snuszak Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Myszka już w drodze do Supergogi :) Quote
ania z poznania Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Lala już u Supergogi :lol:! Jest tak jak myślałam- totalnie się w Lali zakochałam!!! Dziewczynka jest fantastyczna, miziasta, lubi jeździć samochodem, siedziała grzecznie na kolanach, patrzała przez okno i dawała buziaki. Chyba rodziła, ma dość wyciągnięte cycusie i zwiotczałą skórę na brzuszku, albo mocno i szybko schudła albo po porodzie. Quote
wieso Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 no to prosimy o zdjecia......najlepiej duzo ... Quote
snuszak Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 ja już myślalałam że jakies będą ;p Quote
snuszak Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 no i jak mała? Jestem ciekawa oględzin weta czy wszystko z mała dobrze, no i zdjęć mi jakiś tu brakuje :) Quote
PaulinaT Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Gosiu, jak mała się odnalazła u Ciebie?? Quote
snuszak Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 teraz pewnie to już jkp nam pewnie coś napisze, a jak mała się z Laguna nie dogadała to pewnie trafi na sylwestra do Ani, taka mała podróżniczka ;) Quote
eduso Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Ooo, znalazlam naszą Myszkę ;-) CIesze sie, ze tak szybko udalo jej sie znalezc DT! Quote
eduso Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Ooo, znalazlam naszą Myszkę ;-) CIesze sie, ze tak szybko udalo jej sie znalezc DT! Quote
ania z poznania Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 snuszkak napisał(a):teraz pewnie to już jkp nam pewnie coś napisze, a jak mała się z Laguna nie dogadała to pewnie trafi na sylwestra do Ani, taka mała podróżniczka ;) Na dogadywanie się raczej to nie wyglądało....... ;(. Quote
jkp Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Mała dobrze , moje suczki jej nie przesladują, ona nie jest zaczepialska i na kota tez tylko patrzy ze zdziwieniem !. Ogolnie grzeczna , tylko to 1 pies ktoremu nie moge wcisnąc leków doustnych !! Kot to rozumiem ,ze sie nie da ale zebym takiemu małemu szkrabowi nie dała rady :mad::mad:. Quote
jkp Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 PROSZE ZŁOZYC SPECJALNE PODZIEKOWANIA MOIM SDUCZKOM I HOŁDY POCHWALNE BO TO KOLEJNY TYMCZASIK KTOREGO NIE ZJADAJĄ :crazyeye:. [B]TAAAKIE GRZECZNE[/B] I WYCHOWANE ZNAKOMICIE :evil_lol::evil_lol: Quote
supergoga Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Super dziewczynki są te Twoje panny. Ja bym małą zeżarła, tak jak moja Lagusia. Bo Lagunka z kolei wyjątkowo znienawidziła małą. warkoty i szał był cały czas pod drzwiami pokoju. Początki widziała Ania jak przywiozła małą, a potem tak samo lub gorzej. Asiu - tabletki najlepiej z czymś, w kiełbasce, mięsku, paszteciku paróweczce. Ja tak daje, moja inaczej nie weźmie. Zdjęcia za moment - nie miałam kiedy wstawić. Quote
snuszak Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 a zdrówko małej ok? Jkp a ta te Twoje cudowne panny chętnie bym zobaczyła :D może jakaś fotka? Quote
ania z poznania Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='supergoga']Lagunka z kolei wyjątkowo znienawidziła małą. warkoty i szał był cały czas pod drzwiami pokoju. Początki widziała Ania jak przywiozła małą, a potem tak samo lub gorzej. [/QUOTE] No właśnie, na dogadywanie się to mi nie wyglądało, no chyba że Laguna chciała dogadać z Lalą kiedy ma ją zjeść :evil_lol:! A ja chciałam Supergodze zaproponować, żeby spróbowała zaprzyjaźnić dziewczynki, tak ładnie by wyglądały razem :diabloti:! Quote
PaulinaT Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 jkp napisał(a): ale zebym takiemu małemu szkrabowi nie dała rady :mad::mad:. trafiła kosa na kamień?? :diabloti: super masz te psice - podpisuje się pod snuszką - może jakaś wspólna fotka?? :cool3: Quote
supergoga Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Mała charakterna jest. Wetka miała problemy żeby w gardło zajrzeć - lwica z małej. A zaprzyjaxniać się nie daje niestety. Moja Laguna lubi ludzi, ale małych dorosłych suczek niezbyt- zresztą duzych tez nie. Ona zazdrosna. A to malizna - wyjątkowo trudno robic fotki, bo jak fryga sie przemioeszczała po Agi pokoju. Quote
ania z poznania Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 http://img686.imageshack.us/img686/3439/45686688.jpg Śliczności......... A jak z pchłami, miała? Quote
supergoga Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Mam nadzieję, że znajdzie szybko domek. Już szykuję ogłoszenia na allegro i na stronę naszą i jeszcze kilka: alegratke, kupsprzedaj, eurocity i cafeanimal. Quote
PaulinaT Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Ale śmieszna :) Z tym wetem - pewnie nie jest dobrze zsocjalizowana, nerwowe zachowanie lub nawet brutalne lub wcale... Szkoda, że niewielu wetów przykłada wagę do tego, by psy dobrze nauczyć obsługi w gabinecie i petem są problemy... Quote
ania z poznania Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 A później są efekty- moja łagodna jak baranek astka nie chodzi na wizytę tylko na walkę do weta! Quote
PaulinaT Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Dokładnie! Brakuje chyba odpowiedniego przedmiotu na weterynaryjnych studiach, coś o psychice i behawiorze... Quote
ania z poznania Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 No i serca u niektórych wetów....... Quote
jkp Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Ania , Gośka na razie macie wolnego sylwestra bo właśnie małej załatwiłam DT na te kilka dni :lol:. Zobaczymy jak będzie ale u mnie troche szczeka i to wszystko, poza tym bardzo grzeczna( mozna jej nakazac np lezenie na miejscu ) I jak najbardziej daje sie zaprzyjaźnić nie jest zaczepna i zadziorna jakos specjalnie , mimo ze bardzo chce byc pogłaskana i zauwazona w moim zwierzecym tłumie to nie robi awantur :evil_lol:. Kota nie goni TYLE MOZNA NAPISAC W OGŁOSZENIU :razz: Quote
ania z poznania Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 A ja myślałam, że Lala do mnie przyjedzie...... :( Quote
Recommended Posts