agbar Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 evaxon napisał(a)::evil_lol: no ale ty si epewnie bardziej rozpychasz:evil_lol: ja sobie wypraszam podobne insynuacje:) ja siem nie rozpycham ...ja po prostu spie w poprzek...:)
e.v.a Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 dealer napisał(a):ja sobie wypraszam podobne insynuacje:) ja siem nie rozpycham ...ja po prostu spie w poprzek...:) no to w takim razie to zmienia cala postac rzeczy :razz:
Paula Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Bodziulka napisał(a):pewnie chciał stworzyć więzi krwi Hahaha :] Jaka zdegustowana mina Dilka :p
Bodziulka Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 haha kolorek bardzo gustowny :cool3: przynajmniej Dealera dobrze widać, bo u nas to wszystko brązowe - i łóżka i pies :evil_lol:
tygra Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 śliczna mordulka Diliego, a jaka do Tygry ponobna :)
agbar Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 [quote name='paula_z']Hahaha :] Jaka zdegustowana mina Dilka :p noo wolałby sie sam sie rozpychac:) [quote name='Bodziulka']haha kolorek bardzo gustowny :cool3: przynajmniej Dealera dobrze widać, bo u nas to wszystko brązowe - i łóżka i pies :evil_lol: specjalnie pod kolor pokoju w ktorym spi pies hihi [quote name='Alicjarydzewska']wow ale wyrko Dili cos niezadowolony;) pewnie mu ciasnawo hehehe [quote name='tygra']śliczna mordulka Diliego, a jaka do Tygry ponobna :) :) sie ciesze ze ci sie podoba:)
Alicja Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Też myślałam o nowym wyrku ...ale Ozzy głównie śpi w łóżku z nami ...więc czy ja wiem ....
agbar Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Też myślałam o nowym wyrku ...ale Ozzy głównie śpi w łóżku z nami ...więc czy ja wiem .... no własnie Dilski sie zaczal wpychac do nas bo poprzednie posłanko sobie pozarł i sie nam za ciasno zrobiło........teraz my sie bedziemy pchac do niego hehhehehehehe
Maga100 Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 o w koncu mnie wpuściłaś do siebie, bo od tygodnia nie mogłam tu wejść :diabloti: :angryy:
mar....ka Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 No minkę ma faktycznie niezadowoloną, ale ktoś mu się na waleta ładuje, więc się nie dziwię. Ile takie cudo kosztuje. Kana ma koszyk wiklinowy, ale jeszcze pół roku i go całkiem wyplecie:diabloti: I jaK z praniem????? Kolorek faaaaaaktycznie kolorek gustowny-na czasi:evil_lol:
Medorowa Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Ale ma fajowskie;) posłanko:razz: :razz: :razz:
PIKA Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 [quote name='dealer'] jakby co to ja mma urodziny w lutym :evil_lol: cześc :multi:
tygra Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 PIKA napisał(a):jakby co to ja mma urodziny w lutym :evil_lol: cześc :multi: ja też w lutym :cool3:
agbar Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 [quote name='Maga100']o w koncu mnie wpuściłaś do siebie, bo od tygodnia nie mogłam tu wejść :diabloti: :angryy: widocznie za cicho pukalaś:):eviltong: ale sie ciesze ze byłaś wytrwala:loveu:
agbar Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 [quote name='majoka'] No minkę ma faktycznie niezadowoloną, ale ktoś mu się na waleta ładuje, więc się nie dziwię. Ile takie cudo kosztuje. Kana ma koszyk wiklinowy, ale jeszcze pół roku i go całkiem wyplecie:diabloti: I jaK z praniem????? Kolorek faaaaaaktycznie kolorek gustowny-na czasi:evil_lol: take cudo kosztuje 59 zł na allegro:) a pranie bezproblemowe bo to taki materiał ze wystarczy mokra szmateczka pomachac i czyste:) [quote name='madzia i medor']Ale ma fajowskie;) posłanko:razz: :razz: :razz: noooo tez mi sie podobuje:lol: [quote name='PIKA']jakby co to ja mma urodziny w lutym :evil_lol: cześc :multi: czesc...czy ty mnie cos sugerujesz?:evil_lol: [quote name='tygra']ja też w lutym :cool3: no i nastepna:eviltong:
Maga100 Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 [quote name='dealer']widocznie za cicho pukalaś:):eviltong: ostatni raz tak sie narzucałam :diabloti:
agbar Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 [quote name='Maga100']ostatni raz tak sie narzucałam :diabloti: no ja myślę:evil_lol: :loveu:
PIKA Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 dealer napisał(a): czesc...czy ty mnie cos sugerujesz?:evil_lol: noooo :evil_lol:
agbar Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 PIKA napisał(a):noooo :evil_lol: co ty mnie tam mozesz sugerowac hmmmm?? bo ja taka niekumata jezdem:evil_lol:
agbar Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 my tu gadu gadu a ja mam pare fotkow marnej jakosci kiepskiej ostrosci ale co tam .... zabaw kilka wróbla świrka:) Dili z Tiną
Recommended Posts