drzalka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 heh szacun, i witanko.. i cmoki dla podworzyska :D:D
agbar Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='drzalka']heh szacun, i witanko.. i cmoki dla podworzyska :D:D Helo helol:) ja tego potffora cmokac nie bedem!:diabloti:
Paula Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Lapinka podniesiona :loveu: Jak Axunia :lol: Hahaha :grin: Potworas ;) Czesc Aga :multi:
Medorowa Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='dealer'] majoka ty wiesz co to?:) O, chociaż będę wiedziała jak wyglądasz, żebym mogła spieprzać, gdybym Cię jakimś dziwnym zbiegem okoliczności spotkała na swojej drodze podczas Twojego pobytu w Polsce:diabloti: :diabloti: [quote name='dealer']wyprowadzam sie !!! moj dom zaatakowaly mutanty!!! Jessssu, Dealerowa, co Ty mu za towar dajesz:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Alicja Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='dealer']matko jedynaca jak ja z nim na spacer pojde:crazyeye: jakis worek porzebuje albo co....:razz:no mam jedynaka ....alezeby mnie tak zaraz publicznie:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: załóz chłoptasiowi kartonik na ćwarz....i będzie gut:loveu:
Paula Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']załóz chłoptasiowi kartonik na ćwarz....i będzie gut:loveu: Albo sobie :evil_lol: ;)
e.v.a Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 paula_z napisał(a):Albo sobie :evil_lol: ;) :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:
agbar Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='paula_z'] Lapinka podniesiona :loveu: Jak Axunia :lol: Hahaha :grin: Potworas ;) Czesc Aga :multi: czesc Paula:loveu: [quote name='madzia i medor']O, chociaż będę wiedziała jak wyglądasz, żebym mogła spieprzać, gdybym Cię jakimś dziwnym zbiegem okoliczności spotkała na swojej drodze podczas Twojego pobytu w Polsce:diabloti: :diabloti: Jessssu, Dealerowa, co Ty mu za towar dajesz:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A skad wiesz ze to ja?? a towar dostaje najlepszy...sama zasialam:diabloti: a w ogole to uuuuuuu:diabloti: [quote name='Agga']O mamo ale powykręcany faflun:crazyeye: nooo siakos tak sie wykrecil...:razz: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:no mam jedynaka ....alezeby mnie tak zaraz publicznie:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: załóz chłoptasiowi kartonik na ćwarz....i będzie gut:loveu: wypuszcze go pod oslona nocy i bede w bezpiecznej odleglosci przemykac od drzewka do drzewka...moze mnie nie zauwaza, nie poznaja.. [quote name='paula_z']Albo sobie :evil_lol: ;) ale sie usmialam hahahhahaha:evil_lol: [quote name='evaxon']:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: a ty czego mi tu hahasz??slow braklo cy cus??? no to bylby cud:evil_lol:
e.v.a Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='dealer'] a ty czego mi tu hahasz??slow braklo cy cus??? no to bylby cud:evil_lol: nooo....mozna powiedziec ze cud...em jestem :loveu:
bonita Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Cześć Dealery, wpadłam :) Jak dogo jeszcze chwilkę podziała to się rozkręcę :loveu:
agbar Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='evaxon']nooo....mozna powiedziec ze cud...em jestem :loveu: ekh....ze co:crazyeye: :evil_lol: [quote name='bonita']Cześć Dealery, wpadłam :) Jak dogo jeszcze chwilkę podziała to się rozkręcę :loveu: dawaj Bonitka, czekam az sie rozkrecisz:)
e.v.a Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 dealer napisał(a):ekh....ze co:crazyeye: :evil_lol: nastepna..pchii.. :obrazic: mamoooo:placz: powiedz im cos:placz: :placz: :placz:
agbar Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='evaxon']nastepna..pchii.. :obrazic: mamoooo:placz: powiedz im cos:placz: :placz: :placz: co sie stalo Ewcia? ktos ciem zniewazyl,obrazil? pokaz mi tego nikczemnika.... :diabloti:
e.v.a Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='dealer']co sie stalo Ewcia? ktos ciem zniewazyl,obrazil? pokaz mi tego nikczemnika.... :diabloti: wstrętna baba:placz: :placz: :placz:
Aga K Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Hejka !!! super focie potworaska :loveu::loveu::loveu:
Alicja Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 :razz:co wy dziś takie spokojne ...czyżby wtorek;) a tak na marginesie jak już taka zachłanna jesteś to weź może i Ozzulka ....od Klocków to już masz rzut beretką ...a będziesz miała niezłe stadko;)
e.v.a Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:co wy dziś takie spokojne ...czyżby wtorek;) a tak na marginesie jak już taka zachłanna jesteś to weź może i Ozzulka ....od Klocków to już masz rzut beretką ...a będziesz miała niezłe stadko;) oo wlasnie Ala dobrze gada .. tyy tyy tyy ty zachłanna babo:razz: moze jeszcze akiegos pieska??:razz: :diabloti: :diabloti: :evil_lol:
Alicja Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='evaxon']oo wlasnie Ala dobrze gada .. tyy tyy tyy ty zachłanna babo:razz: moze jeszcze akiegos pieska??:razz: :diabloti: :diabloti: :evil_lol:najpierw zbierała wszystko co wypchane ....a dzis się rzuciła na żywe:diabloti: Aga ...no nie chcesz Ozzulka :razz:
mar....ka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']najpierw zbierała wszystko co wypchane ....a dzis się rzuciła na żywe:diabloti: Aga ...no nie chcesz Ozzulka :razz: to ja weznę Dilerka i Ozzulka. Dobrze bedzie miał chłopak ze mna, bo duzo piłek mam. W lodówce tez sie coś znajdzie, więc nie schudnie. Bedzie parka z Dilusiem. A Ty Ala co bez psa zostaniesz, tez sobie jakiegos wybierz heheh Chyba, ze wreszcie za Tz-ta sie wezmiesz oi podtuczysz, bo wiatr Ci porwie :diabloti:
agbar Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='evaxon']wstrętna baba:placz: :placz: :placz: ja???? ja jestem mila i mila i...mila i dobra i piekna i wspaniala i kocham cie misiu:loveu: [quote name='Aga K']Hejka !!! super focie potworaska :loveu::loveu::loveu: to jest obcy!!:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:co wy dziś takie spokojne ...czyżby wtorek;) a tak na marginesie jak już taka zachłanna jesteś to weź może i Ozzulka ....od Klocków to już masz rzut beretką ...a będziesz miała niezłe stadko;) przyjmuje zapisy:) po drodze zaczne juz zbierac:) [quote name='Agga']Oby takie wykręcenie nie pozostało:diabloti: oby odeszlo ode mnie to cos ...ten mutant, ja chce mojego Dileraaaaa:razz:
e.v.a Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 dealer napisał(a):ja???? ja jestem mila i mila i...mila i dobra i piekna i wspaniala i kocham cie misiu:loveu: kocham cie misiu:loveu:
Recommended Posts