BeaC Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [COLOR=DarkRed][B]..............cze pajakobijco jako i ja mam deszcz ciemno szaro i ponuro to pa[/B][/COLOR]
agbar Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 ja wiele zniese.....na garbie moge ciezary dzwigac....wysluchiwac placzow i lkania,moge doradzic.....ale glupota ludzka przyprawia mnie o dreszcze,o slabosci,o mdlosci....ja wiem-kazdy czasem robi glupoty....ale niektore jej objawy powinny byc karalne....ja tez robie rozne dziwne rzeczy,np, jak kolega maz podlacza zmywarke i odkreca to tam kolanko pod zlewem czy jak mu tam i ma podstawiona miske na wode kapiaca i prosi o jej wylanie to chlupam ja do tego wyzej wymienionego zlewu i mam zdziwiona mine ,jak kolega maz pyta czy ja naturalna blondi jestem...:cool1: to tylko taka dygresja byla..... mam znajoma.....chyba powiem mialam..jeszcze jej nie zabilam ale moze ja piorun z jasnego nieba pierdutnie niebawem...zakochana taka w Dilerku mym osobistym...ze on madry taki,i posluszny taki jest,i przylepka taka do glaskania i w ogole och i ach:loveu::angryy:to se kupila psa.....w paski jak moj,bokseropodobny jak moj.....po 4 miesiacach stwierdzila ze ten pies jest GLUPI:mdleje:...no nie wiem,moze sie od niej zarazil...a gupi jest bo: -nie slucha -szczy w chalupie -gryzie papcie -pozera gazety -ucieka na spacerach -za czesto chce na spacery -szczeka -wyje jak jest sam -wlazi do lozka -nie lubi sie przytulac -nie umie sie nauczyc podstawowych komend powiedziala mi to przez telefon.....chwala ci panie za pana Bella ze wymyslil telefon, bo jakby mi to w twarz powiedziala-zabilabym...zabilabym cipsko glupie bo na koniec powiedziala ze go oddala do schroniska:angryy::angryy::angryy:i poszuka se madrzejszego:angryy::angryy::angryy: ja nie wiedzialam ze ja znam tyle inwektyw:diabloti:.....na kawie,cukrze i mleku zaoszczedze to pewne bo nie sadze zeby sie tu jeszcze pojawila...... jedno wiem,ze gdyby glupota miala skrzydla to moja tfu,kolezanka latalaby jak golebica..... zadzwonilam do schroniska,na szczescie psiak ma nowy dom u osoby ,ktora go z pewnoscia nie skresli bo jest szkoleniowcem psim... a tak w ogole to milego dnia,drogie kolezanki:loveu: se bylam na zakupach ,se nakupilam kwiatkow, se nakupilam ziol, se nakupowalam bele czego bo musialam se humor poprawic...teraz czekam az sie B. straci z domu zeby to z auta wyladowac.....po co ma sie chlopak stresowac:cool1::diabloti:
jonQuilla Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ahhhh ratunku...ludzie myślą że wezmą psa i on sam się wszystkiego nauczy :roll::roll::roll: żal :shake: brak mi słów na takie zachowanie ... wygląda na to że ja już dawno powinnam była oddać Salsę do schroniska :roll: dobrze że piesek trafił w odpowiedzialne ręce...tylko to babsko weźmie kolejnego pieska i też uzna że głupi :roll:[/B][/COLOR][/FONT]
lolka75 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 ja nie wiem czym ludzie mysla ale nie mozgiem na pewno:shake:...niech sie sama odda do schroniska:placz:..... Dobrze chcociaz ze tak sie dla psinki skonczylo:loveu:....bedzie mu dobrze:p
dbsst Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 hmmmmmmm szkoda psa "głupiego pierwszego" i kazdgo następnego co nie bedzie jak Dil bo rozumiem, że poszukiwania psa idealnego będa trwać na tej zasadzie wezme zobacze jak głupi to oddam przeciez to tylko głup pies co ona tam wie głupi jest :angryy::mad::mad::mad: no cóż ludzie sa debilami i debilami pozostaną podpisano ludzka rasa :cool1:
agbar Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 halooooooooo jest tu kto?? [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/216/f31ec1fee893b7e9.jpg[/IMG][/URL]
malawaszka Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 buuahaha a co on się taki okrąGLUTKI zrobił??? :evil_lol::loveu:
