Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

xmartix napisał(a):
(...)

BOSMAN ZA TM
  • ....

od 2 godz rzygał krwią, przyjechała wetka, stwierdziła pęknięcie wrzodów na żołądku, nie było już możliwości go ratować, trzeba było mu ulżyć, podobno cierpiał strasznie... cholera!!!
    stało to się pół godz temu

• ale jak to ?? Bosmanku :-(:-(

• Replies 723
    • Created
    • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daktyle na ochronę i wzmocnienie wątroby podaje się posiekane drobno, i zmieszane z karmą, może być syrop daktylowy, jest osiągalny w sklepach ze zdrową żywnością, widziałam np. w Krakowie na Krupniczej, . no oczywiscie len zmielony , odtłuszczony zawsze i niezmiennie. na ochronę przewodu pokarmowego i żołądka. Oba na dodatkowe odżywienie bo wartość rewelacyjna.

Posted

Marta mówi że doszła wpłata od Ankita 24 zł
    już doszedł list z rachunkiem ale Marta musi udać się do swojej mamy po to, więc potrwa jeszcze chwilę zanim zapłaci i to co zostanie wpłaci się na pieski potrzebujące

• 4 weeks later...
    Posted

doszły pieniądze:
    acha44 10 zł lipiec
    Ankita 24 zł lipiec

OSTATNIE WYDATKI:

[SIZE=3][SIZE=2]-156 zł (za hotel za czerwiec 2010)
    - 270,50 zł (eutanazja+utylizacja zwłok)

STAN KONTA OBECNY: 219,50 zł

do rozdzielenia dla potrzebujących piesków

• 2 weeks later...
    Posted

56,50 zł przelewam od Bosmana na uzupełnienie brakującej kwoty za odrobaczenie piesków z Jelcza
    http://www.dogomania.pl/threads/187816-8-m-czne-szczeniaki-Soraya-na-dt.-a-reszta-szuka-pilnie-dt.
    zostaje: 163 zł
    proponuję na razie 63 zł wysłać do Kikou do rozdzielenia na tego pieska:
    http://www.dogomania.pl/threads/189591-pan-umar%C5%82...-MAX-NIE-DAJE-RADY-W-SCHRONISKU!!-B%C5%82aga-o-deklaracje!!
    lub na tego pieska:
    http://www.dogomania.pl/threads/189532-guz-wiekszy-ni%C5%BC-g%C5%82owa!!!!-JAMNIKOWATA-STAROWINKA-BARDZO-MA%C5%81O-CZASU!!!!
    według tego jak ona uzna że potrzeba, prawdopodobnie to za mało, to doślemy jej tę stówę ostatnią po Bosmanie (zgadzacie się, czy macie jakieś swoje typy? tzn psy którym trzeba pomóc?)
    Kikou jak wiadomo bierze same staruszki,które wymagają leczenia, potrzebuje bardzo wsparcia finansowego, bo wiele robi dobrego dla tych staruszków maleńkich

zostaje 100 zł

jak ktoś się nie zgadza to od razu krzyczcie:)

Posted

wszyscy jednakwo mysla nad dobrem wszelkich psiakw pod naszą opieką. Każdy wybor jest dobry. Jak macie jeszcze 100 to może na Bingo w hoteliku bo mu brakuje kasy i jest zagrożny jego spokój w hoteliku.

Posted

a ja zapraszam na bazarek dla Tili , ta młodziutka sunia powoli umiera , konieczna jest skomplikowana operacja ,a pieniędzy a jak zwykle brakuje ... zapraszam cichutko :-( (banerek w moim podpisie )

Posted

trzeba koniecznie sprawdzić z panią Anią i Taygą. we Lwówku jest dobry nie możemy go tracić dla dogo. Dzwoniła do mnie pani Ania i trzeba wszystko uzgodnić i uregulować. Ja myślałam że wszystko jest ok więc wyrejestrowałam wątek. ale ściagnęłam od Cajusa JB na nowo i mamy sprawę do wyjaśnienia. Sama jestem w stanie coś dołożyć dla zachowania naszej opinii jeśli dług jest zasadny. podeśle zaraz link do wątku.

Posted

no właśnie, to ja przeleję te ostatnie 50 zł na Skrzata, znajdę wątek i uzgodnimy, bo jak już pies wychodzi z hoteliku to już nie ma takiego zainteresowania niestety jak na początku i długi zostają. a może ma Pani nr tel do Taygi?

Posted

PODAJE LINK : http://www.dogomania.pl/threads-177086-Przywiązany-w-lesie-na-mrozie-czekał-na-...

tam jest tel do taygi, trzeba to uzgodnić i jakoś uregulować jeśli nie zaszła pomyłka. ja dopłacę coś niecoś i może ktoś jeszcze po pare groszy, wszyscy musimy dbać o opinie dogo bo to dobry hotelik .i dobrzy ludzie. na pytanie co pilniejsze opinia czy życie Tilii odpowiem życie Tilii bo czasu jest mało. a kasę zawsze pomału się odda . może dajmy na Tilię a kase dozbieramy bo Tilia nie ma czasu za wiele, pani Ania to zrozumie jak nieco poczeka na uregulowanie długu. takie jest moje zdanie ale decydujcie, macie większe doświadczenie na dogo.
    Hotrelik we LŚ ma zamiar przyjmowac więcej psiaków starszych, wymagajacych opieki i troskliwości, takie małe prekwalifikowanie stopniowe, może natyp tego u Kikou. super decyzja bo maja podejście do psiaków .

• 2 months later...