jonQuilla Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [FONT=Georgia]Witam :multi::multi: w końcu zdjęcia :) nie wiedziałam że masz kota pod kolor psa http://img170.imageshack.us/img170/3145/sss2ef4.jpg :loveu::loveu::loveu: śliczny jest!!! :) http://images27.fotosik.pl/136/d0d13977d651a46e.jpg on ma boską mimikę mordki :loveu::loveu::loveu: [/FONT]
clockwork Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:) nie wiedziałam że masz kota pod kolor psa http://img170.imageshack.us/img170/3145/sss2ef4.jpg :loveu::loveu::loveu: śliczny jest!!! :) [/FONT] :crazyeye:f[FONT=Arial]aktycznie ... zajebioza kotek, identyczne umaszczenie ... ino...... WIELKI PRZEŁOKRUTNIE!!! [/FONT] [FONT=Arial]nie bojasz tego kotka?? [/FONT]
Alicja Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='clockwork'] :crazyeye:f[FONT=Arial]aktycznie ... zajebioza kotek, identyczne umaszczenie ... ino...... WIELKI PRZEŁOKRUTNIE!!! [/FONT] http://img170.imageshack.us/img170/3145/sss2ef4.jpg [FONT=Arial]nie bojasz tego kotka?? [/FONT] :evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:bo ON na tych nasiunkach hodowany i temu tak urosnął i obrósł [/FONT]
agbar Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='apple']:roflt::roflt::roflt::roflt: [FONT=Century Gothic]http://images31.fotosik.pl/99/269bcdbb623644ba.jpg[/FONT] [FONT=Century Gothic]nie mogę jednakowe koszulki macie - czy ja o czymś nie wiem?:cool1: Załozyłyście jakiś girls-band czy co :evil_lol:[/FONT] taaaaaa Ich Trzy....ale nie chciej slyszec jak spiewamy:roll: [quote name='tygra']koniecznie tam gdzie ludziowe nogi lub ciała np na kolankach gości czyli norma;) [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Witam :multi::multi:[/FONT] [FONT=Georgia]w końcu zdjęcia :)[/FONT] [FONT=Georgia]nie wiedziałam że masz kota pod kolor psa http://img170.imageshack.us/img170/3145/sss2ef4.jpg :loveu::loveu::loveu: śliczny jest!!! :) [/FONT] zonkilku....blagam.....posikalam sie ze smiechu, poplakalam nawet moj TZ ryczy ze smiechu...jestes boska:loveu::evil_lol:
agbar Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='clockwork'] :crazyeye:f[FONT=Arial]aktycznie ... zajebioza kotek, identyczne umaszczenie ... ino...... WIELKI PRZEŁOKRUTNIE!!! [/FONT] [FONT=Arial]nie bojasz tego kotka?? [/FONT] nie balam sie......az do teraz:diabloti::evil_lol::evil_lol:
Alicja Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='agbar']nie balam sie......az do teraz:diabloti::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]no i tera to sie nie dziwie czemu koteczek na parapet wskoczyc nie umiał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
agbar Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]no i tera to sie nie dziwie czemu koteczek na parapet wskoczyc nie umiał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] kudelki go ku ziemi ciagly:evil_lol:
Alicja Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='agbar']kudelki go ku ziemi ciagly:evil_lol: [FONT=Arial]i małe lapeczki omskinały się na parapeciku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
clockwork Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='apple']:roflt::roflt::roflt::roflt: [FONT=Century Gothic]http://images31.fotosik.pl/99/269bcdbb623644ba.jpg nie mogę jednakowe koszulki macie - czy ja o czymś nie wiem?:cool1: Załozyłyście jakiś girls-band czy co :evil_lol:[/FONT] [quote name='agbar']taaaaaa Ich Trzy....ale nie chciej slyszec jak spiewamy:roll: [FONT=Arial]uwieczniłam nasz występ ;) ta w różowych kokardach to ja... specjalnie dla żonkilki :loveu:[/FONT]
Alicja Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]uwieczniłam nasz występ ;) ta w różowych kokardach to ja... specjalnie dla żonkilki :loveu:[/FONT] [FONT=Arial]ale dlaczemu MY 4 ....a ja to która :cool1: a Ciebie to nie po kokardach a po jęzorku poznałam [/FONT].....
