Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tygra']nie widać żeby chcieli się pozjadać :)
ale różnie bywa
ależ niesamowite umaszczenie ten kolega ma i faktycznie chyba wielki
miłej podróży[/quote]
na zdjeciach nie widac ale na zywo bylo momentami brrrr :)wielki jest jak kon:) powiem tylko ze jak aga poszla z nim do weta to zapisal w karcie cane corso:evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska'][I]ile fotków słodziakowych :loveu::loveu::loveu:[/I][/quote]
no , na zapas nawrzucalam bo pewnie teraz bede rzadziej wpadac:)

[quote name='PIKA']czego Ty znowu se pojechalaś? :-([/quote]
zycie mnie zmusza Agunia...tez sie nie ciesze ale coz...
ale wiesz co? wzruszylam sie ta minka placzaca:loveu:

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool1: [B][I]dopiero teraz doczytałam ,że wedrujesz znowu ....ale juz straciłam rachube gdzie teaz jesteś :razz: [/I][/B][/quote]
teraz jestem u naszych unijnych przyjaciol......

Posted

[quote name='tygra']czekamy powrotu i kolejnych fotek[/quote]

ja tez czekam powrotu ale chyba dopiero na swieta bedziemy.....

Posted

[quote name='dealer']ale mi galeria puuuusta zrobila:-(
zapomnieni przez wszystkich:-( :-( :-([/quote]
Ja pamiętam :loveu:
Nie płacz - będę zaglądać do Ciebie :)

Posted

[quote name='dealer']ale mi galeria puuuusta zrobila:-(
zapomnieni przez wszystkich:-( :-( :-([/quote]
ja pamiętam :multi: :multi:
tylko was coś ostatnio nie ma :placz: :placz:

Posted

ojjjj ale sie wzruszylam chlip chlip:loveu:

a nie ma nas bo czasu jakos za malo i problemy osobiste mnie dopadli i depresja jakas taka .....

pozdrawiam wszystkich cieplutko:loveu:

Posted

[quote name='dealer']ojjjj ale sie wzruszylam chlip chlip:loveu:

a nie ma nas bo czasu jakos za malo i problemy osobiste mnie dopadli i depresja jakas taka .....

pozdrawiam wszystkich cieplutko:loveu:[/quote]

a kysz, a kysz nie ma już depresji. świat jest piękny, nie ma słońca, na niebie czarne chmury , gwiżdże wietrzysko i sypie śnieg po oczach, czyż może być piękniej :cool3: :diabloti: :cool3: :diabloti: :evil_lol: ?

Posted

kochani jestem:) ciesze sie ze o nas pamietacie:loveu:

sluchajcie mam juz taki problem z Dilim ze sobie nie radze.....nie wiem co dalej robic...
na smyczy nie przejdzie juz obojetnie obok zadnego psa nawet szczeniaka, rzucil sie ostatnio na sunie labka i wczoraj na starego, biednego ,gluchego i slepego 14 letniego bulka.....te psy ktore zna sa ok ale cala reszta...horror. poddalam sie sama juz nic nie robie szukam teraz trenera ktory mi pomoze...aaa i zaczyna tez warczec na ludzi ktorzy do nas podchodza...
od razu uprzedzam ze wykorzystalam chyba juz wszelkie sposoby ktore mi polecano i o ktorych przeczytalam tu i w ksiazkach, pomagalo mi na PW pare osob ktorym jestem bardzo wdzieczna ale niestety...nie radze sobie...:-( :shake:
kocham mojego psiunka strasznie ale mam go ochote czasem zamordowac albo podarowac jakiejs osobie ktorej nie lubie:)

sciskam was wszystkich mocno:loveu:

Posted

[I]:cool3:o rany to faktycznie masz problem ....a może jednak to przejściowe , może chłopak po prostu dojrzewa ........hmmm sama nie wiem ....
przesyłam całuski:p
[/I]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I]:cool3:o rany to faktycznie masz problem ....a może jednak to przejściowe , może chłopak po prostu dojrzewa ........hmmm sama nie wiem ....[/I]
[I]przesyłam całuski:p[/I]
[/quote]
kurcze nie wiem Alu on ma juz 19 miesiecy, jest wykastrowany moze ma po prostu nierowno pod sufitem?:) jego brat i siostra sa normalni:)....ja chyba tez:diabloti:

Posted

[quote name='basiulka22tychy'][B][I]moze dilus ma jakis kryzys czy cus :( jakis psycholog psi hmmm[/I][/B][/quote]
kryzys to ja mam jak widze na spcerku zblizajacego sie do nas psa:angryy:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...