Medorowa Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='apple']medorowa a gdzie ich wywiewa?[/quote] Na ojczyzne:evil_lol::evil_lol:
apple Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Medorowa']Na ojczyzne:evil_lol::evil_lol:[/quote] No to chlebem i solą ich ..............:beerchug: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Alicja Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='evaxon']siemano słoneczne:multi::multi::multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm:...Effuś o tej porze...:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT]
e.v.a Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:hmmmm:...Effuś o tej porze...:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] miało być słoneczne psy :evil_lol:
Alicja Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='evaxon']miało być słoneczne psy :evil_lol:[/quote] [CENTER]:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: [/CENTER]
clockwork Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='apple']No to chlebem i solą ich ..............:beerchug: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]obiecanki cacanki... mnie też medorowa miała witać na lotnisku w stroju krakowiaka i doopa :shake::shake::shake: a pozatym na chlebek trzeba ciężko pracowac :roll::diabloti: cześć didżejka... niebawem bedąca w POLSZY :multi::multi: [/B][/COLOR][/FONT]
Agga Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [url]http://images25.fotosik.pl/126/8cdd5f1b88ce232e.jpg[/url] [COLOR=DarkGreen][B] Rewelacyjne zdjęcie:loveu: Pewnie inne naczynia też tak czyści.[/B][/COLOR]
Medorowa Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]obiecanki cacanki... mnie też medorowa miała witać na lotnisku w stroju krakowiaka i doopa :shake::shake::shake: a pozatym na chlebek trzeba ciężko pracowac :roll::diabloti: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Mówiłam, ze lotniska pomyliłam:placz::placz:
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Medorowa']Mówiłam, ze lotniska pomyliłam:placz::placz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]wianek na ciebie nie pasowal ze stroju krakowskiego :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]obiecanki cacanki... mnie też medorowa miała witać na lotnisku w stroju krakowiaka i doopa :shake::shake::shake: a pozatym na chlebek trzeba ciężko pracowac :roll::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Dobrze wiedzieć że na Medorowa zawsze mozna liczyć :cool1: P.S. Dilaski! Dzieńdoberek we środę i już pewnie na ojczyźnie! Ah! Pięknie tu nieprawdaż :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
jonQuilla Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Cześć :multi::multi::multi: Pokazuję się u Was ;) podbijam kartę odwiedzającego, mocno ściskam i pędzę dalej w świat :) Cieplutkie pozdrowienia :) :loveu::loveu: [/B][/FONT][/COLOR]
clockwork Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]chyba moge poinformować że dilerowe są już przyjechane na ślunsk :roll: [/B][/COLOR][/FONT]
malawaszka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 :klacz: suuperrrrrr że dotarli bezproblemowo :p
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]chyba moge poinformować że dilerowe są już przyjechane na ślunsk :roll: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] To witamy Dilaski na ślunsku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
clockwork Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='apple']To witamy Dilaski na ślunsku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]onĄ... witanĘczko!!! :multi::multi: dilĘrowa.... nie zadrĘczaj tĘściowej opowiadaniami... choooĄ dĄ naz......... :grins::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]onĄ... witanĘczko!!! :multi::multi: dilĘrowa.... nie zadrĘczaj tĘściowej opowiadaniami... choooĄ dĄ naz......... :grins::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Oj rozwija nam sie kolezanka!:lol: Trudno się to czyta a co dopiero piesze! ZDOLNIACHA:cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
clockwork Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='apple']Oj rozwija nam sie kolezanka!:lol: Trudno się to czyta a co dopiero piesze! ZDOLNIACHA:cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]taaaa... bo kiedyś chciałam byc pedagożką.... ale potem mi przeszło :roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]taaaa... bo kiedyś chciałam byc pedagożką.... ale potem mi przeszło :roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]Ale dlaczego? Była byś super................ no chyba że nie lubisz dzieci. :roll: Fakt kiepsko płacą - ale ma to i dobre strony:lol:
clockwork Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='apple']Ale dlaczego? Była byś super................ [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]z tym ryjem??? :crazyeye::crazyeye::cool1:[/B][/COLOR][/FONT] no chyba że nie lubisz dzieci. :roll: [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]lubie... ale tylko w panierce lekko przyrumienione :roll:;)[/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]lubie... ale tylko w panierce lekko przyrumienione :roll:;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] hahahaha:lol: Nie twarz sie liczy jeno wnętrze;)
clockwork Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='apple']hahahaha:lol: Nie twarz sie liczy jeno wnętrze;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i za to cie kochom...:Rose: bo rzadko słysze takie słowa..... wnetrze ludzi nie obchodzi- oceniają z wyglądu ... a ja buntownik i O! wciąż słysze że degenerat, narkoman.. itp [/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i za to cie kochom...:Rose: bo rzadko słysze takie słowa..... wnetrze ludzi nie obchodzi- oceniają z wyglądu ... a ja buntownik i O! wciąż słysze że degenerat, narkoman.. itp [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Do [IMG]http://www.bandyci.org/img/dupa.gif[/IMG] z takimi ludźmi! W zaciszu swoich małych domków dopiero maja burdel a z zewnatrz bułka przez bibułkę:angryy:. Paranoja! Ot co! Ja też cię Kochom moja miła:evil_lol::loveu:
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='apple']Ale dlaczego? Była byś super................ no chyba że nie lubisz dzieci. :roll: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:diabloti:....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Fakt kiepsko płacą - ale ma to i dobre strony:lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]z tym się zgadzam...:razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]lubie... ale tylko w panierce lekko przyrumienione :roll:;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]po solarce :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='apple'] Nie twarz sie liczy jeno wnętrze;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]czyli nadzienie :grins: Dilerowa ;)Dilerówna ;)Agbarowa ;)Agbarówna ;)...tak się mnie poodmnienialo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Melduję poslusznie żeSMSa otrzymałam odebrałam przeczytałam :roll: męczę się z nowym sprzętem :angryy: [/B][/COLOR][/FONT]
Recommended Posts