zuzka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 A u mnie na Kodinke kolczatka świetnia zadziałała . Przedtem z ledwością dawałam rade ją utrzymać chociaz ważyła duuuużo mniej . Teraz ta 44 kilogramowa miśkowata Kodinka chodzi jak aniołek spokojnie przy nodze ,i nie w głowie jej ciągnięcie się . Quote
ciapuś Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [B]Przelałam 35zł z kolejnych bazarków[/B] Proszę dajcie znać jak dojdzie Quote
Tigraa Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Ciotki która wystawi bazarek dla psiaka? Mam trochę biżuterii srebrnej i ciuszków. Proszę o kontakt na pw. Quote
ciapuś Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Zapraszam na bazarek Dzisiaj koniec a niewiele się sprzedało :-( [url]http://www.dogomania.pl/threads/178790-OGROMNY-BAZAREK-Z-RA-A-NOA-CIAMI-na-psa-z-lasu-i-koty-do-02-02[/url] Quote
wanda szostek Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Nic nowego wam o naszym wilczku nie mogę napisać a to z tego powodu, że dla świętego spokoju unikam kontaktu z drugą połową. Co zadzwonię to mnie atakuje, że Dajtka jeszcze siedzi, że Szimi uparłam się sterylizować a dom dobry dla niej jest tylko nie chce jej wysterylizowanej i t d Ja go rozumiem, bo chłop tam marznie i haruje aby żony hobby doglądać a więc pieski na czas powypuszczać , nakarmić i dopilnować żeby się za łby nie wzięły. Przeręble wyrąbać ( nie zniszczyć foli) żeby się rybki nie podusiły. Kurki nakarmić , jak ładnie tez wypuścić na trochę i dopilnować, żeby psy żadnej nie zjadły. Papużki nakarmić, napoić i klatkę wyczyścić. Do tego jeszcze gołębie no i jastrząb. Obrobi się z ranną robotą to już cza na południowe spacerki i tak do wieczora. Wraca do chałupy a tam zimno i głodno. No i jak pomyśli, że ta druga połowa w ciepełku siedzi to go krew zalewa i upust tego przy każdej rozmowie telefonicznej daje. Co niektórzy mojego chłopa nazywają świętym, że z taką żona wytrzymuje a on tylko pyta co jeszcze wymyślę a już jak bardzo się zdenerwuje to każe przyjeżdżać i brać się za robotę , że teraz on pojedzie do domu trochę się pogrzać. No więc unikam rozmów a Wy musicie ten brak informacji wytrzymać. A pewnie i tak przyjdzie mi tam jechać i zabrać się za robotę o czym myślę z przerażeniem, bo ja jestem ciepłolubna i zimno mnie przeraża. Quote
Franca81 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Czyli czekamy aż sytuacja się wyłagodzi troszkę i wtedy bedą wieści. Więc na chwilę obecną podnoszę wilczka !!!!! Quote
Szarotka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 To naprawde facet ma nerwy :):) A czemu on tam sam jest ?? Quote
Tattoi Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Jastrzębia najlepiej do azylu dla ptaków w zoo w Warszawie. Kruszewicz się nim zajmie. No i jeden lokator dla męża do obsługi mniej. Quote
ewatonieja Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 no to wielkie :klacz: dla :angel: Tż Wandy! Quote
Franca81 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Podnoszę naszego Wilczka. ;) A jastrząb to też w opiece? Bo ja myślałam, że mąż sokolnikiem jest. :D Quote
wanda szostek Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Szarotka napisała „To naprawde facet ma nerwy. A czemu on tam sam jest ?? No nerwy mu juz od dłuższego czasu puszczają i nawet picie melisy nie pomaga dlatego ja wolę trzymać się z daleka, ale zanosi się na to, że jednak przyjdzie mi tam jechać i ty..k pomrozić tylko czym później tym lepiej. No wiesz jak sama siedzi w mieście, bo zimna się boi i marznąć nie chce. Ktoś przeciez musi to patałajstwo karmić i koło tego chodzić Tattoi napisała „Jastrzębia najlepiej do azylu dla ptaków w zoo w Warszawie. Kruszewicz się nim zajmie. No i jeden lokator dla męża do obsługi mniej. „ A gdybys jeszcze podrzuciła namiary to bym spróbowała jakiegoś maila wyskrobać. On jest zdrowy tylko przymarzł i go sąsiedzi złapali. Napisała Franca81 „A jastrząb to też w opiece? Bo ja myślałam, że mąż sokolnikiem jest. „ Oj nie Franca, mąż jest zasłużonym emerytem i zażywając tej emerytury wczasuje na łonie natury Quote
evita. Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Znalazłam taką stronkę [url]http://www.stop.eko.org.pl/portal/index.php?module=pages&id=7[/url] Może na coś się przyda ;) Quote
wanda szostek Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [COLOR=#000000][SIZE=3][B]2010-02-03 PRZELEW UZNANIOWY (NADANO 03-02-2010) [COLOR=#0000ff]BAZARKI CIAPU?[/COLOR][COLOR=#ff0000] 35,00 zł [/COLOR][/B][/SIZE][/COLOR] Quote
szajbus Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Wandziu pokłony dla twojego męża. Faktycznie bidulek na wygananiu zasypany sniegiem po pachy, ale serce ma dobre. No psinko pokazuj sie wszytskim Quote
zuzka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 No wilczku nie chowaj się nigdzie tylko wskakuj na pierwszą Quote
polubek Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 jestem i zapisuję się. niestety w tym miesiącu nie dam rady wspomóc kończy się umowa i nie wiadomo co dalej, bo jest niewesoło. jak dadzą dalszą to od marca coś mogę podrzucać co miesiąc. na tą chwilę mogę wspomóc ogłoszeniami. Quote
Tattoi Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Dziękuję evita. To właśnie ten azyl. A wilk do góry. Quote
Recommended Posts