Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

evaxon napisał(a):
:evil_lol: no ale ty si epewnie bardziej rozpychasz:evil_lol:

ja sobie wypraszam podobne insynuacje:) ja siem nie rozpycham ...ja po prostu spie w poprzek...:)

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dealer napisał(a):
ja sobie wypraszam podobne insynuacje:) ja siem nie rozpycham ...ja po prostu spie w poprzek...:)

no to w takim razie to zmienia cala postac rzeczy :razz:

Posted

[quote name='paula_z']Hahaha :]

Jaka zdegustowana mina Dilka :p
noo wolałby sie sam sie rozpychac:)
[quote name='Bodziulka']haha kolorek bardzo gustowny :cool3: przynajmniej Dealera dobrze widać, bo u nas to wszystko brązowe - i łóżka i pies :evil_lol:
specjalnie pod kolor pokoju w ktorym spi pies hihi

[quote name='Alicjarydzewska']wow ale wyrko

Dili cos niezadowolony;)

pewnie mu ciasnawo hehehe

[quote name='tygra']śliczna mordulka Diliego, a jaka do Tygry ponobna :)
:) sie ciesze ze ci sie podoba:)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Też myślałam o nowym wyrku ...ale Ozzy głównie śpi w łóżku z nami ...więc czy ja wiem ....
no własnie Dilski sie zaczal wpychac do nas bo poprzednie posłanko sobie pozarł i sie nam za ciasno zrobiło........teraz my sie bedziemy pchac do niego hehhehehehehe

Posted

No minkę ma faktycznie niezadowoloną, ale ktoś mu się na waleta ładuje, więc się nie dziwię. Ile takie cudo kosztuje. Kana ma koszyk wiklinowy, ale jeszcze pół roku i go całkiem wyplecie:diabloti: I jaK z praniem????? Kolorek faaaaaaktycznie kolorek gustowny-na czasi:evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']o w koncu mnie wpuściłaś do siebie, bo od tygodnia nie mogłam tu wejść :diabloti: :angryy:

widocznie za cicho pukalaś:):eviltong: ale sie ciesze ze byłaś wytrwala:loveu:

Posted

[quote name='majoka']

No minkę ma faktycznie niezadowoloną, ale ktoś mu się na waleta ładuje, więc się nie dziwię. Ile takie cudo kosztuje. Kana ma koszyk wiklinowy, ale jeszcze pół roku i go całkiem wyplecie:diabloti: I jaK z praniem????? Kolorek faaaaaaktycznie kolorek gustowny-na czasi:evil_lol:

take cudo kosztuje 59 zł na allegro:) a pranie bezproblemowe bo to taki materiał ze wystarczy mokra szmateczka pomachac i czyste:)

[quote name='madzia i medor']Ale ma fajowskie;) posłanko:razz: :razz: :razz:
noooo tez mi sie podobuje:lol:

[quote name='PIKA']jakby co to ja mma urodziny w lutym :evil_lol:

cześc :multi:
czesc...czy ty mnie cos sugerujesz?:evil_lol:

[quote name='tygra']ja też w lutym :cool3:
no i nastepna:eviltong:

Posted

my tu gadu gadu a ja mam pare fotkow marnej jakosci kiepskiej ostrosci ale co tam ....

zabaw kilka wróbla świrka:)

Dili z Tiną

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...