malawaszka Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Aga oszczędzaj sie! Moja siostra tak miała ponad pół ciąży - ona musiała leżeć, co średnio jej wychodziło i w końcu musieli jej założyć krążek jakiś tam - zapomniałam jak to się nazywa, ale dała radę, wiec i Ty dasz :kciuki: ona tyż Agnieszka ;)
Vectra Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Aga , ale ten zimny chów - od już , od wczoraj , by doszzło do pustego psiego łba , o co kaman .... trzymam mocno kciuki za dzidzie ....
Alicja Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 :mad: korek w doopsko i zero sexu :mad: :calus: będzie dobrze .....doleżysz .... najwyżej se na święta bożego narodzenia urodzisz :grins:
apple Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 agbar napisał(a):Kochane moje,dziekuje za kazda rade w sprawie Dilucha. Niestety Dili chcac nie chcac bedzie mial jak ladnie to Ewa ujela-zimny chow....Niestety ale moja ciaza nie przebiega kasiazkowo:shake:Mam spore problemy....Wczoraj lezalam ponad godzine na KTG,niestety pojawily sie u mnie skurcze i to nie te probne tylko jak najbardziej prawdziwe.... Moja pani doktor poinformowala juz klinike we Frankfurcie,bo to najlepsza tu w okolicy i chyba jedyna przygotowana na ewentualny odbior porodu i utrzymanie przy zyciu i zdrowiu dziecka urodzonego przed 32 tc....Mamy jednak nadzieje ze wytrzymamy.Musze zmienic tryb zycia,brac leki o spacerach z szalonym psem moge zapomniec,o zabawach z nim tez. Moge funkcjonowac prawie normalnie,nie musze lezec plackiem ale musze sie oszczedzac,nie moge nosic,odkurzac,sexic sie:razz:,moge sobie pomalu czlapac i zaciskac dupe:roll::cool1: Wierze gleboko w to,ze Okruszek przestanie sie pchac i dotrwamy do wyznaczonego terminu porodu. Tak wiec piesek niestety odczuje chyba brak naszego zainteresowania,spacery mu sie ukroca,szalenstwa z nami tez....Mam nadzieje,ze da mu to do myslenia...Aguś! Trzymam za Was:loveu:.....oszczedzaj się....a ja Cię będę sprawdzać:diabloti: Dasz rade!!!!;)
Maga100 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Witam się i przede wszystkim gratuluję :loveu: [quote name='agbar']Niestety ale moja ciaza nie przebiega kasiazkowo:shake:... witam w klubie, ja też spędziłam pół ciąży siedząc w domu, byłam też trochę w szpitalu (w 30tc), strachu się najadłam, ale Tadzio juz jest od 2 miesięcy, urodzony przez cc. I u ciebie też tak będzie, trzeba tylko zacisnąć zęby i wytrzymać i chociaż szału czasem można dostac, to dotrwasz i będzie git. :p Szkoda, że wyspać na zapas się nie można :roll: A na kiedy tzw. termin? W sprawach Dilera sluchaj Ewuni :p
apple Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Przyszłam sprawdzić czy odpoczywasz?:cool3:
agbar Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='jonQuilla']Okrusia i Twoje zdrowie jest teraz najważniejsze. Trzymam kciuki żeby siedział gdzie siedzi i nie pchał się jeszcze na ten okrutny świat ;) :kciuki: trzymajcie się :calus: Trzymamy sie:lol:dziekuje:loveu: [quote name='malawaszka']Aga oszczędzaj sie! Moja siostra tak miała ponad pół ciąży - ona musiała leżeć, co średnio jej wychodziło i w końcu musieli jej założyć krążek jakiś tam - zapomniałam jak to się nazywa, ale dała radę, wiec i Ty dasz :kciuki: ona tyż Agnieszka ;) Aaaaaagnieszki twarde som a nie mietkie......bedzie dobrze:lol: [quote name='Vectra']Aga , ale ten zimny chów - od już , od wczoraj , by doszzło do pustego psiego łba , o co kaman .... trzymam mocno kciuki za dzidzie .... Zimny chow wprowadzony...Nie wiem tylko czy demon to zauwazyl:diabloti: [quote name='Alicja']:mad: korek w doopsko i zero sexu :mad: :calus: będzie dobrze .....doleżysz .... najwyżej se na święta bożego narodzenia urodzisz :grins: Kurde nie chce se na swieta urodzic....:roll: [quote name='apple']Aguś! Trzymam za Was:loveu:.....oszczedzaj się....a ja Cię będę sprawdzać:diabloti: Dasz rade!!!!;) Juz sie boje [quote name='Maga100']Witam się i przede wszystkim gratuluję :loveu: witam w klubie, ja też spędziłam pół ciąży siedząc w domu, byłam też trochę w szpitalu (w 30tc), strachu się najadłam, ale Tadzio juz jest od 2 miesięcy, urodzony przez cc. I u ciebie też tak będzie, trzeba tylko zacisnąć zęby i wytrzymać i chociaż szału czasem można dostac, to dotrwasz i będzie git. :p Szkoda, że wyspać na zapas się nie można :roll: A na kiedy tzw. termin? W sprawach Dilera sluchaj Ewuni :p Matko z synem:crazyeye::diabloti:Maga:crazyeye: Tak zwany termin mam na 6 stycznia,ale juz od 12tc synus sie pcha na swiat.... Ja Tobie tez gratuluje,wlasnie ogladalam pana Tadeusza:loveu: [quote name='apple']Przyszłam sprawdzić czy odpoczywasz?:cool3: I co?:eviltong: Na specjalne zyczenie Alicji:loveu:
jonQuilla Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 a co Ty taka obładowana tobołami? :mad:
agbar Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='jonQuilla']a co Ty taka obładowana tobołami? :mad: Ja ci dam mojego apartka tobolem nazywac:mad::evil_lol: Hmmm..chyba ,ze chodzi Ci o brzuch....
jonQuilla Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='agbar']Ja ci dam mojego apartka tobolem nazywac:mad::evil_lol: Hmmm..chyba ,ze chodzi Ci o brzuch.... o masz Ci...brzuch z tobołem Ci sie kojarzy? :mad::evil_lol:
apple Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 No kaj się szlajesz z tym aparatem...wypoczywać miałaś:mad: http://img6.imageshack.us/img6/9769/dsci0015y.jpg
Maga100 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='agbar'] Matko z synem:crazyeye::diabloti:Maga:crazyeye: ja nie rozumiem, czemu wszyscy tak na mnie reagują :cool1::cool1::cool1::cool1: [quote name='agbar'] Kurde nie chce se na swieta urodzic....:roll: ale dlaczego nie? Poród będzie odbierał pijany lekarz z pijaną położną, fajnie będzie :evil_lol: Fajnie wyglądasz, ja sobie zdjęć nie robiłam w tym stanie, nie moglam na siebie patrzeć :cool1: Mama mi zrobila może ze dwa i masakra jakaś :angryy:
Alicja Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 :multi::multi:jest schowanko Alexika :loveu: http://img6.imageshack.us/img6/9769/dsci0015y.jpg dziękuję za fotaska :Rose:
apple Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Alicja']:multi::multi:jest schowanko Alexika :loveu: http://img6.imageshack.us/img6/9769/dsci0015y.jpg dziękuję za fotaska :Rose:To już wiadomo jakie imię:crazyeye: w porównaniu do Klockowej to normalnie w tempie światła decyzja zapadła:evil_lol: P.s. nie seksić się ino pisać z nami, pisać, pisać pisać!!!!:cool1:
jonQuilla Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='apple'] P.s. nie seksić się ino pisać z nami, pisać, pisać pisać!!!!:cool1: a przecież pisała nie można jej się seksić :hmmmm: Aleksik :loveu::loveu:
apple Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='jonQuilla'] a przecież pisała nie można jej się seksić :hmmmm: Aleksik :loveu::loveu: Wiem......le skoro jej nie ma to co robi jesli nie klika?:cool1:
jonQuilla Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='apple']Wiem......le skoro jej nie ma to co robi jesli nie klika?:cool1: hmm nierozsądnie :shake:
Maga100 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='apple']To już wiadomo jakie imię:crazyeye: w porównaniu do Klockowej to normalnie w tempie światła decyzja zapadła:evil_lol: Tadzio w szpitalu był jako "s". Imię zostało ostatecznie wybrane już po powrocie do domu :lol:
