Emigrantka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Ja nie wiem kto Bosmana zna? Ja stad dzwonic nie mam jak, nie ma sensu - to ktos na miejscu musi zrobic... I deklaracji na 1 watku musi przybyc... tez Quote
xmartix Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 ja mam "kontakt" z Bosmane bo wiem gdzie jest i założyłąm wątek mogę zadzwonić do Zuzi, dzisiaj ale trochę później bo muszę inne sprawy załatwić z tym że nie mamy deklaracji! co do faceta od kur i kotów co pisałam że się zgłosił - też nie byłóby źle, nie byłoby łańcucha a pies byłby na podwórku i też latałby ile chce. Gorzej co z tymi kurami i kotami, nie sprawdzili mi tego a prosiłam wczoraj bo stwierdzono: "koty i kury koło niego chodzą a on nic nie robi". Dziwne żeby robił jak nie ma jak bo jest na uwięzi!!! i nie doskoczy do uciekającego kota czy kury... debile Quote
Emigrantka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Uhum, to do gory Bosman.... Xmatrix, daj znac jak zadzwonisz do Zuzi co powie? Bo ja mysle ze jakby miejsce bylo to by szybciej zbiorka poszla.... watek trzeba porozsylac.... Quote
TERESA BORCZ Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 zawsze jest tak że jak nie ma konkretnego planu co robimy, nie ma zbyt wiele deklarujących pomoc, Na wątkach gdzie są konkrety zawsze pojawiają się konkretne osoby z pomocą podajcie mi ten adres pana chętnego na psa. porozmawiam z nim o kurach kotach itd. Z reguły koty same o swe bezpieczeństwo dbają jeśli są wolne, problem byłby gdyby BOSMAN planowany był na towarzysza kotów w mieszkaniu. tu tak nie jest. skoro widywał kury w miejscu obecnym nie są mu obce a więc nie powinien się raczej interesować. sprawdzanie nie ma sensu, bo to już wiemy. Mam nadzieję ze nowy domek zapewni mu jadełko więc kury nie powinny go interesować jako menu. W KAŻDYM PRZYPADKU OFERTE NALEŻY SPRAWDZIĆ, I TO NAJLEPIEJ NIE WIRTUALNIE. JEST DOGO CIOTECZEK I WUJASZKÓW KTÓRZY MOGĄ PRZEPROWADZIĆ SENSOWNĄ WIZYTĘ PRZEDADOPCYJNĄ,. Pies jest piękny wiec będzie też ozdobą domu, a odmiana jego losu nastawi go z miejsca przyjażnie do domowników. punkt alternatywny. Sa miejsca niekojcowe, wygodne i ciepłe w 3 hotelikach, i zanim dozbiera się deklaracje, mogę to sprawdzic i potwierdzić. Hotelik zuzum nie ma miejsca na takie duże psiaki, bo sama zuzia powiedziała o tym w kilku watkach, a ten raczej duży jest. C enne miejsca u zuzi m możemy zawsze wykorzystać na mniejszego psiaka , albo na sunię które ona szczególnie lubi.Nie trzeba sprawdzac bo miejsca dla mniejszych są. Należy więc akcje poprowadzić zdecydowanie, zanim sytuacja się zmieni. Niezależnie od deklarowania pomocy, potrzebne są ogłoszenia bo pies jest ładny i raczej ma szanse. jeśli znajdzie domek, nic nie szkodzi przekazać deklaracje za zgodą sponsorowiczów na innego pieska. CZY MAM SPRAWDZAĆ MIEJSCA. JAKA DECYZJA.? ściągajcie znajomych na wątek bo to duża pomoc. każdy ma jakiś pomysł, może któryś się przyda. Quote
Emigrantka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Teresa, dzieki ze wpadlas.... :) Dobrze jak ktos "na miejscu" sie interesuje, ja z daleko to moge najwyzej jakis grosik podzrucic... Quote
TERESA BORCZ Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Wiem o tych hotelikach prawie wszystko bo w tym i minionym tygodniu pracowaliśmy w pocie czoła na d kilkoma wątkami w tym naszym ekstra tempie. Pojechał grubcio, jedzie chojrak, skrzat, rusałka,wiec było sporo sprawdzania. Teraz pracujemy nad megi koleżanka chojraka, sunia która praktycznie już miała nie żyć. Mam nadzieje że damy radę wspólnie pociągnąć dwa wątki. Czekamy na decyzję. Mam też jedno miejsce do sprawdzenia może się uda ds z ogrodem, wspólnie z 2 innymi. Quote
