agbar Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 [quote name='Vectra']a ilu letnie :cool3: czerwone czy białe to winogronko :cool3: a kwasne:eviltong: od wczoraj:)
Vectra Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [quote name='dealer']a kwasne:eviltong: od wczoraj:) eee takich to ja nie lubie bo pestki włażą w zęby :shake: :evil_lol:
basia bonnie Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 :crazyeye:wow! trafilam do takiego ślicznego boksera!! :loveu::loveu::loveu:cudny dealerek!! :buzi: mizi dla Dealerka :evil_lol::loveu: :wink: hahah, a ten kapeć to teraz tylko półbut :evil_lol:
e.v.a Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [quote name='dealer']chyba uznal ze byly za duze TZ- kowi :grin: czesc Dilerki:multi:
drzalka Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Nom.. właża jak choleta :D>. a tak wogóle to DzieńDibry :loveu:
agbar Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 [quote name='ß@$!@']:crazyeye:wow! trafilam do takiego ślicznego boksera!! :loveu::loveu::loveu:cudny dealerek!! :buzi: mizi dla Dealerka :evil_lol::loveu: :wink: hahah, a ten kapeć to teraz tylko półbut :evil_lol: Helol witam u nas:) taaa to jest kapec dla moich gosci o malych, bardzo malych nozkach:diabloti:
basia bonnie Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [quote name='dealer']Helol witam u nas:) taaa to jest kapec dla moich gosci o malych, bardzo malych nozkach:diabloti: :evil_lol: taa... dla gości, którzy nie posiadają pięt :diabloti::evil_lol:
Paula Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Czesc Dilerki :lol: Ale fajny, niepowtarzalny kubek :cool3: Haha :D Swietne :loveu: dealer napisał(a):WYPCHAM!!!! Hahahahaha :roflt:
Medorowa Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Super kubeczek:loveu: :loveu: :loveu: A kapeć... masz małego szewca w domku :evil_lol:
PIKA Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 chyba uznal ze byly za duze TZ- kowi Matko, czym Wy tego biednego psa karmicie? :crazyeye::evil_lol:
agbar Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 paula_z napisał(a):Czesc Dilerki :lol: Ale fajny, niepowtarzalny kubek :cool3: Ano niepowtarzalny i ukochany ci on moj:) Haha :D Swietne :loveu: Hahahahaha :roflt: hahaha wiem:) madzia i medor napisał(a):Super kubeczek:loveu: :loveu: :loveu: A kapeć... masz małego szewca w domku :evil_lol: oddam ci go gratis chcesz?:eviltong: PIKA napisał(a):Matko, czym Wy tego biednego psa karmicie? :crazyeye::evil_lol: skora naturalna moja droga Agnieszko
bonita Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Heloł Dealerki szkodniczki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A na takie niewiniątko wygląda :loveu:
agbar Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 bonita napisał(a):Heloł Dealerki szkodniczki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A na takie niewiniątko wygląda :loveu: halo halo Bonitka:) no coz ....wytrymuje i wypcham moje niewiniatko!!:evil_lol: bylismy na spacerku pileczkowym i jak mi sie zachce to moze wrzuce ze 120 fotek:eviltong:
bonita Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 dealer napisał(a):halo halo Bonitka:) no coz ....wytrymuje i wypcham moje niewiniatko!!:evil_lol: bylismy na spacerku pileczkowym i jak mi sie zachce to moze wrzuce ze 120 fotek:eviltong: Wrzucaj, obglądniemy z przyjemnością :D
goldenka245 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Helouł Dilerku :D:loveu: Jak tam u psiakaaaaa?
agbar Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 bonita napisał(a):Wrzucaj, obglądniemy z przyjemnością :D takie bohomazy to raczej bez przyjemnosci:) goldenka245 napisał(a):Helouł Dilerku :D:loveu: Jak tam u psiakaaaaa? pytalam , mowi ze ok:)
Recommended Posts