YBOT Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 zawsze mozna uzyc takich majtow w celach reklamowych jak myslisz, Ciotka hihihi, jakbys w SAMYCH takich majtach wystapila z taka wieeelka reklama na srodku doszyta.....to mogloby zadzialac...;) ladnemu ladnie w ladnych majtach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: POZA TYM - LUDZIKI Z WARSZAWY....ZA 2 TYGODNIE TE MAJTY BEDA DO WZIECIA DLA INNEJ SREDNIEJ WIELKOSCI SUCZY W POTRZEBIE!!!!! ZAPISYWAC SIE NA MAJTY!!!!!! ;) Quote
Zu Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 YBOT ciesze się że zabieg ok...a gacie są ZAJE... no właśnie!!!! w tym roku zamawiam u Ciebie kreacje na sylwestra!!! Quote
YBOT Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 hihihi... Zu...dla Ciebie Kruszynko to z bandanki zrobimy cala suknie z trenem....Drobinko Ty.... a powiem szczerze, ze na majtuchy dla Bordusi poszla jedna nogawka moich super czarnych welwetowych spodni...:evil_lol: ...zostala druga nogawka.....na wieczorowa suknie dla jakiejs chetnej Cioci;)... Quote
Zu Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 to ja poproszę taką sukienkę-tubę z drugiej nogawki...i wypożycie mi Bordusie zamiast boa...owinę ją sobie wokól szyi i na pewno nikt nie będzie miał równie oryginalnej kreacji:evil_lol: Quote
Magdarynka Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Bordusiowe wdzianko urocze :) Szkoda, ze nie wiedziałam, że ciotka YBOT jest taka zdolna, bo zamówiłabym u niej czerwone, męskie gacie na szelkach :evil_lol: A tak, Chester rozlizał trochę szwy i od dziś wygląda jak lampka nocna w starym stylu, bo łazi teraz z abażurem na łbie :mad: Quote
Dorothy Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 nie no, welwetowe majtki, ja sie zapisuje!!!!!!!!!!! nie mialam nigdy!!!!:placz: a co mialabym reklamowac?????:loveu: Quote
Guest Mrzewinska Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 W sutuacji, gdy suka nie jest szczenna, mozna wybrac gabinet, gdzie sterylke robi sie jednym bocznym cieciem, niestety odpadnie nam majtkowa rewia mody:lol: Za to po 48 godzinach trzeba tylko uwazac - bez zadnych przeciwbolowcow - aby suka nadmiernie nie skakala, nie szalala na spacerach. I opatrunkow juz w trzeciej dobie nie ma.... Zofia Quote
Tata-Ybot Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Bordie jest już w domu. Śpi obok mnie, bardzo osłabiona. W gabinecie jeszcze zdążyła się zsiusiać na podłogę. A wygląda... szkoda gadac, to nie są przyjemne widoki nawet dla faceta.Ale ma być dobrze i będzie. Quote
coztego Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Tata-Ybot napisał(a):.Ale ma być dobrze i będzie. Najważniejsze, że już po wszystkim :) Za parę dni zapomnicie o całym zabiegu. Teraz już będzie z górki, a Bordie na dobre zaczyna nowe życie :kciuki: Quote
Izka.w Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Oby ranki szybko sie zagoily!Caluski dla suni:loveu:i Wam zycze duzo dobrego! Quote
Alicja Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 ufff dobrze że już w domku .........będzie dobrze ;)jeszcze tylko kilka kiepskich dni a potem do przodu :p Quote
schroniskoJozefow Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Bordie, co dla ciebie Za takie ubranko tez bym sie pociac dala :eviltong: Quote
lewana Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Pierwszy dzien faktycznie jest nieszczegolny, nasza Tosia, chciala siusiu zesloczyla (!) z kanapki, ale juz nei zdazyla nic zrobic i siuski polecialy na stojaco.... Bidulka byla....Ale potem z kazdym dniem bylo lepiej:) Z Bordi tez tak bedzie! Gdzie w koncu to zrobiliscie? Quote
Tata-Ybot Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Z tego wszystkiego zapomniałem napisać, że suńka była ostatecznie w trzecim tygodniu ciąży. Teraz już łazi troszkę po domu, choć oczywiście staramy się ją w tym ograniczać. Ale już jest lepiej, merda ogonkiem i uśmiecha się. Dziś czeka nas noc na podłodze, bo jak byśmy spali na kanapie, to mała chciałaby tam wejść, a musi teraz unikać takich ćwiczeń. Przed chwilą była na spacerku na podwórku.Zrobiła swoje :-). Jest bardzo dzielna i wytrzymała.Strasznie długo stawiała opór "głupiemu jasiowi". Quote
Teba Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Z moją sunią bylo to samo aż mi się płakać chciało jak się broniła przed zaśnięciem :( ale jak tylko wróciła do domku bo godzince już mnie wyciągnęła na spacer- a raczej ją wyniosłam bo już tak bardzo płajkała że będzie siusiu a jeszcze nie mogła chodzić :( ale bardzo szybko doszła do siebie :) p.s Ybotki nam schodzą nam psy- noc na podłodze :p świetnie że Bordi ma tak wspaniałych ludzi :loveu: Quote
supergoga Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 YBOT-y kreacja Bordusiowa - jedwabista. Zrobi furorę. Dobrze, że juz po sterylce - bo jeszcze by chłopakom we łbach w okolicy poprzewracała. Okazuje sie jednak, że to jakis jurny poznaniak zmajstrował - no cóż, tacy sie i u nas zdarzają :evil_lol: . Co do Waszych planów potomnych - czy to już??? :crazyeye: Może po kolei, poczekajcie, muszę znów zacząć zbierać jakąś kasę :lol: . Czekamy na fotki zmajtkowanej suczy - to będzie kwiat psiej urody. Wcale się nie dziwię, że wszyscy po majtochy w kolejce się stawiają. Może i ja zamówię takie śliczne - na szelkach dla serdelki - będzie na pewno śliczna. Może też jedne dla TZ-a (choc właśnie czyta i wrzeszczy - po co) - a ja mówię że dla uroku. Ucałujcie Bordusiową główke od cioteczki, która będzie o słodasce pamiętać zawsze. Dziś przejeżdżaliśmy koło jej miejsc i razem z Darkiem odruchowo rozglądaliśmy sie na boki, a potem prawie równo - ocknęliśmy się, że Bordusia juz bezpieczna i szczęśliwa. Juz sie tu nie błąka - samotna, smutna i nieszczęśliwa. To naprawde niesamowite - wiedziec, że tak jest. Już to ktoś napisał - ona Was wybrała i koniec. Nic więcej napisać się nie da. Trzymajcie sie dzielnie i podłóżcie sobie coś pod zadki na noc, bo na podłodze twardo może byc i rano kiepsko widzę Wasze ciałka. Quote
Klaudia:-) Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 My również trzymamy kciuki za szybki powrót suni do zdrowia. Dobrze,że operacja przebiegła bez problemów i wszystko jest ok. Dobrze,że trafiła na takich ludzi jak WY. Quote
LALUNA Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Trzy dni bez internetu, ale kciuki trzymałam. Jak tam Bordie po nocy? Teraz to juz bedzie z górki i wiosna przyszła, słoneczko świeci. Wiec musi być dobrze. JAk śpi to wyjatkow ja nie budźcie ja do kompuera, sen to zdrowie. ALe zaraz fotki w gustwonym kubraczku. Quote
YBOT Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 No juz juz....ledwo sie wyrobilam dzis ....a wiec tak: niunia ma sie superrr....wlasnie zaczela jesc (bo nie chciala wczesniej). Bylismy u weta - jest bardzo dobrze....dostala zastrzyk - nastepny w czwartek....jest pieknie i mozna bylo zalozyc majtuchy....chyba nie jest z tego powodu nieszczesliwa....lezy na naszym poslaniu na dywanie i zazera chrupki czyszczace zabki:). Noc minela jak minela....niunia chodzila....siusnela raz na dywanik,....shaftowala sie woda (bo nic nie miala w brzuszku), i znow chodzila i chodzila....wskoczyla na lozko (serca nam zamarly) i zeskoczyla ale szwy wytrzymaly...a nas bola doopki po nocy....;) a teraz foteczki: tak spimy na podlodze i panna majciochówka:) zazera przysmaczki gryzaczki:) jak widac ma sie swietnie:) Quote
YBOT Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 PS Ciociu SuperGosiu - lekarz powiedzial, ze: panna jest tlusta! :lol: ladnie ja karmiliscie w Poznaniu!:mad: ona po prostu ma sadelko!!!! :evil_lol: trzeba bedzie zrzucic kilogramy (wspolnie;))... Quote
YBOT Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 a tu Malutka od razu po operacji....jeszcze nieprzytomna Quote
LALUNA Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 http://img239.imageshack.us/img239/5001/majtypoaborcji16ti.jpg Ale tu pychol, uśmiechnięty, więc szybko dojdzie do siebie. I na spacerek Was będzie wyprowadzać na joggin i sadełko poleci, poleci, oj poleci:evil_lol: . Tylko ten kubraczek taki troche smutny, moze jakies modne świecace cekinki by podoszywać to od razu bedzie wyjściowa kreacja na jaką balangę Quote
YBOT Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 hihihi...mam piekne cekiny zielone ale chyba by je zjadla, ta nienazarta lady:) pod szyjka ma bandanke i zlote guziczki wiec nie jest zle:) a mordziaszek happy, a jakze:) Quote
Recommended Posts