xmartix Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Teresa, to sprawdź czy są miejsca w tamtych hotelach i za ile i będziemy zbierać deklaracje!! dzisiaj miałam cięzki dzień jeżdżenia z pieskami i nie zadzwoniłam,a le jak piszesz Zuzia nie ma miejsca dla dużego psa, więc nie mam już po co dzwonić. Pana sprawdzę, odpiszę mu, umówię sie na wizytę Quote
Emigrantka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 yuki napisał(a):Do końca tygodnia wpłace 20 zł, więcej nie mam , dziewczyny wyskrobiecie coś jeszcz dla staruszka???? Yuki dzieki :) Nie wpisane na pierwsza strone?:mad: Quote
Emigrantka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Dam Bosmanowi 15 zl miesiecznie stala deklaracja od Lutego.. ktos musi zaczac - Bosman trzymaj sie chlopak Quote
xmartix Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 dzięki dziewczyny!! wpisane na 1-szą trzeba rozreklamować wątek!! Quote
Emigrantka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 xmartix napisał(a):dzięki dziewczyny!! wpisane na 1-szą trzeba rozreklamować wątek!! Zmien moze te deklaracje na 1-szej na jakis tlusty druk, kolor - zeby sie rzucaly w oczy.... ;) Quote
obraczus87 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Poproszę o numer konta - Skarbonka Kundelkowa pomoże jednorazowo w kwocie 50zł. :) Quote
xmartix Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 zmieniłam deklaracje to numer konta podam swój jak na razie wstawię w 1 post dziękuję!!! Quote
malibo57 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 www.psiegrane-marzenia.pl Wrzućcie tutaj Bosmana. To dogomaniacka strona - Siwa Mordka Czy Bosman ma szanse na jakiś hotel? Jest jakiś plan, pomysł? Nie pytam o finanse - tu metoda jest znana i sprawdzona. Ale to działa tylko wtedy, jak jest konkretny plan, awaryjny plan, pomysł na transport. Quote
xmartix Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Teresa miała nam sprawdzić hotele i czekamy na info wrzucę tam, dzięki Quote
Emigrantka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 No tez czekam na plan akcji..... Trzymaj sie Bosman narazie :( Quote
Emigrantka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 NO to co robimy z Bosmanem? Do gory chlopak, jak sie masz? Quote
xmartix Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 jak Teresa się nie wypowie dzisiaj to od poniedziałku szukamy mu jakiegoś hoteliku Quote
Emigrantka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Acha.....(wiadomosc za krotka - peniw jak Bosmana lancuch .. tez za krotki .. kazdy lancuch jest za krotki,., nawet jak ma 20 m grr) Quote
xmartix Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 nie zrozumiałam... o co Ci chodzi? Quote
Emigrantka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Napisalam tylko "Acha" al enie dalo mi wyslac.. wyszlo ze widomosc za krotka.. to dopisalam.. pare slow.... Quote
xmartix Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 rozumiem :) prosimy o deklaracje dla Bosmana!!! :shake: Quote
Temida Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Bosmanku, ale jesteś piękny, tylko ten smutek w Twoich oczkach... Quote
Emigrantka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 NO wlasnie.. ladnie prosimy.....:mad: Quote
Recommended Posts