Alicja Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='dealer']kurcze nie wiem Alu on ma juz 19 miesiecy, jest wykastrowany moze ma po prostu nierowno pod sufitem?:) jego brat i siostra sa normalni:)....ja chyba tez:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kurcze nie wiem co powiedzić ...no fakt zapomniało mi się że Dili bezjajeczny już jest ..........:shake:
tygra Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 zostaje narazie namordnik i szukanie jakiegoś bechawiorysty doswiadczonego
leemonca Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 chciałabym ci coś doradzić i pocieszy ale nie potrafię :puppydog:, może inni coś mądrego wymyślą :puppydog:
Alicja Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 No chyba faktycznie namordnik i behawiorysta ...nic innego mi też nie przychodi do głowy:shake:
Cimi Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 dealer napisał(a):kryzys to ja mam jak widze na spcerku zblizajacego sie do nas psa:angryy: I to chyba m.in. jest to ;). To, że Ty się stresujesz na widok nadchodzącego psa. Poszukaj szkoleniowca, która ma naprawdę rękę do psów i robi to z pasji, a nie z chęci zysku. A do Polski przyjeżdżacie, bo na Śląsku też parę dobrych szkoleniowych.
agbar Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 Cimi napisał(a):I to chyba m.in. jest to ;). To, że Ty się stresujesz na widok nadchodzącego psa. Poszukaj szkoleniowca, która ma naprawdę rękę do psów i robi to z pasji, a nie z chęci zysku. A do Polski przyjeżdżacie, bo na Śląsku też parę dobrych szkoleniowych. ja sie stresuje na widok nadchodzecgo psa teraz...wczesniej sie cieszylam ze sie dilski pobawi z pobratymcem....ale juz wiem ze sie mylilam on sie nie chce bawic:) on chce rzadzic, gryzc, atakowac, szarpac , zjadac, warczec i dopraowadzic swoja biedna pancie do obledu:angryy: przyjezdzamy ok 20 grudnia i wracamy po nowym roku tak wiec nie wiem czy w tym sczczegolnym okresie i to tak krotkim kogos znajde..chyba ze naprawde jakiegos pasjonata... dzieki za slowa otuchy kochani:)
Pysia Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 dealer napisał(a):kochani jestem:) ciesze sie ze o nas pamietacie:loveu: sluchajcie mam juz taki problem z Dilim ze sobie nie radze.....nie wiem co dalej robic... na smyczy nie przejdzie juz obojetnie obok zadnego psa nawet szczeniaka, rzucil sie ostatnio na sunie labka i wczoraj na starego, biednego ,gluchego i slepego 14 letniego bulka.....te psy ktore zna sa ok ale cala reszta...horror. poddalam sie sama juz nic nie robie szukam teraz trenera ktory mi pomoze...aaa i zaczyna tez warczec na ludzi ktorzy do nas podchodza... od razu uprzedzam ze wykorzystalam chyba juz wszelkie sposoby ktore mi polecano i o ktorych przeczytalam tu i w ksiazkach, pomagalo mi na PW pare osob ktorym jestem bardzo wdzieczna ale niestety...nie radze sobie...:-( :shake: kocham mojego psiunka strasznie ale mam go ochote czasem zamordowac albo podarowac jakiejs osobie ktorej nie lubie:) sciskam was wszystkich mocno:loveu: Witaj Poszukaj tresera ale takiego z prawdziwego zdarzenia ktory zna zachowania psie. Powinien Ci pomoc. Szelma rzucała sie na Zmorke i treser pomogł. W chwili obecnej znowu sie cudownie razem bawią :loveu:
Cimi Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Aga, ja się zapisuje na szkolenie właśnie w Katowicach do Adriana Zająca. Jadę w sobotę zobaczyć co i jak i pogadać. Cieszy się dobrym zdaniem, że ma podejście do psów. A Tomasz Pecold jest jeszcze, ale nie wiem czy zajmuje się szkoleniem. Ma trochę swoich borderów, również słyszałam, ze pomagał jakiemuś agresywnemu psu, bo właściciel miał problemy z nim, ale nie wiem czy to prawda.
agbar Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 a dziekujemy dziekujemy jakos leci:) pieseczek bez zmian....niestety..dobrze ze jeszcze nie zaczal zjadac zaprzyjaznionych psow:angryy: jestem wlasnie w biurze i Dilski szaleje ze swoim juz 6 miesiecznym kolega bokserkiem:) i w dalszym ciagu pozwala mu na wszystko:)..... a poza tym to wieje wicher jak pieron:)
agbar Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Cimi napisał(a):Aga, ja się zapisuje na szkolenie właśnie w Katowicach do Adriana Zająca. Jadę w sobotę zobaczyć co i jak i pogadać. Cieszy się dobrym zdaniem, że ma podejście do psów. A Tomasz Pecold jest jeszcze, ale nie wiem czy zajmuje się szkoleniem. Ma trochę swoich borderów, również słyszałam, ze pomagał jakiemuś agresywnemu psu, bo właściciel miał problemy z nim, ale nie wiem czy to prawda. hej Cimi:) i jak po rozmowie z panem Adrianem???
tygra Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 dzień dobry, szkoda że z zabawy z boksikiem nie ma foteczek...
Cimi Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 dealer napisał(a):hej Cimi:) i jak po rozmowie z panem Adrianem??? Qrcze no nie byłam, bo chciał żebym przyjechała z psam, bo chciał zobaczyć jak Fiona pracuje, a ja aktualnie nie mam pieniędzy. Teraz mi tak przyszło na myśl, a może Dealer jest tylko zmęczony fizycznie, a nie pracą umysłową. Może poszukujcie tam w Niemczech dobrego pozoranta albo poczytajcie o śladach i może w taki sposób zmęczy się i później nie będzie, aż tak zwracał uwagi na inne psy :cool3:.
agbar Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:) kochani jutro jade do Polskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii juuuuuuuuuhuuuuuuu:loveu:
agbar Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 tygra napisał(a):fajnie a neta będziesz miała? ano bede miala:) i pewnie pare fotek wam pokaze:)
tygra Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Hurra wreszcie, pewnie Diliego nie poznam już. Jak duży jest teraz Dilerek?
agbar Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 tygra napisał(a):Hurra wreszcie, pewnie Diliego nie poznam już. Jak duży jest teraz Dilerek? nieduzy, taki sobie malenki:):evil_lol:
e.v.a Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 czesc Agus:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: wracaj do nasz szybko :loveu:
Alicja Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='dealer']juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:) kochani jutro jade do Polskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii juuuuuuuuuhuuuuuuu:loveu::multi::multi::multi:no nareszcie foteczki Dilusia będą:loveu:
PIKA Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 dealer napisał(a):juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:) kochani jutro jade do Polskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii juuuuuuuuuhuuuuuuu:loveu: Huraaaa :multi:
agbar Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 mam troche starych fotek bo na razie nie mialam czasu na pstrykanie:)
Recommended Posts