Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

A ciapek to jakiś mi się zmieniony wydaje, jak by odmłodniał jeszcze bardziej, chociaż zawsze wyglądał na dziecko
:D
Przepraszamy za długa nieobecność ale praca i inne zajęcie ograniczyły moje możliwości do odwiedzania tylko mojej galerii :P

Posted

[quote name='Baski_Kropka']A ciapek to jakiś mi się zmieniony wydaje, jak by odmłodniał jeszcze bardziej, chociaż zawsze wyglądał na dziecko
:D
Przepraszamy za długa nieobecność ale praca i inne zajęcie ograniczyły moje możliwości do odwiedzania tylko mojej galerii :P

Dziekujemy:loveu: My tez zajrzymy do Was jak tylko znajdziemy czas (rzadko na kompie siedze:roll:)

[quote name='Minerva']O! Zdjęcia :D

:multi:

[quote name='przeszlus']http://lh4.ggpht.com/_lKbYy7e16P0/TEBzzGKLFDI/AAAAAAAAC_k/0Z_axHfHG0g/s640/P15-07-10_13.33.jpg
Słodziak :p

:)

[quote name='Talia']Biedny pies... taki umęczony. Co ta pańcia mu zrobiła.

Czy sugerujesz ze psa mecze etc? :roll: :crazyeye: :-(

Posted

No wiesz jak chcesz psa nauczyć myć naczynia to nie ucz go jednego dnia mycia i płukania bo się męczy :lol:
Żartuje przecież ;) Moja też chodzi wiecznie zmarnowana... :D

Posted

Talia napisał(a):
No wiesz jak chcesz psa nauczyć myć naczynia to nie ucz go jednego dnia mycia i płukania bo się męczy :lol:
Żartuje przecież ;) Moja też chodzi wiecznie zmarnowana... :D

Noo.. ale musiał mi szybko umyć :diabloti: Nie no xD. Nie uczyłam go, był upał to był zmordowany :D
Spoksik :):P