dbsst Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 agbar napisał(a): Nawet nie wiesz jak sie ciesze,ze wszystko w porzadku. A to hartowanie bebechow od dnia kiedy je pierwszy raz poczulam,nieustannie mnie zachwyca,zadziwia,wzrusza...Choc czasem zaboli....ale wybaczam Okrusiowi,niech szaleje,niech kopie,niech mnie boli...zniose wszystko ...Oby ten nasz cud byl zdrowy.... no ja też najgorsze mamy za sobą teraz to już poezja walących po deklu hormonów :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: niezłe było na początku jak jeszcze nie było czuć ruchów a ja chodziłam z bolącą macicą i miałam wrażenie, że mam tak obijająca się piłeczkę do ping-ponga. A pierwszy ruch wyczułam już w 12 tc!!! oszukańczy była ale był ale sie wtedy cieszyłam. Potem cisza a teraz to prawdziwy damski bokser :evil_lol:
agbar Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 apple napisał(a):To samo im powiedziałam:diabloti: Nie wiedzieli co tracili:evil_lol: jonQuilla napisał(a):porządni ludzie tego dnia się rodzą :evil_lol::evil_lol: hm.....:diabloti:skoro tak mowisz:loveu: dbsst napisał(a):no ja też najgorsze mamy za sobą teraz to już poezja walących po deklu hormonów :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: niezłe było na początku jak jeszcze nie było czuć ruchów a ja chodziłam z bolącą macicą i miałam wrażenie, że mam tak obijająca się piłeczkę do ping-ponga. A pierwszy ruch wyczułam już w 12 tc!!! oszukańczy była ale był ale sie wtedy cieszyłam. Potem cisza a teraz to prawdziwy damski bokser :evil_lol: Taaaa bardzo delikatnie okreslenie...walace po deklu hormony:evil_lol::evil_lol: Ale nie placzesz na reklamie Actimela?:cool1:
malawaszka Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 agbar napisał(a): Taaaa bardzo delikatnie okreslenie...walace po deklu hormony:evil_lol::evil_lol: Ale nie placzesz na reklamie Actimela?:cool1: bhahahahahah sikammm :roflt: :evil_lol:
agbar Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 malawaszka napisał(a):bhahahahahah sikammm :roflt: :evil_lol: Ze dlaczemu zapytowuje?
malawaszka Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 agbar napisał(a):Ze dlaczemu zapytowuje? bo wyobraziłam sobie jak płaczesz na reklamie actimela - a w którym momencie???? :roflt: :evil_lol:
dbsst Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 actimel mnie w....... na maksa za to na pampersie ryczę za każdym razem - teraz na sama myśl o tej reklamie zaczynaja mnie piec oczy. to jakis dramat. No i jak oglądam zdjęcia niemowlaków to oczywiście ryczę. Czasem ryczę sama nie wiem z jakiego powodu. Jadąc samochodem, autobusem, stojąc na światłach. Jak nie ryczę to jetem nerwowa :diabloti: żyć nie umierać :evil_lol: i tak nie jest źle bo tak mam dopiero od miesiąca a nie od początku. a oglądam ubranka ryczę, Jasiek czasem kopie ryczę, czekam aż woda się zagotuje zasypiam!!!!!! Na usg jak widzę Jego stopy ryczę Przestanę wymieniać bo muszę się zbierać :evil_lol:
