madcat1981 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 NIech ci się szczęści w Nowym Roku pieseczku :) Quote
papunia Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 podliczyłam fundusze i jeszcze na Nowy Rok mogę Igorkowi dorzucić jednorazowo 30 zł Quote
zuzlikowa Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Spełnionych pragnień i zdrowia pod opieką spokojnego,zrównoważonego i kochajacego mądrze Pana...już od jutra!!! Quote
mru Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 aaaah dzieki papuniu :) Pit Igor ma się lepiej, widać już oczko niestety wieści są takie, że nie wiadomo, kiedy nam go wydadzą w powiekę wdała się martwica i dopiero w przeciągu 2 tygodni okaże się czy martwica poszła dalej i czy trzeba będzie robić przeszczep skóry... Quote
andzia69 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 to niewesołe wiesci:( a ja tak myślę, zeby ktos porobił mu allegro cegiełkowe - z tymi zdjeciami i historią myślę, ze uzbiera sie na jego leczenie/hotelik...może ktoś takie allegro zrobic? tylko nie pisać w tytule aukcja charytatywna - no chyba, ze jakaś fundacja by to wystawiła... Quote
papunia Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 też myślałam o Allegro cegiełkowym,niestety nie potrafię zrobić, nie wiem też na jakich zasadach tak normalna osoba(nie fundacja) może wystawić cegiełkowe Allegro Quote
andzia69 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Papunia - ja wystawiałam kiedys taki - tylko wpłaty szły na fundację AST...a nie macie zaprzyjaźnionej fundacji, na której konto można by zbierać kasę? A jeśli nie to trzeba spróbować zrobić takie normalne cegiełkowe... ja bym w tytule napisała prośbe o pomoc na leczenie i hotelik dla cieżko poranionego psa...podałabym link do wątku - żeby było bardziej wiarygodnie (nie umiem tego tak wstawiać, zeby ten link działał...) no i np. sprzedawałabym np. kartkę pocztową (cokolwiek), zdjęcie - jako cegiełkę;) Quote
papunia Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 andzia69 napisał(a): A jeśli nie to trzeba spróbować zrobić takie normalne cegiełkowe... ja bym w tytule napisała prośbe o pomoc na leczenie i hotelik dla cieżko poranionego psa...podałabym link do wątku - żeby było bardziej wiarygodnie (nie umiem tego tak wstawiać, zeby ten link działał...) no i np. sprzedawałabym np. kartkę pocztową (cokolwiek), zdjęcie - jako cegiełkę;) jeżeli to by przeszło na Allegro to byłoby super:multi: tylko ja nie potrafię wystawic takiej aukcji:shake: Quote
maarit Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 na jakie konto mogę wpłacić pare grosików? Quote
papunia Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 bardzo dziękujemy za pomoc dla Igora:) mru będzie zbierała na swoje konto, wtedy wyśle pw Quote
maarit Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 papunia napisał(a):bardzo dziękujemy za pomoc dla Igora:) mru będzie zbierała na swoje konto, wtedy wyśle pw OK czekam - no dużo to akurat nie będzie- ale grosz do grosza... Quote
Bambino Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Kiedyś sobie zapisałam, że allegro cegiełkowe robiła na jakimś wątku - kaja555. Wyślę jej linka, może sie nie mylę. Może komuś jeszcze ktoś przyjdzie do głowy z allegro. Quote
mru Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 dzięki wszystkim za pomoc :) widziałam dziś Pita - oczko wygląda o niebo lepiej... kochani, na razie zapisuję sobie wszystkich, którzy deklarują coś na Igorka a potem porozsyłam Wam nr konta do wpłat Quote
papunia Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 mru dałabyś radę zrobić mu nowe zdjęcia? jestem ciekawa jak tam poprawa, myślę że nie tylko ja :) Quote
mru Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 oh to dopiero w sobotę chyba :( jakieś mam zdjęcie nowsze, tylko słabe - wstawię :) nica za bardzo nie widać, ale widać oczko... ;) Quote
papunia Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 ło matko ale mu kołnierz walnęli :crazyeye: oczko lepiej, już tak nie płynie, Igorku proszę ładnie zdrowieć w lecznicy;) Quote
mru Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 chyba wszystkie inne rozwalał :diabloti: Quote
ania z poznania Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Jaki kołnierz :crazyeye::crazyeye:!!! To jest abażur????? Quote
agat21 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Poproszę o numer konta. Coś wyskrobię po tym masakrycznym (czytaj: świątecznym) grudniu. Quote
mru Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 dzieki!!! :) na razie zapiszę Cię na pierwszej stronie a nr konta podeślę potem :) Quote
andzia69 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 naszukałam się wątku... podnoszę biedaczka...Mru - jak tam oko i okolice? będzie ta operacja...plastyczna? Quote
mru Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 oj nie wiadomo jeszcze :( jeszcze z tydzień zanim nam powiedzą ale sam Pit ma się nieźle... :) oko wygląda lepiej (bo w końcu wygląda!), ale nie wiem co fachowcy na to dziś jak był TZ to nikogo fachowego nie było :( Quote
Recommended Posts