Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Ło matko !!!!

Ale ABSOLUTNIE rewelacyjny kurs zaproponowałąś u Ali :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hihi masz moze chetnych?:evil_lol: to zorganizujemy warsztaciki hihi:diabloti:

Posted

dealer napisał(a):
hihi masz moze chetnych?:evil_lol: to zorganizujemy warsztaciki hihi:diabloti:

Mój mąż ZUPEŁNIE nie spełnia podanych kryteriów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']I Dilutek faflutek

oo widze ze nie tylko ja jestem taka okropna i kaze piesowi sypiac na małych dywanikach :diabloti: :evil_lol:

czesc:multi:

Posted

Staropolskim obyczajem,gdy w Wigilię gwiazdka wstaje,Nowy Rok zaś cyfrę zmienia wszyscy wszystkim ślą życzenia.Przy tej wdzięcznej sposobności życzę Tobie moc radości,dużo śniegu,smacznej rybki,lekkiej i niegroźnej chrypki,uśmiechu od ucha do ucha,zdrowia i pogody ducha.I żeby Ci się darzyło,z roku na rok lepiej było.

Posted

Pachnącej lasem choinki, na stole wódki i szynki, wesołych kolędników, podarków bez liku, seksu na śniegu, mniej życia w biegu! Dużego Bałwana i zabawy do rana.

Posted

Bardzo wszystkim dziekujemy za życzenia świateczne:loveu:
My również życzymy Wam kochani cudownych , radosnych świąt:tree1:

Aga, Bartek i Dealer

Posted

Wesolutkich Świąt Bożego Narodzenia,
Niech Mikołaj Spełni Twe marzenia,
Niech będą Ciepłe i nie zapomniane...
W Gronie rodzinnym Miło spędzone

życzą Lucy* , Kropka , Sara & Rudy

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:

wycałować proszę w to nosio:loveu::loveu::loveu:

wycałowany:)

ufff...mam wrażenie że pęknę w szwach...:)
Wigilijny wieczór był cudowny, tym bardziej ze to pierwsza Wigilia w Polsce od dwóch lat...:loveu:
w tamtym roku o tej porze modliłam sie o zycie mojego męża dlatego w tym roku te swieta maja dla mnie specjalne znaczenie....

Posted

to teraz troche zwierzów...:)

Dili zjadł swoja kolację wigilijną a potem poległ pod stołem oczekując ze może cos spadnie ....

Posted

moje kochane psisko pomagało w przygotowaniach....sprzątał szybko z podłogi jak cos spadło:evil_lol: i wdziecznie pozował do portretów....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...