pinczerka_i_Gizmo Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 I jeszcze jeden bazarek m.in. dla Maxa: http://www.dogomania.pl/threads/186643-Poszewki-z-psim-kocim-motywem-2-rodzaje!-na-Maxa-Ma%C5%82%C4%85-i-inne-z-%C5%BBywca!-do-10.06. Quote
_bubu_ Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 ketunia napisał(a):Maxiu ma teraz raj na ziemi:) Dziewczyny czy Maxiu będzie miał rehabilitację? Narazie rehabilitacja w zawieszeniu, pieniążki poszły na leki. Ale pewnie rehabilitacja Maxa nie ominie. Quote
Aimez_moi Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Wypoczywaj Kochaniutki w milym towarzystwie....:) Quote
Mysza2 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Coś z tym słoneczkiem kiepsko, ale w domku u Klaudiuska też przyjemnie Maxiu prawda? Quote
ossa98 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Witaj Maksiu:loveu:. Chyba trzeba byłoby zaktualizować pierwszy post rozliczeniowy? ostatni wpis jest z marca. Quote
Mysza2 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Maksiu wychodzimy na szybkie siku i do domku bo znowu żabami rzuca Quote
ossa98 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 No tak, zerknęłam na pierwszy wers ostatniej kolumny. Quote
Mysza2 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Co tam u naszego staruszka w tą koszmarną pogodę Quote
Aimez_moi Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Dzis sliczna pogoda to Max pewnie grzeje kosteczki na sloneczku....:) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Uaktualniłam rozliczenie. Mamy dług, cały czas :-( Quote
Klaudus__ Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Uaktualniłam rozliczenie. Mamy dług, cały czas :-( Wcale się nie dziwię... Te tabletki co dostaje strasznie drogie... _______________________________________ A teraz o Maxie... Wczoraj rano fajnie przyświeciło słoneczko. Wyniosłam więc materac 'podwórkowy' z kocem i położyłam dziadka na nim. Leżał zadowolony. Po około 2 godzinach patrzę... Max zniknął. Poszłam zobaczyć gdzie polazł - patrzę... A On rozwalony na łóżku Sary i śpi sobie w najlepsze... :D Ostatnie 2 dni miał gorsze pod względem wstawania... Mam nadzieję,że to tylko chwilowo... Pochłonął wczoraj wielką michę gotowanego jedzona i zadowolony przespał całą nockę ;) Quote
Aimez_moi Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Dobrze.....:):) Max ma tam raj na ziemi......:):) Quote
lilk_a Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [quote name='Klaudus__']Wcale się nie dziwię... Te tabletki co dostaje strasznie drogie... _______________________________________ A teraz o Maxie... Wczoraj rano fajnie przyświeciło słoneczko. Wyniosłam więc materac 'podwórkowy' z kocem i położyłam dziadka na nim. Leżał zadowolony. Po około 2 godzinach patrzę... Max zniknął. Poszłam zobaczyć gdzie polazł - patrzę... A On rozwalony na łóżku Sary i śpi sobie w najlepsze... :D Ostatnie 2 dni miał gorsze pod względem wstawania... Mam nadzieję,że to tylko chwilowo... Pochłonął wczoraj wielką michę gotowanego jedzona i zadowolony przespał całą nockę ;) no tak , co będzie na słońcu leżeć jak na łóżku wygodniej :):) Quote
Aimez_moi Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Max wstawaj....slonko swieci.....poudawaj,ze chcesz na slonko i zasuwaj do loozka....:):) Quote
Klaudus__ Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Czy Ciotki pamiętają jak Max wygląda...? Czy ja na żadnym zdjęciu nie mogę być sam? :???: No nie... Nie mogę... Jeszcze ten... Dom wariatów tu jest! RATUNKU! Quote
Recommended Posts