Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lala już u Supergogi :lol:!
Jest tak jak myślałam- totalnie się w Lali zakochałam!!! Dziewczynka jest fantastyczna, miziasta, lubi jeździć samochodem, siedziała grzecznie na kolanach, patrzała przez okno i dawała buziaki.
Chyba rodziła, ma dość wyciągnięte cycusie i zwiotczałą skórę na brzuszku, albo mocno i szybko schudła albo po porodzie.

Posted

Mała dobrze , moje suczki jej nie przesladują, ona nie jest zaczepialska i na kota tez tylko patrzy ze zdziwieniem !. Ogolnie grzeczna , tylko to 1 pies ktoremu nie moge wcisnąc leków doustnych !! Kot to rozumiem ,ze sie nie da ale zebym takiemu małemu szkrabowi nie dała rady :mad::mad:.

Posted

PROSZE ZŁOZYC SPECJALNE PODZIEKOWANIA MOIM SDUCZKOM I HOŁDY POCHWALNE BO TO KOLEJNY TYMCZASIK KTOREGO NIE ZJADAJĄ :crazyeye:. [B]TAAAKIE GRZECZNE[/B] I WYCHOWANE ZNAKOMICIE :evil_lol::evil_lol:

Posted

Super dziewczynki są te Twoje panny. Ja bym małą zeżarła, tak jak moja Lagusia. Bo Lagunka z kolei wyjątkowo znienawidziła małą. warkoty i szał był cały czas pod drzwiami pokoju. Początki widziała Ania jak przywiozła małą, a potem tak samo lub gorzej.

Asiu - tabletki najlepiej z czymś, w kiełbasce, mięsku, paszteciku paróweczce. Ja tak daje, moja inaczej nie weźmie.

Zdjęcia za moment - nie miałam kiedy wstawić.

Posted

[quote name='supergoga']Lagunka z kolei wyjątkowo znienawidziła małą. warkoty i szał był cały czas pod drzwiami pokoju. Początki widziała Ania jak przywiozła małą, a potem tak samo lub gorzej.
[/QUOTE]

No właśnie, na dogadywanie się to mi nie wyglądało, no chyba że Laguna chciała dogadać z Lalą kiedy ma ją zjeść :evil_lol:!
A ja chciałam Supergodze zaproponować, żeby spróbowała zaprzyjaźnić dziewczynki, tak ładnie by wyglądały razem :diabloti:!

Posted

jkp napisał(a):
ale zebym takiemu małemu szkrabowi nie dała rady :mad::mad:.

trafiła kosa na kamień?? :diabloti:
super masz te psice - podpisuje się pod snuszką - może jakaś wspólna fotka?? :cool3:

Posted

Mała charakterna jest. Wetka miała problemy żeby w gardło zajrzeć - lwica z małej.
A zaprzyjaxniać się nie daje niestety. Moja Laguna lubi ludzi, ale małych dorosłych suczek niezbyt- zresztą duzych tez nie. Ona zazdrosna.

A to malizna - wyjątkowo trudno robic fotki, bo jak fryga sie przemioeszczała po Agi pokoju.

Posted

Ale śmieszna :)
Z tym wetem - pewnie nie jest dobrze zsocjalizowana, nerwowe zachowanie lub nawet brutalne lub wcale... Szkoda, że niewielu wetów przykłada wagę do tego, by psy dobrze nauczyć obsługi w gabinecie i petem są problemy...

Posted

Ania , Gośka na razie macie wolnego sylwestra bo właśnie małej załatwiłam DT na te kilka dni :lol:. Zobaczymy jak będzie ale u mnie troche szczeka i to wszystko, poza tym bardzo grzeczna( mozna jej nakazac np lezenie na miejscu ) I jak najbardziej daje sie zaprzyjaźnić nie jest zaczepna i zadziorna jakos specjalnie , mimo ze bardzo chce byc pogłaskana i zauwazona w moim zwierzecym tłumie to nie robi awantur :evil_lol:. Kota nie goni TYLE MOZNA NAPISAC W OGŁOSZENIU :razz: