Jump to content
Dogomania

Pitek po walkach - wesoły i wrażliwy TWARDZIEL szuka spokojnego domu..!

Recommended Posts

• Replies 538
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aaaah dzieki papuniu :) Pit Igor ma się lepiej, widać już oczko

niestety wieści są takie, że nie wiadomo, kiedy nam go wydadzą

w powiekę wdała się martwica i dopiero w przeciągu 2 tygodni okaże się czy martwica poszła dalej i czy trzeba będzie robić przeszczep skóry...

Posted

to niewesołe wiesci:(

a ja tak myślę, zeby ktos porobił mu allegro cegiełkowe - z tymi zdjeciami i historią myślę, ze uzbiera sie na jego leczenie/hotelik...może ktoś takie allegro zrobic? tylko nie pisać w tytule aukcja charytatywna - no chyba, ze jakaś fundacja by to wystawiła...

Posted

też myślałam o Allegro cegiełkowym,niestety nie potrafię zrobić, nie wiem też na jakich zasadach tak normalna osoba(nie fundacja) może wystawić cegiełkowe Allegro

Posted

Papunia - ja wystawiałam kiedys taki - tylko wpłaty szły na fundację AST...a nie macie zaprzyjaźnionej fundacji, na której konto można by zbierać kasę?

A jeśli nie to trzeba spróbować zrobić takie normalne cegiełkowe...
ja bym w tytule napisała prośbe o pomoc na leczenie i hotelik dla cieżko poranionego psa...podałabym link do wątku - żeby było bardziej wiarygodnie (nie umiem tego tak wstawiać, zeby ten link działał...) no i np. sprzedawałabym np. kartkę pocztową (cokolwiek), zdjęcie - jako cegiełkę;)

Posted

andzia69 napisał(a):

A jeśli nie to trzeba spróbować zrobić takie normalne cegiełkowe...
ja bym w tytule napisała prośbe o pomoc na leczenie i hotelik dla cieżko poranionego psa...podałabym link do wątku - żeby było bardziej wiarygodnie (nie umiem tego tak wstawiać, zeby ten link działał...) no i np. sprzedawałabym np. kartkę pocztową (cokolwiek), zdjęcie - jako cegiełkę;)

jeżeli to by przeszło na Allegro to byłoby super:multi: tylko ja nie potrafię wystawic takiej aukcji:shake:

Posted

papunia napisał(a):
bardzo dziękujemy za pomoc dla Igora:) mru będzie zbierała na swoje konto, wtedy wyśle pw

OK czekam - no dużo to akurat nie będzie- ale grosz do grosza...

Posted

Kiedyś sobie zapisałam, że allegro cegiełkowe robiła na jakimś wątku - kaja555. Wyślę jej linka, może sie nie mylę.
Może komuś jeszcze ktoś przyjdzie do głowy z allegro.

Posted

dzięki wszystkim za pomoc :) widziałam dziś Pita - oczko wygląda o niebo lepiej...

kochani, na razie zapisuję sobie wszystkich, którzy deklarują coś na Igorka a potem porozsyłam Wam nr konta do wpłat

Posted

oh to dopiero w sobotę chyba :(

jakieś mam zdjęcie nowsze, tylko słabe - wstawię :)

nica za bardzo nie widać, ale widać oczko... ;)

Posted

oj nie wiadomo jeszcze :( jeszcze z tydzień zanim nam powiedzą

ale sam Pit ma się nieźle... :) oko wygląda lepiej (bo w końcu wygląda!), ale nie wiem co fachowcy na to
dziś jak był TZ to nikogo fachowego nie było :(