agbar Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 malawaszka napisał(a):bo wyobraziłam sobie jak płaczesz na reklamie actimela - a w którym momencie???? :roflt: :evil_lol: W roznych momentach...:cool1: dbsst napisał(a):actimel mnie w....... na maksa za to na pampersie ryczę za każdym razem - teraz na sama myśl o tej reklamie zaczynaja mnie piec oczy. to jakis dramat. No i jak oglądam zdjęcia niemowlaków to oczywiście ryczę. Czasem ryczę sama nie wiem z jakiego powodu. Jadąc samochodem, autobusem, stojąc na światłach. Jak nie ryczę to jetem nerwowa :diabloti: żyć nie umierać :evil_lol: i tak nie jest źle bo tak mam dopiero od miesiąca a nie od początku. a oglądam ubranka ryczę, Jasiek czasem kopie ryczę, czekam aż woda się zagotuje zasypiam!!!!!! Na usg jak widzę Jego stopy ryczę Przestanę wymieniać bo muszę się zbierać :evil_lol: Ja na szczescie tez nie mam od poczatku,bardziej wlasnie teraz...wzrusza mnie nawet ze piekny poranek jest:evil_lol:
agbar Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 I teraz beda wzruszajace foty:evil_lol:
jonQuilla Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 siedzę i umieram ze śmiechu :roflt: choć nie powinno mnie to śmieszyć ;) :evil_lol: :angryy: słońce tak mi nawala w oczy że ledwo widzę co jest na tych zdjęciach :roll: ale mimo tych warunków stwierdzam że konik powalający :loveu:
malawaszka Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 czytam Was i ryczę :roflt: czy to znaczy że jestem w ciąży????? :evil_lol:
agbar Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 malawaszka napisał(a):czytam Was i ryczę :roflt: czy to znaczy że jestem w ciąży????? :evil_lol: TAK:cool1:
agbar Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 jonQuilla napisał(a):siedzę i umieram ze śmiechu :roflt: choć nie powinno mnie to śmieszyć ;) :evil_lol: :angryy: słońce tak mi nawala w oczy że ledwo widzę co jest na tych zdjęciach :roll: ale mimo tych warunków stwierdzam że konik powalający :loveu: Nie powinno:cool1: Konik wylonil sie z rzeniem zza ,gly i doprowadzil sie najpierw do zawalu..a potem...a potem...a potem to sie tak wzruszylam jego pieknem i pieknem poranka,ze och ach :loveu::evil_lol::evil_lol:
malawaszka Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 agbar napisał(a):Nie powinno:cool1: Konik wylonil sie z rzeniem zza ,gly i doprowadzil sie najpierw do zawalu..a potem...a potem...a potem to sie tak wzruszylam jego pieknem i pieknem poranka,ze och ach :loveu::evil_lol::evil_lol: jak to zrobił? :crazyeye: :evil_lol:
Maga100 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Czytajac was nasuwa mi sie tylko jedno JAK JA SIE CIESZE, ZE MAM TO JUZ ZA SOBA!!!!!:diabloti: aha, a do listy ryków dodałabym jeszcze ciagłe wqu..wienie :angryy: przynajmniej w moim przypaku :roll: i sorrrrrry za brak polskich liter, ale jakis Tadeusz mi wisi na lewej.......