agbar Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]i małe lapeczki omskinały się na parapeciku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] i w ogole parapecik nie wytrzymywal:evil_lol:
Alicja Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='agbar']i w ogole parapecik nie wytrzymywal:evil_lol: [FONT=Arial]ojojojoj...a sprawdziłas czy parapecik był :razz::razz::razz:[/FONT]
agbar Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ojojojoj...a sprawdziłas czy parapecik był :razz::razz::razz:[/FONT] kiedys byl...jak kotecek byl takim malusim sceniackiem:evil_lol:
Alicja Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='agbar']kiedys byl...jak kotecek byl takim malusim sceniackiem:evil_lol: [FONT=Arial]ale to ON jesce nie nosił tego kikirika na cubecku :razz::razz::razz:[/FONT]
agbar Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ale to ON jesce nie nosił tego kikirika na cubecku :razz::razz::razz:[/FONT] wtedy to ja jeszcze nie wiedzialam ze on bedzie mial taki wieeeelki cubecek:evil_lol:
Alicja Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='agbar']wtedy to ja jeszcze nie wiedzialam ze on bedzie mial taki wieeeelki cubecek:evil_lol: [FONT=Arial]:hmmmm: a wiesz ze to mnie nawet do 1/3 muska nie przyszło :shake:[/FONT]
agbar Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='Vectra']siemasz leniwcze :diabloti:[/quote] siemasz malomowna matko ma:loveu:
jonQuilla Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [FONT=Georgia]Cześć Wam :multi::multi: Ślę pozdrowienia i uściski :loveu::loveu: [/FONT]
Alicja Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [FONT=Arial]Bereczek ..... śnieg spadł i już topnieje :angryy:[/FONT]
agbar Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Cześć Wam :multi::multi:[/FONT] [FONT=Georgia]Ślę pozdrowienia i uściski :loveu::loveu:[/FONT] witaj zonkilku:multi: my takze sciskamy i pozdrawiamy:loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Bereczek .....[/FONT] [FONT=Arial]śnieg spadł i już topnieje :angryy:[/FONT] berek:multi: u nas rano padalo....oczywiscie ze jak wrocilam ze spaceru to przestalo:roll:jakos nie jestem zdziwiona:evil_lol:
apple Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]uwieczniłam nasz występ ;) ta w różowych kokardach to ja... specjalnie dla żonkilki :loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Oj Madź to ty jednak reformowalna jesteś.:multi: Ale wiem jakie to dla ciebie poświęcenie.:roll::cool3:[/FONT][FONT=Century Gothic]Chyba musisz lubić tą żonkilową co?[/FONT][FONT=Century Gothic][/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ale dlaczemu MY 4 ....a ja to która :cool1: a Ciebie to nie po kokardach a po jęzorku poznałam [/FONT]..... [FONT=Century Gothic]No ta pierwsza Ala nie poznajesz się :evil_lol: To pedagogiczne spojrzenie :lol::eviltong:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No fakt czemu was są cztery? Która się sklonowała - przyznać się szybciutko:evil_lol:[/FONT]
apple Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [FONT=Century Gothic]Cześć Agnieszko co słychać ?:loveu:[/FONT]
bonita Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Przybyłam aby powiedzieć :laola:Dzień dobry:laola::diabloti:
agbar Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Cześć Agnieszko co słychać ?:loveu:[/FONT] czesc:loveu:a dziekuje wszystko w porzadku:pprzestalo padac, slonko wyszlo zza chmur i jest tak pieknie :loveu: [quote name='bonita']Przybyłam aby powiedzieć :laola:Dzień dobry:laola::diabloti: przypedzilam aby cie powitac w mych skromnych progach:loveu:
Recommended Posts