Jump to content
Dogomania

>ESSA< juz w swoim WSPANIAŁYM DOMU!!!! odeszła za TM..............

Recommended Posts

Posted

Jeżeli chodzi o kotkę to miałam dokładnie taką samą sytuację, jeden kotek trafił do przyjaciółki mojej mamy, a reszta właśnie do mamy:lol: Ale teraz wszystkie koty są po sterylizacji.
Właśnie Esska została wypuszczona łazi sobie po całym domu.
Smród:evil_lol:
Ale nie wiem jak ja wykapać?

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Esska bardzo niespokojna, cały czas chce wyjśc na dwór, nie wiem czy nie będzie dziś rodzić.
Łagodna do suk, widac że była przez nie dominowana, boi sie
A ta jej łapka mimo że niesprawna i tak nienaturalnie wykręcona, ale słuzy świetnie do otwierania drzwi.

Posted

Kochana mosii-poradzisz sobie sama przy porodzie?Nie mam slow jakie Ty masz serce dziewczyno.Czemu wszyscy ludzie nie są tacy?Mielibysmy raj i wszyscy by byli szczęśliwi.

Posted

I kto to mówi;)

Aniu przy porodzie poradzę sobie.
Ale zauważyłam właśnie przed chwilą, że ta kaleka łapka jest pgryziona i sączy sie z niej ropa.
Niech szlag trafi tą opiekę w schroniskach:angryy: :angryy: :angryy:

Ta sunia jest na prawde chora
Łapka , guz, ciąża, ech........

Posted

:evil_lol:
Esska juz wykąpana, wyszczotkowana!
Grzeczniutka była w wannie, ale brudna strasznie, jak ja spłukiwałam to taka żółto-pomarańczowa maz się z niej wylewała.
A teraz dziewczyna śliczna i pachnąca jest:loveu: Nareszcie:roll:

Posted

Tak pięknie!
Była u nas Rzenia, zrobiła sesje zdjęciowa Esski, wiec wieczorem bedą zdjęcia.

Essunia łądnie sie popisała przy gościach.
Zrobiła na środku pokoju dużą, śmierdzącą kupę:roll:

Posted

Swietnie, ale mogła chodziaż udać się do sąsiedniego pokoju:roll: :oops:
Esska wycałowana:loveu:
Jest bardzo łagodna do innych psów i suk, nie musze jej izolowac.

Posted

mosii jesteś cudowna :calus: w szoku jestem, że sunia jest w ciąży!! w szoku i wściekła bo nie wiem czy ona tam trafiła w ciąży - nie mamy jak się dowiedzieć kiedy ona tam trafiła, ale spróbuję następnym razem popytać:shake: :angryy:

Posted

Tak się cieszę, że Essa jest u Mosii :) Jest taka śliczna... A Mosii wspaniała :) Ale co jeśli takich psinek w tym Olkuszu jest więcej? Kto ma kontakt z tym schroniskiem?

Posted

Tak Missieek mi mówiła,że tam jest tez duża sunia potrzebująca natychmiastowej pomocy, z dużą otwartą rana na boku... ale nie ma zdjęć niestety.

Posted

Witam. Ja napiszę tylko tyle-wiedziałam, że Monika ma serce dla psiaków, ale nie myślałam, że aż tak wielkie:loveu: Prawie same choruski u niej, ale wszystkie ją uwielbiają. Suczka jest spokojna, najpierw mnie obwąchała a potem wciskała mi łebek pod rękę, żeby ją głaskać. Ciąża zaawansowana, jak się kładzie to wzdycha, bo jej ciężko. Maleństw na moje ono można wypatrywać lada dzień.

Posted

przy najbliższej okazji się popytam, tylko właśnie sprawa jest taka, że tam są osobne wybiegi dla suk i osobne dla psów - jednak coraz częściej pojawiają mi się wątpliwości bo coś zbyt dużo suk się tam szczeni - chyba że w tym cholernym regionie ludzie tak nagminnie wyrzucają suki ciężarne :angryy: :angryy: :angryy: