Jump to content
Dogomania

B JAK BORDIE - sterylna panna robi "koo" na srodku chodnika - co robic?

Recommended Posts

Posted

zawsze mozna uzyc takich majtow w celach reklamowych

jak myslisz, Ciotka hihihi, jakbys w SAMYCH takich majtach wystapila z taka wieeelka reklama na srodku doszyta.....to mogloby zadzialac...;)

ladnemu ladnie w ladnych majtach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

POZA TYM - LUDZIKI Z WARSZAWY....ZA 2 TYGODNIE TE MAJTY BEDA DO WZIECIA DLA INNEJ SREDNIEJ WIELKOSCI SUCZY W POTRZEBIE!!!!! ZAPISYWAC SIE NA MAJTY!!!!!! ;)

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

YBOT ciesze się że zabieg ok...a gacie są ZAJE... no właśnie!!!! w tym roku zamawiam u Ciebie kreacje na sylwestra!!!

Posted

hihihi... Zu...dla Ciebie Kruszynko to z bandanki zrobimy cala suknie z trenem....Drobinko Ty....

a powiem szczerze, ze na majtuchy dla Bordusi poszla jedna nogawka moich super czarnych welwetowych spodni...:evil_lol: ...zostala druga nogawka.....na wieczorowa suknie dla jakiejs chetnej Cioci;)...

Posted

to ja poproszę taką sukienkę-tubę z drugiej nogawki...i wypożycie mi Bordusie zamiast boa...owinę ją sobie wokól szyi i na pewno nikt nie będzie miał równie oryginalnej kreacji:evil_lol:

Posted

Bordusiowe wdzianko urocze :)
Szkoda, ze nie wiedziałam, że ciotka YBOT jest taka zdolna, bo zamówiłabym u niej czerwone, męskie gacie na szelkach :evil_lol:
A tak, Chester rozlizał trochę szwy i od dziś wygląda jak lampka nocna w starym stylu, bo łazi teraz z abażurem na łbie :mad:

Guest Mrzewinska
Posted

W sutuacji, gdy suka nie jest szczenna, mozna wybrac gabinet, gdzie sterylke robi sie jednym bocznym cieciem, niestety odpadnie nam majtkowa rewia mody:lol:
Za to po 48 godzinach trzeba tylko uwazac - bez zadnych przeciwbolowcow - aby suka nadmiernie nie skakala, nie szalala na spacerach. I opatrunkow juz w trzeciej dobie nie ma....

Zofia

Posted

Bordie jest już w domu. Śpi obok mnie, bardzo osłabiona. W gabinecie jeszcze zdążyła się zsiusiać na podłogę. A wygląda... szkoda gadac, to nie są przyjemne widoki nawet dla faceta.Ale ma być dobrze i będzie.

Posted

Tata-Ybot napisał(a):
.Ale ma być dobrze i będzie.

Najważniejsze, że już po wszystkim :) Za parę dni zapomnicie o całym zabiegu.
Teraz już będzie z górki, a Bordie na dobre zaczyna nowe życie :kciuki:

Posted

Pierwszy dzien faktycznie jest nieszczegolny, nasza Tosia, chciala siusiu zesloczyla (!) z kanapki, ale juz nei zdazyla nic zrobic i siuski polecialy na stojaco.... Bidulka byla....Ale potem z kazdym dniem bylo lepiej:)
Z Bordi tez tak bedzie!
Gdzie w koncu to zrobiliscie?

Posted

Z tego wszystkiego zapomniałem napisać, że suńka była ostatecznie w trzecim tygodniu ciąży. Teraz już łazi troszkę po domu, choć oczywiście staramy się ją w tym ograniczać. Ale już jest lepiej, merda ogonkiem i uśmiecha się. Dziś czeka nas noc na podłodze, bo jak byśmy spali na kanapie, to mała chciałaby tam wejść, a musi teraz unikać takich ćwiczeń. Przed chwilą była na spacerku na podwórku.Zrobiła swoje :-). Jest bardzo dzielna i wytrzymała.Strasznie długo stawiała opór "głupiemu jasiowi".

Posted

Z moją sunią bylo to samo aż mi się płakać chciało jak się broniła przed zaśnięciem :( ale jak tylko wróciła do domku bo godzince już mnie wyciągnęła na spacer- a raczej ją wyniosłam bo już tak bardzo płajkała że będzie siusiu a jeszcze nie mogła chodzić :(

ale bardzo szybko doszła do siebie :)

p.s Ybotki nam schodzą nam psy- noc na podłodze :p

świetnie że Bordi ma tak wspaniałych ludzi :loveu:

Posted

YBOT-y kreacja Bordusiowa - jedwabista. Zrobi furorę. Dobrze, że juz po sterylce - bo jeszcze by chłopakom we łbach w okolicy poprzewracała.
Okazuje sie jednak, że to jakis jurny poznaniak zmajstrował - no cóż, tacy sie i u nas zdarzają :evil_lol: .
Co do Waszych planów potomnych - czy to już??? :crazyeye:
Może po kolei, poczekajcie, muszę znów zacząć zbierać jakąś kasę :lol: .
Czekamy na fotki zmajtkowanej suczy - to będzie kwiat psiej urody.
Wcale się nie dziwię, że wszyscy po majtochy w kolejce się stawiają. Może i ja zamówię takie śliczne - na szelkach dla serdelki - będzie na pewno śliczna. Może też jedne dla TZ-a (choc właśnie czyta i wrzeszczy - po co) - a ja mówię że dla uroku.

Ucałujcie Bordusiową główke od cioteczki, która będzie o słodasce pamiętać zawsze.
Dziś przejeżdżaliśmy koło jej miejsc i razem z Darkiem odruchowo rozglądaliśmy sie na boki, a potem prawie równo - ocknęliśmy się, że Bordusia juz bezpieczna i szczęśliwa. Juz sie tu nie błąka - samotna, smutna i nieszczęśliwa.
To naprawde niesamowite - wiedziec, że tak jest.

Już to ktoś napisał - ona Was wybrała i koniec. Nic więcej napisać się nie da.
Trzymajcie sie dzielnie i podłóżcie sobie coś pod zadki na noc, bo na podłodze twardo może byc i rano kiepsko widzę Wasze ciałka.

Posted

Trzy dni bez internetu, ale kciuki trzymałam. Jak tam Bordie po nocy? Teraz to juz bedzie z górki i wiosna przyszła, słoneczko świeci. Wiec musi być dobrze. JAk śpi to wyjatkow ja nie budźcie ja do kompuera, sen to zdrowie. ALe zaraz fotki w gustwonym kubraczku.

Posted

No juz juz....ledwo sie wyrobilam dzis ....a wiec tak: niunia ma sie superrr....wlasnie zaczela jesc (bo nie chciala wczesniej). Bylismy u weta - jest bardzo dobrze....dostala zastrzyk - nastepny w czwartek....jest pieknie i mozna bylo zalozyc majtuchy....chyba nie jest z tego powodu nieszczesliwa....lezy na naszym poslaniu na dywanie i zazera chrupki czyszczace zabki:).
Noc minela jak minela....niunia chodzila....siusnela raz na dywanik,....shaftowala sie woda (bo nic nie miala w brzuszku), i znow chodzila i chodzila....wskoczyla na lozko (serca nam zamarly) i zeskoczyla ale szwy wytrzymaly...a nas bola doopki po nocy....;)

a teraz foteczki:

tak spimy na podlodze

i panna majciochówka:) zazera przysmaczki gryzaczki:) jak widac ma sie swietnie:)

Posted

PS Ciociu SuperGosiu - lekarz powiedzial, ze:
panna jest tlusta! :lol: ladnie ja karmiliscie w Poznaniu!:mad: ona po prostu ma sadelko!!!! :evil_lol: trzeba bedzie zrzucic kilogramy (wspolnie;))...

Posted

hihihi...mam piekne cekiny zielone ale chyba by je zjadla, ta nienazarta lady:) pod szyjka ma bandanke i zlote guziczki wiec nie jest zle:)

a mordziaszek happy, a jakze:)