Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz::razz:...Aga ...alboś chora :razz::razz::razz:albo Nas już nie koffasz :placz::placz::placz:

cho tu zołzikowe stworzonko :grins: na dogo :p
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Aga kiedy będziesz bo mam do cię pare pytań - słyszałam że Diluś jest troszkę dopalony do innych piesków. A to mnie właśnie interesuje- jak z tym walczysz?

Posted

[quote name='agbar']dzien dobry w Nowym Roku.....:loveu:
niechcieja mam :roll:[/quote]

:razz::razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:wespół z leniem :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Medorowa']Cze:grins: Przegoń tego niechcieja:grins:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz::razz:...pewno przystojny ten niechciej że się nie chce z nim rozstać :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz::razz:...pewno przystojny ten niechciej że się nie chce z nim rozstać :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Pewno tak:roll::roll::roll: Takiej to dobrze:roll:

Posted

[quote name='Medorowa']Pewno tak:roll::roll::roll: Takiej to dobrze:roll:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz::razz:ma dziołcha szczęście ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

hej ludkowie...
niechciej zadomowił sie na dobre:roll:łazi za mną wszędzie i szepta do uszka" nooo usiadź sobie, obejrzyj telewizję, poczytaj ksiązkę przecież i tak nic ci sie nie chce...nooo posiedź ze mną nooooo" i tak sobie razem sie szwendamy, on znudzony , ja jeszcze bardziej.....
jutro wracamy do dojczlandii moze dlatego tak sie niechciej zadomowił...sprobuje drania oswoic może stanie sie bardziej towarzyski?

Posted

[quote name='agbar']hej ludkowie...
niechciej zadomowił sie na dobre:roll:łazi za mną wszędzie i szepta do uszka" nooo usiadź sobie, obejrzyj telewizję, poczytaj ksiązkę przecież i tak nic ci sie nie chce...nooo posiedź ze mną nooooo" i tak sobie razem sie szwendamy, on znudzony , ja jeszcze bardziej.....
jutro wracamy do dojczlandii moze dlatego tak sie niechciej zadomowił...sprobuje drania oswoic może stanie sie bardziej towarzyski?[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]A[/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green] to ci niechciej dożarty no :razz:!
Cześć Aga mam pare pytań o napady złości u twojego Dilerka. Słyszałam że bywa agresywny do innych psów. Ja mam ostatnio ten problem z moim Krosiem.:shake: Powiedz jak sobie z tym radzisz?[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A[/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=green] to ci niechciej dożarty no :razz:![/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Cześć Aga mam pare pytań o napady złości u twojego Dilerka. Słyszałam że bywa agresywny do innych psów. Ja mam ostatnio ten problem z moim Krosiem.:shake: Powiedz jak sobie z tym radzisz?[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

kochana nie radze sobie:grins:
jak chcesz szkrobnij na gadu :)

z cyklu"faceci"
jedziemy z kolega małżonkiem na zakupy, w zatoczce przy ulicy stoi samochod...Bartus woła:" widzialas jakiego wielkiego kudłatego psa miał ten facet na przednim siedzeniu?????" odpowiadam ze nie widzialam...zapada cisza....po 5 sekundach moje kochanie mruczy pod nosem:" a moze to była jego żona?":roll::cool1:

Posted

[quote name='agbar']

z cyklu"faceci"
jedziemy z kolega małżonkiem na zakupy, w zatoczce przy ulicy stoi samochod...Bartus woła:" widzialas jakiego wielkiego kudłatego psa miał ten facet na przednim siedzeniu?????" odpowiadam ze nie widzialam...zapada cisza....po 5 sekundach moje kochanie mruczy pod nosem:" a moze to była jego żona?":roll::cool1:[/quote]:roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='agbar']hej ludkowie...
jutro wracamy do dojczlandii moze dlatego tak sie niechciej zadomowił...sprobuje drania oswoic może stanie sie bardziej towarzyski?[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:nudzisz się :cool1:...a było do N[COLOR=Blue]A[/COLOR]S [COLOR=Blue]2[/COLOR]/3 podjechać ....:grins:

oswajaj gadzinę a M[COLOR=Blue]Y[/COLOR] czekamy na kiedyś zaś
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agbar']" a moze to była jego żona?":roll::cool1:[/quote]
:grin:

:multi: Witaj Ago z niechciejem ;) To się chyba przenosi wirtualnie, bo mi się też ostatnio nie chce siedzieć przy kompku :roll: Książki trzaskam, już mi się kończą :cool1:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...