Alicja Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu::loveu:Nasz Diluś [url]http://images34.fotosik.pl/216/f31ec1fee893b7e9.jpg[/url] jestem ....ale jakoby mnie nie było :shake: [/B][/COLOR][/FONT]
jonQuilla Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Aguś to zdjęcie Dilera jest boskie :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='agbar']ja wiele zniese.....na garbie moge ciezary dzwigac....wysluchiwac placzow i lkania,moge doradzic.....ale glupota ludzka przyprawia mnie o dreszcze,o slabosci,o mdlosci....ja wiem-kazdy czasem robi glupoty....ale niektore jej objawy powinny byc karalne....ja tez robie rozne dziwne rzeczy,np, jak kolega maz podlacza zmywarke i odkreca to tam kolanko pod zlewem czy jak mu tam i ma podstawiona miske na wode kapiaca i prosi o jej wylanie to chlupam ja do tego wyzej wymienionego zlewu i mam zdziwiona mine ,jak kolega maz pyta czy ja naturalna blondi jestem...:cool1: to tylko taka dygresja byla..... mam znajoma.....chyba powiem mialam..jeszcze jej nie zabilam ale moze ja piorun z jasnego nieba pierdutnie niebawem...zakochana taka w Dilerku mym osobistym...ze on madry taki,i posluszny taki jest,i przylepka taka do glaskania i w ogole och i ach:loveu::angryy:to se kupila psa.....w paski jak moj,bokseropodobny jak moj.....po 4 miesiacach stwierdzila ze ten pies jest GLUPI:mdleje:...no nie wiem,moze sie od niej zarazil...a gupi jest bo: -nie slucha -szczy w chalupie -gryzie papcie -pozera gazety -ucieka na spacerach -za czesto chce na spacery -szczeka -wyje jak jest sam -wlazi do lozka -nie lubi sie przytulac -nie umie sie nauczyc podstawowych komend powiedziala mi to przez telefon.....chwala ci panie za pana Bella ze wymyslil telefon, bo jakby mi to w twarz powiedziala-zabilabym...zabilabym cipsko glupie bo na koniec powiedziala ze go oddala do schroniska:angryy::angryy::angryy:i poszuka se madrzejszego:angryy::angryy::angryy: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Proponuję chomika:angryy::cool1:[/B][/COLOR][/FONT] ja nie wiedzialam ze ja znam tyle inwektyw:diabloti:.....na kawie,cukrze i mleku zaoszczedze to pewne bo nie sadze zeby sie tu jeszcze pojawila...... jedno wiem,ze gdyby glupota miala skrzydla to moja tfu,kolezanka latalaby jak golebica..... zadzwonilam do schroniska,na szczescie psiak ma nowy dom u osoby ,ktora go z pewnoscia nie skresli bo jest szkoleniowcem psim... a tak w ogole to milego dnia,drogie kolezanki:loveu: se bylam na zakupach ,se nakupilam kwiatkow, se nakupilam ziol, se nakupowalam bele czego bo musialam se humor poprawic...teraz czekam az sie B. straci z domu zeby to z auta wyladowac.....po co ma sie chlopak stresowac:cool1::diabloti:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Buhahahahahahaaaa.....i jak przemyciłaś to do ogrodu bez wpadki :razz::evil_lol: Witaj Aguś:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
agbar Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='malawaszka']buuahaha a co on się taki okrąGLUTKI zrobił??? :evil_lol::loveu:[/quote] gdzie okraGLUTKI??:crazyeye::razz::diabloti: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:loveu::loveu::loveu:Nasz Diluś [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red][URL]http://images34.fotosik.pl/216/f31ec1fee893b7e9.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]jestem ....ale jakoby mnie nie było :shake:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote]Wiem Alunia...wiem...i trzymam lapki [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Aguś to zdjęcie Dilera jest boskie :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] mersiiiii:oops::loveu: [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Buhahahahahahaaaa.....i jak przemyciłaś to do ogrodu bez wpadki :razz::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj Aguś:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] przemycilam....cicho i podstepnie,niczym don Pedro