agbar Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 przecież mówiłem ze mam w rodzinie zająca:evil_lol:
agbar Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 a teraz prosze podziwiac ogladac i słowa nie chce słyszec ze mało:evil_lol:
Paula Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 [quote name='dealer']aaauuuuuuuuuuuuuuuuu puść mój tyłek!! Hahaha :D Super :multi:
Bodziulka Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 [quote name='dealer']aaauuuuuuuuuuuuuuuuu puść mój tyłek!! ten uśmiech powinien reklmować pastę do zębów :evil_lol:
Maga100 Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 [quote name='dealer']a teraz prosze podziwiac ogladac i słowa nie chce słyszec ze mało:evil_lol: ja nic nie powiem, bo się nie narzucam :obrazic:
leemonca Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 [quote name='dealer']przecież mówiłem ze mam w rodzinie zająca:evil_lol: cholewcia! jakiś duży ten zając :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: śliczne fotki winorośli :lol:
Pysia Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Cześć fafluny ;) Sobie przyszłam i się posmiałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Szkoda ze DGM wczoraj mi nie działało bo miałam ochotę pobyć dłużej :angryy:
agbar Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 paula_z napisał(a):Hahaha :D Super :multi: cieszkam sie ze sie podoba i ze nas nawiedzasz:loveu:
agbar Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Bodziulka napisał(a):ten uśmiech powinien reklmować pastę do zębów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jakby mnie ktos podgryzał po tyłku to tez bym tak zeby szczerzyła:diabloti:
agbar Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 [quote name='Maga100']ja nic nie powiem, bo się nie narzucam :obrazic: :-( :-( .. ja cie proszem narzucaj sie narzucaj plissssssssssssssss
agbar Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 leemonca napisał(a):cholewcia! jakiś duży ten zając :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: śliczne fotki winorośli :lol: tak jakos sie upasł ten zajac:) dziekuje za konplementa:)
agbar Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Pysia napisał(a):Cześć fafluny ;) Sobie przyszłam i się posmiałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Szkoda ze DGM wczoraj mi nie działało bo miałam ochotę pobyć dłużej :angryy: Pysiunia ciesze sie ze mogłam ci poprawic humorek:) zapraszam czesciej:)
agbar Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 a tak w ogóle to wszystkim hurtem i kazdemu z osobna "dzien dobry":)
Pysia Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 dealer napisał(a):Pysiunia ciesze sie ze mogłam ci poprawic humorek:) zapraszam czesciej:) Oj poprawiłaś humorek :evil_lol:Niesamowite jakie boksie potrafią robić miny :crazyeye: Przy czym miny minami ale trzeba umieć to uchwycić ;) W tym jesteś swietna :multi: Te fruwające żyjące własnym zyciem fafle - SUPER :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Będę przychodzić teraz regularnie :p
agbar Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Pysia napisał(a):Oj poprawiłaś humorek :evil_lol:Niesamowite jakie boksie potrafią robić miny :crazyeye: Przy czym miny minami ale trzeba umieć to uchwycić ;) W tym jesteś swietna :multi: Te fruwające żyjące własnym zyciem fafle - SUPER :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Będę przychodzić teraz regularnie :p Pysia zawstydzasz mnie:oops: ...
Vectra Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Cześć Aga :multi::multi::multi: chorercia nadrabiam zaległości :oops::oops::oops: Śliczny prezent dla Bartsia :loveu::loveu: Zdjątka Dilskiego tyż pikne :loveu::loveu: a to on tak zgodnie z kociambrem żyje ?? :cool3:
agbar Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Vectra napisał(a):Cześć Aga :multi::multi::multi: chorercia nadrabiam zaległości :oops::oops::oops: Śliczny prezent dla Bartsia :loveu::loveu: Zdjątka Dilskiego tyż pikne :loveu::loveu: a to on tak zgodnie z kociambrem żyje ?? :cool3: a ja juz myslałam ze nas znielubiałas:-( ale jestes :multi: Dili kota nie je tylko mu czasem przebieżkę zrobi, ale jak przyjdzie Szafir -jego brat to jest masakra bo Szafir nie cierpi kotów.....
Recommended Posts