agbar Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 malawaszka napisał(a):jak to zrobił? :crazyeye: :evil_lol: Normalnie:niewiem: spojrzal na mnie:roll: Maga100 napisał(a):Czytajac was nasuwa mi sie tylko jedno JAK JA SIE CIESZE, ZE MAM TO JUZ ZA SOBA!!!!!:diabloti: aha, a do listy ryków dodałabym jeszcze ciagłe wqu..wienie :angryy: przynajmniej w moim przypaku :roll: i sorrrrrry za brak polskich liter, ale jakis Tadeusz mi wisi na lewej....... a mnie to ino na razie poldupki wisza:evil_lol:
Alicja Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 dbsst napisał(a):to ja zawijam kiecę i lecę na udko znaczy kawę i galaretę znaczy w gości:diabloti: ja tak nie uważam :diabloti: Jeśli jesteś w starszej ciąży to Twoje myszy są już stare i pewnie zaczynają tracić słuch, węch i futro wiec moje myszy ich z pół obrotu zrobią :evil_lol: a w którym tygodniu obecnie jesteś? i na kiedy masz termin :cool1: futra im mole zjadły :diabloti: malawaszka napisał(a):czytam Was i ryczę :roflt: czy to znaczy że jestem w ciąży????? :evil_lol: o dżisys nie gadaj , bo ja też siedze i rycze :diabloti::evil_lol: a ciąża wielce niewskazana byłaby :diabloti:
agbar Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 O,patrzcie je..siedza i rycza...Wy se hormony zbadajcie....bo moze wam bija na dekiel?:evil_lol: VECTRAAAAAAAAA!!!!!!cho no tu!!!!!Przenies mi blogaska slitasnego do Foto Blogow....dyc tu juz od dawien dawna nikt zadnego boksera nie widzial....:diabloti:
Medorowa Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 agbar napisał(a): Wlasnie...w ogole....:eviltong:Po cos wrocila?? Jak to po co:icon_roc: Nieść radość, piękno, dobroć i mądrość:B-fly: Zapomniałaś już:shake: Podobuje mi siem Twa fryzura;) http://img193.imageshack.us/img193/7732/img1878s.jpg
apple Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 A skąd ty tego konia wzięłaś:crazyeye: http://img3.imageshack.us/img3/8814/img1942ek.jpg
Vectra Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 agbar napisał(a):O,patrzcie je..siedza i rycza...Wy se hormony zbadajcie....bo moze wam bija na dekiel?:evil_lol: VECTRAAAAAAAAA!!!!!!cho no tu!!!!!Przenies mi blogaska slitasnego do Foto Blogow....dyc tu juz od dawien dawna nikt zadnego boksera nie widzial....:diabloti: wiesz , na moje słitaśne blogaski z dzieckiem :crazyeye: tam zarazki same są :shake: psy , pchły , kleszcze :diabloti: agresywne piczbule , wredne astmany , same jakieś takie :shake: może na jurki chcesz ? tam włosy nie sierść , kuwetki , na spacer nie trzeba chodzić :diabloti: Fryzura mi się podoba , chyba skoczę do fryzjera poprawić czerwień :roll: :evil_lol:
agbar Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Medorowa napisał(a):Jak to po co:icon_roc: Nieść radość, piękno, dobroć i mądrość:B-fly: Zapomniałaś już:shake: Podobuje mi siem Twa fryzura;) http://img193.imageshack.us/img193/7732/img1878s.jpg Mnie tez sie podobie:eviltong: No,jak juz przynioslas co mialas przyniesc to idz sobie:diabloti: apple napisał(a):A skąd ty tego konia wzięłaś:crazyeye: http://img3.imageshack.us/img3/8814/img1942ek.jpg U wrot piekielnych byl,stal,czekal na mnie....:diabloti: Vectra napisał(a):wiesz , na moje słitaśne blogaski z dzieckiem :crazyeye: tam zarazki same są :shake: psy , pchły , kleszcze :diabloti: agresywne piczbule , wredne astmany , same jakieś takie :shake: może na jurki chcesz ? tam włosy nie sierść , kuwetki , na spacer nie trzeba chodzić :diabloti: Fryzura mi się podoba , chyba skoczę do fryzjera poprawić czerwień :roll: :evil_lol: Moj rasowy jorczek wsrod tych pseudojurkow??NIGDY:obrazic: To juz wole lesciki:diabloti:
dbsst Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 witam cóż za wzruszająca galera roku! wszystkie tylko siedzą i ryczą :diabloti:
agbar Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 dbsst napisał(a):witam cóż za wzruszająca galera roku! wszystkie tylko siedzą i ryczą :diabloti: HA!przebila nawet ''Titanica'':evil_lol: A na sniadanko proponuje dzis konine:diabloti:
dbsst Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 A był tu DiCaprio chciałam z nim zamówić słówko :eviltong: Ujmę to tak wzruszające zdjęcia i kopytnych i mgły i jabłek i w ogóle - idę odsapnąć :lol:
Recommended Posts