z krainy deszczowcow przemykalam pod scianami.......a potem ryklam w glab chalupy: -teeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....mezu kochany ile mam czekac az mi w koncu te taczke na kwiaty poskladasz....dwa tygodnie tu juz lezy:mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i takie tam ozdobniki,ze jak ja go o cos poprosze to czasu nie ma,ze nie slucha jak do niego mowie itd itd.....ze mnie piorun nie trafil na miejscu:diabloti: poskladal...a ja napchalam kwiatow.....nie pytal juz kiedy kwiatki kupilam bo pewnie sie bal...:evil_lol::evil_lol:i tak nam wyszlo....: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/216/c75161df5fb4b038.jpg[/IMG][/URL]
apple Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='agbar']gdzie okraGLUTKI??:crazyeye::razz::diabloti: Wiem Alunia...wiem...i trzymam lapki mersiiiii:oops::loveu: przemycilam....cicho i podstepnie,niczym don Pedro z krainy deszczowcow przemykalam pod scianami.......a potem ryklam w glab chalupy: -teeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....mezu kochany ile mam czekac az mi w koncu te taczke na kwiaty poskladasz....dwa tygodnie tu juz lezy:mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i takie tam ozdobniki,ze jak ja go o cos poprosze to czasu nie ma,ze nie slucha jak do niego mowie itd itd.....ze mnie piorun nie trafil na miejscu:diabloti: poskladal...a ja napchalam kwiatow.....nie pytal juz kiedy kwiatki kupilam bo pewnie sie bal...:evil_lol::evil_lol:i tak nam wyszlo....: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images32.fotosik.pl/216/c75161df5fb4b038.jpg[/IMG][/URL][/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nie ma to jak umieć podejść chłopa :evil_lol: Piekny kwietniczek:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
malawaszka Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='agbar']gdzie okraGLUTKI??:crazyeye::razz::diabloti: [/quote] na buzi :lol:
agbar Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 halooo cy ktos nas jesce kochaaaa [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/217/53565b9452602bf7.jpg[/IMG][/URL] moja gupia pani sie pochorowala:shake:juz wczoraj byla jakas dziwna,marudzila jak nigdy....a na siq to czesciej niz szczeniak chodzila...pol nocy spac nie moglem bo tuptala tam i z powrotem....a mowilem, powtarzalem : nie idzmy na spacer jak pada,ja nie lubie, ona wcale a mimo to ciaga mnie dwa ,trzy razy dziennie..co za baba....ja w ogole tych kobiet nie rozumiem:roll:jak sie zapieram lapami w przedpokoju to chyba cos znaczy no nie????Zawsze im sie wydaje ze wszystko wiedza lepiej..nie zebym znal specjalnie duzo kobiet ale te co znam to...porazka....Biedny ten moj pan...a jak wczoraj na niego nawrzeszczala..o ranyyyyy...na mnie tez zreszta:oops:..nawciskala cos w ziemie,widac tego nie bylo, a potem stala i patrzala...to pomyslalem ze zgubila, albo zapomniala gdzie to schowala....no to wykopalem:roll:i chryja....o jakies nasionka:niewiem:Ze ona sie stara a MY NIC...jakie nic sie pytam grzecznie ??jakie nic??? nic to by bylo jakbym nic nie robil chyba....no nie?????potem mnie wlokla za soba i pokazywala gdzie te nasionka i mowila ze tam nie wolno kopac...chyba nie lubie tych nasionek,niech no tylko pancia nie widzi zaraz je przegonie:evil_lol:....znikam bo slysze ze tupta...ale ja tu jeszcze wroce:razz: Wasz Dili
lolka75 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Dili to jednak madre psisko:evil_lol:....tak latwo rozpracowal swoja pancie:evil_lol::evil_lol:
agbar Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 pancia w kibelku znowu biedna .....to pokaze Wam co z panciem robilismy tydzien temu w niedziele..... [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/196/d897f88f64b45d24.jpg[/IMG][/URL] pancio tworzyl a ja przynosilem patyczki.....przynosilem a wynosilem to chyba zadna roznica:hmmmm:....
