Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:diabloti::evil_lol:móńdrocha
[url]http://img269.imageshack.us/img269/5483/img1151a.jpg[/url]

ciasteczko powiadasz .....zjadłaś ....:roll:....fajnie sie masz :p , ja jem właśnie prawdziwki z jajeczkiem ...a na obiad zupka z prawdziwków :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:diabloti::evil_lol:móńdrocha [/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red][URL]http://img269.imageshack.us/img269/5483/img1151a.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]ciasteczko powiadasz .....zjadłaś ....:roll:....fajnie sie masz :p , ja jem właśnie prawdziwki z jajeczkiem ...a na obiad zupka z prawdziwków :cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Skad masz prawdziwki?:diabloti:

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]faktycznie......pies:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT]
[url]http://img43.imageshack.us/img43/8571/img1160ql.jpg[/url]

Posted

[quote name='agbar']I Bogu jestem wdzieczna,ze tescie i rodzice sie nie wtracaja....uffff
[/quote]

[B]wtrącać się też nie wtrącali, ale jak jedziemy z Tadziem do teściowej (do tej pory aż dwa razy...), to ONA nie zwraca się do niego TYM imieniem, tylko drugim (Wojtek). Niech robi, co chce, ale wku.........a mnie, że tego w żaden sposób nie skomentowała, tylko udaje, ze nie wie, ze Tadzio to Tadzio :angryy:[/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]wtrącać się też nie wtrącali, ale jak jedziemy z Tadziem do teściowej (do tej pory aż dwa razy...), to ONA nie zwraca się do niego TYM imieniem, tylko drugim (Wojtek). Niech robi, co chce, ale wku.........a mnie, że tego w żaden sposób nie skomentowała, tylko udaje, ze nie wie, ze Tadzio to Tadzio :angryy:[/B][/quote]
o matko .... toż to chore ...:roll:
agbar - trzymaj się kochana ! brzuszek super, a piesopies ... niech się uspokoi bo dostanie :mad: buziaki dla pręguska !

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]faktycznie......pies:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT]
[URL]http://img43.imageshack.us/img43/8571/img1160ql.jpg[/URL][/quote]

Zdziwiona co?????:diabloti:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]z lasu :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

pfiiii.....

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]starocie a pies jak nówka :) :crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]

w lodowce go trzymam zeby byl zawsze swiezy:roll:

[quote name='Maga100'][B]wtrącać się też nie wtrącali, ale jak jedziemy z Tadziem do teściowej (do tej pory aż dwa razy...), to ONA nie zwraca się do niego TYM imieniem, tylko drugim (Wojtek). Niech robi, co chce, ale wku.........a mnie, że tego w żaden sposób nie skomentowała, tylko udaje, ze nie wie, ze Tadzio to Tadzio :angryy:[/B][/quote]
co za babsztyl....Co jej sie nie podoba w tym imieniu? Moj sp. chrzestny mial Tadzio...Nie wie gupia,ze robi dziecku wode z mozgu??

Posted

[quote name='kwiatek82']o matko .... toż to chore ...:roll:
agbar - trzymaj się kochana ! brzuszek super, a piesopies ... niech się uspokoi bo dostanie :mad: buziaki dla pręguska ![/quote]

Tez uwazam ze chore....:shake:

Ja sie trzymam,a pieso pies tez sie trzyma...Ja jestem twarda on zdziwiony bo nagle sie skonczylo glaskanie,gadanie,zabawy itepe....I tak lazi i patrzy z leksza zdziwiony o co kaman?Ale twardy jest bo na spacerze chcial westika zjesc...jako,ze pod reka czyli w plecaczku mialam dezodorant to go Dili poczul...bardzo dokladnie go poczul,oj jak on go poczul:diabloti:I co?I w drodze powrotnej nawet nie spojrzal na sasiada wescika...chyba kupie wiekszy zapas dezodorantow:evil_lol:

Posted

tylko jedno , podążaj tą drogą z Dilerem już cały czas ... nie zmieniaj kierunku , gdy będą jakieś zmiany na plus ... bo wrócisz do punktu wyjścia

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Chyba niedoczytałam dokładnie wcześniej ale czy ty psikasz w Dealera dezodorantem?:crazyeye:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']tylko jedno , podążaj tą drogą z Dilerem już cały czas ... nie zmieniaj kierunku , gdy będą jakieś zmiany na plus ... bo wrócisz do punktu wyjścia[/quote]

Tak jest mamuniu...bedem sie starac:roll:
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Chyba niedoczytałam dokładnie wcześniej ale czy ty psikasz w Dealera dezodorantem?:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Nooo a co? aaaa ze damskim??Poprawie sie i kupie meski :diabloti:

Posted

[quote name='agbar']

Nooo a co? aaaa ze damskim??Poprawie sie i kupie meski :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]yyyyy....nie.....no a działa to chociaż?:cool3:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]yyyyy....nie.....no a działa to chociaż?:cool3:[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]

Pies pieknie pachnie to chyba dziala?:roll:

Posted

[quote name='agbar']Pies pieknie pachnie to chyba dziala?:roll:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]aha....to nie mam pytań:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agbar']
co za babsztyl....Co jej sie nie podoba w tym imieniu? Moj sp. chrzestny mial Tadzio...Nie wie gupia,ze robi dziecku wode z mozgu??[/quote]

[B]jak A. powiedział matce, ze wybraliśmy Tadzia, to jej pytanie zabrzmiało: a po kim to? :angryy: I ty pies pogrzebany, ona uważa, ze imię dziecku (szczególnie, gdy jest chłopcem) nalezy nadać po ojcu, dziadku itp. :stupid:[/B]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]goopie goopie :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a dez. adidas czy fa:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]REXona:evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']tylko jedno , podążaj tą drogą z Dilerem już cały czas ... nie zmieniaj kierunku , gdy będą jakieś zmiany na plus ... bo wrócisz do punktu wyjścia[/quote]

Agnieszko i psie Dilerze nie idźcie tą drogą :evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]REXona:evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=Blue][I][B]Ja tam wolę AXE:diabloti:Co by się za nim nie tylko bokserki obglądały :D

Heloł:multi:
[/B][/I][/COLOR]

Posted

bardzo ciekawe pogawedki
imie tyz mnie sie podoba, a najwazniejsze ze Wam sie podoba, tesciowe zbyt duzo nie maja do powiedzenia,babcie zreszta tyz nie bo to sa Wasze dzieci, one mialy juz swoje piec minut mogly sie wtedy wyzyc do woli:oops:
Pieknie wygladasz na fotce a tak na zas z dzisiejszej perspektywy to rob sobie zdjecia w tym stanie, tobie moga sie nie podobac ale zas kiedys jak bedziesz swoim wnukom pokazywac to dopiero bedzie frajda i dla nich i dla ciebie
usciski dla was

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...