agbar Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 [quote name='tygra']nie widać żeby chcieli się pozjadać :) ale różnie bywa ależ niesamowite umaszczenie ten kolega ma i faktycznie chyba wielki miłej podróży[/quote] na zdjeciach nie widac ale na zywo bylo momentami brrrr :)wielki jest jak kon:) powiem tylko ze jak aga poszla z nim do weta to zapisal w karcie cane corso:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][I]ile fotków słodziakowych :loveu::loveu::loveu:[/I][/quote] no , na zapas nawrzucalam bo pewnie teraz bede rzadziej wpadac:) [quote name='PIKA']czego Ty znowu se pojechalaś? :-([/quote] zycie mnie zmusza Agunia...tez sie nie ciesze ale coz... ale wiesz co? wzruszylam sie ta minka placzaca:loveu:
Alicja Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 :cool1: [B][I]dopiero teraz doczytałam ,że wedrujesz znowu ....ale juz straciłam rachube gdzie teaz jesteś :razz: [/I][/B]
agbar Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1: [B][I]dopiero teraz doczytałam ,że wedrujesz znowu ....ale juz straciłam rachube gdzie teaz jesteś :razz: [/I][/B][/quote] teraz jestem u naszych unijnych przyjaciol......
agbar Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 [quote name='tygra']czekamy powrotu i kolejnych fotek[/quote] ja tez czekam powrotu ale chyba dopiero na swieta bedziemy.....
agbar Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 ale mi galeria puuuusta zrobila:-( zapomnieni przez wszystkich:-( :-( :-(
Pysia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='dealer']ale mi galeria puuuusta zrobila:-( zapomnieni przez wszystkich:-( :-( :-([/quote] Ja pamiętam :loveu: Nie płacz - będę zaglądać do Ciebie :)
agbar Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 [quote name='Pysia']Ja pamiętam :loveu: Nie płacz - będę zaglądać do Ciebie :)[/quote] dobra to juz nie rycze:)
Alicja Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [I]Melduję ,że i mnie amnezja nie dopadła :p[/I]
Vectra Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='dealer']ale mi galeria puuuusta zrobila:-( zapomnieni przez wszystkich:-( :-( :-([/quote] ja pamiętam :multi: :multi: tylko was coś ostatnio nie ma :placz: :placz:
agbar Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 ojjjj ale sie wzruszylam chlip chlip:loveu: a nie ma nas bo czasu jakos za malo i problemy osobiste mnie dopadli i depresja jakas taka ..... pozdrawiam wszystkich cieplutko:loveu:
leemonca Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='dealer']ojjjj ale sie wzruszylam chlip chlip:loveu: a nie ma nas bo czasu jakos za malo i problemy osobiste mnie dopadli i depresja jakas taka ..... pozdrawiam wszystkich cieplutko:loveu:[/quote] a kysz, a kysz nie ma już depresji. świat jest piękny, nie ma słońca, na niebie czarne chmury , gwiżdże wietrzysko i sypie śnieg po oczach, czyż może być piękniej :cool3: :diabloti: :cool3: :diabloti: :evil_lol: ?
mar....ka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Lemonca jeszcze dodaj, ze dzień coraz krótszy hehehe. Sio depresjo, a kysz, kysz. Na depresje cos mocniejszego trzeba sobie strzelic:evil_lol:
leemonca Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 :candle: :candle: :candle: :candle: :candle: ciemno i głucho :candle: :candle: :candle: wracajcie!!!!
agbar Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 kochani jestem:) ciesze sie ze o nas pamietacie:loveu: sluchajcie mam juz taki problem z Dilim ze sobie nie radze.....nie wiem co dalej robic... na smyczy nie przejdzie juz obojetnie obok zadnego psa nawet szczeniaka, rzucil sie ostatnio na sunie labka i wczoraj na starego, biednego ,gluchego i slepego 14 letniego bulka.....te psy ktore zna sa ok ale cala reszta...horror. poddalam sie sama juz nic nie robie szukam teraz trenera ktory mi pomoze...aaa i zaczyna tez warczec na ludzi ktorzy do nas podchodza... od razu uprzedzam ze wykorzystalam chyba juz wszelkie sposoby ktore mi polecano i o ktorych przeczytalam tu i w ksiazkach, pomagalo mi na PW pare osob ktorym jestem bardzo wdzieczna ale niestety...nie radze sobie...:-( :shake: kocham mojego psiunka strasznie ale mam go ochote czasem zamordowac albo podarowac jakiejs osobie ktorej nie lubie:) sciskam was wszystkich mocno:loveu:
Alicja Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [I]:cool3:o rany to faktycznie masz problem ....a może jednak to przejściowe , może chłopak po prostu dojrzewa ........hmmm sama nie wiem .... przesyłam całuski:p [/I]
Basia&Safi Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [B][I]moze dilus ma jakis kryzys czy cus :( jakis psycholog psi hmmm[/I][/B]
agbar Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I]:cool3:o rany to faktycznie masz problem ....a może jednak to przejściowe , może chłopak po prostu dojrzewa ........hmmm sama nie wiem ....[/I] [I]przesyłam całuski:p[/I] [/quote] kurcze nie wiem Alu on ma juz 19 miesiecy, jest wykastrowany moze ma po prostu nierowno pod sufitem?:) jego brat i siostra sa normalni:)....ja chyba tez:diabloti:
agbar Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 [quote name='basiulka22tychy'][B][I]moze dilus ma jakis kryzys czy cus :( jakis psycholog psi hmmm[/I][/B][/quote] kryzys to ja mam jak widze na spcerku zblizajacego sie do nas psa:angryy:
Recommended Posts