tematu Mai ;)