Vectra Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 dealer napisał(a):biedne te nasze psiaczki a wszystko głuopta ludzka wrrrr byłysmy wczoraj z Dilim i Szafirem -jego bratem na spacerku na polanie w lesie - wieczorkiem. pieski jak zwykle hasały ale Dili miał pecha i wlazł na rozbita butelkę.....która sie sama tam nie położyła.... to jest polska kultura :angryy::angryy: turisty :angryy::angryy: śmieci wywalają gdzie popadnie :shake: sam może kiedy wlezie to się nauczy :mad: głaski dla Dilskiego :loveu:
agbar Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Vectra napisał(a):to jest polska kultura :angryy::angryy: turisty :angryy::angryy: śmieci wywalają gdzie popadnie :shake: sam może kiedy wlezie to się nauczy :mad: głaski dla Dilskiego :loveu: dziekuję Ewcia w imieniu Rannego Dilskiego tez sie tak wsciekłam wczoraj z powodu tej flaszki....:mad:
e.v.a Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 dealer napisał(a):dziekuję Ewcia w imieniu Rannego Dilskiego tez sie tak wsciekłam wczoraj z powodu tej flaszki....:mad: boze a ja przeczytałam fistaszki :roll: i sie zastanawiam o jakie fistaszki chodzi :hmmmm::evil_lol: czesc:multi: lizy od Tigry dla Rannego Dilusia:razz:
agbar Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 evaxon napisał(a):boze a ja przeczytałam fistaszki :roll: i sie zastanawiam o jakie fistaszki chodzi :hmmmm::evil_lol: czesc:multi: lizy od Tigry dla Rannego Dilusia:razz: dziekujemy za lizy:loveu: a co do tych fistaszków...to wiesz to od tych śledzi tak sie na oczy rzuca:)
Kate I Luka Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Witaj Aga Przyszliśmy z rewizytą, i co widzę: ślicznego gumiastofafluniastego Dealerka :) Tylko, że nie widzę fotek w galerii do strony chyba 100 tenej... - to tylko tak u mnie, czy przepadły foty w czeluści serwera? [SIZE="5"] FOTY THE BEST
Maga100 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 biedne te nasze psy jakoś ostatnio :shake: Leon też chory, zatruty czymś czy co, smutny, głodny i wymęczony przez weta :placz:
Bodziulka Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 :shake: biedny Diluś - Boź też sobie kiedyś rozwalił łapkę na butelce w parku :angryy: Buziaki w faflaki ;)
agbar Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Kate I Luka napisał(a):Witaj Aga Przyszliśmy z rewizytą, i co widzę: ślicznego gumiastofafluniastego Dealerka :) Tylko, że nie widzę fotek w galerii do strony chyba 100 tenej... - to tylko tak u mnie, czy przepadły foty w czeluści serwera? FOTY THE BEST Hej cieszę sie że do nas zajrzałaś..ja tez nie widze fot więc przypuszczam ze faktycznie je wsysło ale moge powrzucac pare strych jak odnajde w czelusciach kompa:) Maga100 napisał(a):biedne te nasze psy jakoś ostatnio :shake: Leon też chory, zatruty czymś czy co, smutny, głodny i wymęczony przez weta :placz: to jednak mu nie przeszło bidulkowi?:( Dili tez jakis osowiały..boli go ta łapka jak sadze bo nawet nie męczy Tinusi dzis... Bodziulka napisał(a)::shake: biedny Diluś - Boź też sobie kiedyś rozwalił łapkę na butelce w parku :angryy: Buziaki w faflaki ;) wycmokany:) dziekujemy:)
e.v.a Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 dealer napisał(a):dziekujemy za lizy:loveu: a co do tych fistaszków...to wiesz to od tych śledzi tak sie na oczy rzuca:) haha aaa i wszystko jasne:D sledziki halucynogenne sa:D
Pysia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Buahahahahahahahahaha umarłam buahahahahahaha Melduję że monitor popluty i biurko też :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Alicja Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a temu co......
leemonca Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:
agabass Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 ło matulu co to za stworio :evil_lol: :lol: :evil_lol: boska fota
mar....ka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Idealny kandydta dla Kany - juz sobie wyobrażam dzieci. Mam nadzieję, że się nie obrazisz jak coś wrzucę:
Kate I Luka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 oj faktycznie, musicie poznać Kanule i Dealera :) Pasują do siebie jak ulał :) A dzieci jak cudne by wyszły :loveu: :loveu: :loveu:
mar....ka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Dzieci to chyba w cyrku by pokazywali:evil_lol:
barbara.h Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Vectra napisał(a):to jest polska kultura :angryy::angryy: turisty :angryy::angryy: śmieci wywalają gdzie popadnie :shake: sam może kiedy wlezie to się nauczy :mad: głaski dla Dilskiego :loveu: własnie,taka kultura ze,jak wypije to ta butelka cała nie może zostać bo ona musi być jeszcze rozbita!!!! :shake::shake:
agbar Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 tygra napisał(a):hahaha - czad nie czad tylko Dili:evil_lol: Pysia napisał(a): Buahahahahahahahahaha umarłam buahahahahahaha Melduję że monitor popluty i biurko też :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hmm tego ten..powycierałaś już?:evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye::cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a temu co...... no jak co?? nieuczesał się chłopok:) leemonca napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: ja nie rozumiem co tu takiego smiesznego jest....:evil_lol: agabass napisał(a):ło matulu co to za stworio :evil_lol: :lol: :evil_lol: boska fota ten stwór to mój kochany pies w stanie rozproszenia a tak w ogóle kochami moi to stara fotka jest :) a jak tak wam sie stare foty podobuja to nie bede robic nowych:)
agbar Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='majoka']Idealny kandydta dla Kany - juz sobie wyobrażam dzieci. Mam nadzieję, że się nie obrazisz jak coś wrzucę: absolutnie sie nie obraziłam:) po prostu pekłam ze śmiechu i tak jakby deżawuuuu mam:evil_lol:
agbar Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Kate I Luka napisał(a):oj faktycznie, musicie poznać Kanule i Dealera :) Pasują do siebie jak ulał :) A dzieci jak cudne by wyszły :loveu: :loveu: :loveu: majoka napisał(a):Dzieci to chyba w cyrku by pokazywali:evil_lol: z pewnością by pokazywali...biorac pod uwage że Dili bezjajeczny jest:evil_lol:
agbar Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 tygra napisał(a):cześć co u Dilskiego słychac? evaxon napisał(a):dobrywieczorek :) dobry wieczorek:) ja i dilski bylismy odcięci od swiata od wczoraj południa do dzis ....awaria neostrady wrrrrrrr....:mad: ale juz jestesmy i własnie zrzucamy i wgrywamy foteczki:)
agbar Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 no to pare zwierzaków... kotek raz kotek dwa...
Recommended Posts