zaba14 Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 dealer napisał(a):niech sobie chłopak ma...we wtorek bedzie juz hmm...bezjajeczny... hehe to juz wogole bedziecie mieli problem w rozpoznawaniu ktory to Diler a ktory to Mejk hihi
agbar Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 zaba14 napisał(a):hehe to juz wogole bedziecie mieli problem w rozpoznawaniu ktory to Diler a ktory to Mejk hihi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
mrowka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='zaba14']hehe to juz wogole bedziecie mieli problem w rozpoznawaniu ktory to Diler a ktory to Mejk hihi Ostatnio to mówiłam Agnieszce chyba, że tak to rozrożniałam po doopolince a po wtorku to to nie wiem co to bedzie :shake: :evil_lol: :evil_lol: no tak wiosna idzie boksery na dobermanki leca co sie dzieje ;-) O nie wszystkie, nie wszystkie.. Mejk szukał swojej Szpileczki ale jej nei znalazl :placz: Najpierw podobienstw doszukiwal sie u dobermnki, pozniej u Metulki :evil_lol: Co tam sie dzialo :shake: :evil_lol: Agnieszko ja nie wiem gdzie jest Mejk na zdjeciach, a gdzie Dealerek :hmmmm: :lol: ale fotki i tak suuuuperowe! Dziekujemy za spacerek :multi: :loveu: A Dealerka nie wysciskalam tak jak chciaalam :placz: bo mi ciagle uciekal... :(
mrowka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 dbsst napisał(a):mrowka nio wiesz :placz: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Mejk teraz przez sen wolal Szpilcie :placz: :shake: kiedy on ja wkocnu zobacy :mad: :placz:
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 mrowka napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Mejk teraz przez sen wolal Szpilcie :placz: :shake: kiedy on ja wkocnu zobacy :mad: :placz: na ZLOCIE dgmniakow :cool3:
mrowka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 dbsst napisał(a):na ZLOCIE dgmniakow :cool3: no nie wiem nie wiem :shake: :roll: :(
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 mrowka napisał(a):no nie wiem nie wiem :shake: :roll: :( why ja juz TZ zapowiedzialam ze w tym roku jedziemy
mrowka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='Cimi']A może mrówka obóz szkoleniowy,co :cool3:? Oboz?? ten ten o ktorym mysle z Liborem? :hmmmm: jesli o tym mowisz to mysle nad tym :razz: ale nei wiem czy z moim wariatem mozna sie gdzies wybrac :shake: why ja juz TZ zapowiedzialam ze w tym roku jedziemy Jak chcecie miec wszystko cale to radze Wam mnie nie namawiac :evil_lol: :evil_lol:
Cimi Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 No ten z Liborem ;). Ja może pojadę :multi:, ale to i tak 50%.
mrowka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Cimi napisał(a):No ten z Liborem ;). Ja może pojadę :multi:, ale to i tak 50%. to tak jak ja :evil_lol: Ciekawe gdzie bedzie, czy tam gdzie bokseromaniacy proponowali czy gdzies indziej :hmmmm: ;) oby sie ktorys oboz, zlot udal...:shake:
Lucy* Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Bendem ochydna i powklejam wszystkim spacerowiczom zdjecia :p :evil_lol: DZISIEJSZY SPACEREK PO LOTNISKU HAHAHAHAHA :evil_lol: :multi: BYŁO REWELACYJNIE !!! :multi:
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 jeju jakie WSPANIALE foty CUDOWNE :multi: :multi: :multi:
Lucy* Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Cieszę się ze się podobają :loveu: I uwaga najlepsze na koniec !!! :loveu: :loveu: :loveu:
asiunia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Hej!! Witamy w niedzielne przedpołudnie:cool3:Jak tam Dealer po spacerku?:evil_lol:
Lucy* Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Czy ja mogę prosić Wasze fotki ze spacerku na maila :modla: :modla: [email protected] ?? pozdrawiam serdecznie :buzi: !!! moja Sarcia "umarła" po wczorajszym :evil_lol:
an3czka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Lucy*']Czy ja mogę prosić Wasze fotki ze spacerku na maila :modla: :modla: [email protected] ?? pozdrawiam serdecznie :buzi: !!! moja Sarcia "umarła" po wczorajszym :evil_lol: "Zdechł pies!":lol:
Recommended Posts