malawaszka Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 oooo a ptaszki już przylatują???? :cool3: tylko pamiętaj droga Ago - do pustego karmnika nawet qwróbel nie przyleci :lol:
Alicja Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 :loveu:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu:przecie mówiłam że Cioteczka koffa [url]http://images33.fotosik.pl/217/53565b9452602bf7.jpg[/url] a Pancia pampers na doopalonka :evil_lol::evil_lol:......:glaszcze: wiem ....boli .....miałam kiedyś zapeleni jakiś miedniczek czy kij wie czego :cool3::cool3:bolało jak 105 :angryy:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Dementuje pogloski jakobym krzyczala....na psa badz czlowieka...ja mam taki donosny glos po prostu:roll: karmidlo pelne...a co spadnie na dol tez zjada taki jeden brazowy potfur:evil_lol: nabawilam sie zapalenia pecherza..wyladowalam na pogotowiu z goraczka prawie 40 stopni....teraz sie bycze w loczeczku a Bartus sie mna opiekuje.Dili tez:diabloti:
lolka75 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Agniesiu.... najlepiej to doopcie w korze debu moczyc albo innej szalwi. A pozniej pod koldre i termoforek goracy na brzusio:glaszcze:...a na koniec ten termoforek Dilskim przycisnac:evil_lol:
agbar Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='Alicja']:loveu:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:loveu::loveu:przecie mówiłam że Cioteczka koffa [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red][URL]http://images33.fotosik.pl/217/53565b9452602bf7.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]a Pancia pampers na doopalonka :evil_lol::evil_lol:......:glaszcze: wiem ....boli .....miałam kiedyś zapeleni jakiś miedniczek czy kij wie czego :cool3::cool3:bolało jak 105 :angryy:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] nooo boliiiiii jak skurrrrrrkozjad:cool1:znaczy teraz juz lepiej bo mi cos dali...A to cos dali mi w zastrzyku..a ja nie kocham zastrzykow,boje sie panicznie...chyba prawie zemdlalam:cool1:w ogole mi nie bylo wstyd jak Bartus powiedzial zem z zawodu pigula....:roll:Jakos wole stac z tej drugiej strony strzykawki:evil_lol:
Alicja Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='lolka75']Agniesiu.... najlepiej to doopcie w korze debu moczyc albo innej szalwi. A pozniej pod koldre i termoforek goracy na brzusio:glaszcze:...a na koniec ten termoforek Dilskim przycisnac:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no so ty ......zaszczy wyro :diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
lolka75 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]no so ty ......zaszczy wyro :diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] cewnikowac:diabloti:[img]http://www.invision.smileyville.net/smilies/girl (16).gif[/img]
Alicja Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='lolka75']cewnikowac:diabloti:[IMG]http://www.invision.smileyville.net/smilies/girl%20%2816%29.gif[/IMG][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake:.....oj tego to bym najgorszemu wrogowi nie zyczyła ....przeżyłam 3 razy :placz::placz::placz:najgorsza rzecz pod słońcem ....no nie ....jeszcze lewatywa :roll::oops:[/B][/COLOR][/FONT]
Recommended Posts