agbar Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='Alicja']:multi::multi:jest schowanko Alexika :loveu: http://img6.imageshack.us/img6/9769/dsci0015y.jpg dziękuję za fotaska :Rose: Schowanko jak byk:roll: Plosze:loveu: [quote name='apple']To już wiadomo jakie imię:crazyeye: w porównaniu do Klockowej to normalnie w tempie światła decyzja zapadła:evil_lol: P.s. nie seksić się ino pisać z nami, pisać, pisać pisać!!!!:cool1: Piszeeeeee!!!!:roll: Wiadomo:grins: Bedzie Alex vel Okruszek vel Kulfonik:evil_lol: [quote name='jonQuilla'] a przecież pisała nie można jej się seksić :hmmmm: Aleksik :loveu::loveu: Nooo,nie moze:cool1:Pozalujcie mnie troche:diabloti: [quote name='apple']Wiem......le skoro jej nie ma to co robi jesli nie klika?:cool1: Zre:grins: [quote name='jonQuilla']hmm nierozsądnie :shake: No,popatrz..jaka rozsadna sie odezwala hihi:evil_lol: [quote name='Maga100']Tadzio w szpitalu był jako "s". Imię zostało ostatecznie wybrane już po powrocie do domu :lol: a bardzo sie klociliscie?:diabloti:
clockwork Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='apple']To już wiadomo jakie imię:crazyeye: w porównaniu do Klockowej to normalnie w tempie światła decyzja zapadła:evil_lol: :siara::siara:bo ONA ma ONka, a ja oną ... dla ONka też miałabym imie w trybie natychmiastowym.... jeszcze nie wiem jakie ale przynajmniej są takie które sie mi podobają a dla ONYCH NIE :eviltong::eviltong: AGUŚ!!! a ja trzymam za CIA! (nie mylić z Si Aj Ej :evil_lol:) oszczędzajta sie ....
apple Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='agbar'] Piszeeeeee!!!!:roll: Wiadomo:grins: Bedzie Alex vel Okruszek vel Kulfonik:evil_lol: No!:cool1: Zre:grins: Co zres?:cool3:
Maga100 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='agbar'] a bardzo sie klociliscie?:diabloti: aż mnie zmierziło jak sobie przypomniałam :angryy: W końcu udało się wypracować kompromis (czytaj: Tadzio ma na imię tak jak ja wybrałam, a A. myśli, ze wspólnie :evil_lol:) Teściowa natomiast nie akceptuje imienia :angryy: Mam ją w głębokim poważaniu :cool1:
agbar Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='clockwork']:siara::siara:bo ONA ma ONka, a ja oną ... dla ONka też miałabym imie w trybie natychmiastowym.... jeszcze nie wiem jakie ale przynajmniej są takie które sie mi podobają a dla ONYCH NIE :eviltong::eviltong: AGUŚ!!! a ja trzymam za CIA! (nie mylić z Si Aj Ej :evil_lol:) oszczędzajta sie .... Bedziemy sie oszczedzac ale na razie nie mam czasu:diabloti: [quote name='apple']Co zres?:cool3: Zarcie:cool1: [quote name='Maga100']aż mnie zmierziło jak sobie przypomniałam :angryy: W końcu udało się wypracować kompromis (czytaj: Tadzio ma na imię tak jak ja wybrałam, a A. myśli, ze wspólnie :evil_lol:) Teściowa natomiast nie akceptuje imienia :angryy: Mam ją w głębokim poważaniu :cool1: Oooo u nas tez bylo glosno apotem cicho..cale 3 dni:evil_lol:ale w koncu osiagnelismy kompromis...podobny jak u Was:evil_lol: I Bogu jestem wdzieczna,ze tescie i rodzice sie nie wtracaja....uffff [quote name='Alicja']Co zezarłaś ??? O,nastepna...a co na glodzie jestescie? Ciasto se upieklam z jablkami i budyniem..kruche ciasto..pyszne ciasto...juz nie ma jakby kto pytal:grins: A Dealera ugryzl kucyk:cool1:konik taki znaczy sie...a potem mu jeszcze przywalil z kopytka:cool1:Sladow brak na ciele psa i jakos nie widze zeby od tego wstrzasu zmadrzal:roll:a myslalam ze moze....troszke...:cool1:
agbar Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Zeby nie bylo,ze nie ma tu psa...wygrzebalam jakies starocie...:roll:
Recommended Posts