Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 agbar napisał(a):jak sie ciesze ze moglam cie uszczesliwic:loveu::loveu: Jak zawsze:loveu::loveu::loveu: :mdleje:
agbar Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Vectra napisał(a):a mnie, mnie , mnie odwiedzisz ? :diabloti: wyjedziesz jeszcze wcześniej :evilbat: ciebie odwiedze tez ale sama...bo mi sie chlop w garazu z R. zawieruszy:diabloti:
agbar Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Medorowa napisał(a):Jak zawsze:loveu::loveu::loveu: :mdleje: moja krolewno:loveu::loveu:
Vectra Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 agbar napisał(a):ciebie odwiedze tez ale sama...bo mi sie chlop w garazu z R. zawieruszy:diabloti: Myślisz , że chciał by się z Ajdą pobawić :evil_lol: :evil_lol: no bo po co w innym celu do garażu ? :niewiem: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale masz racje !!! potem by na skype wisieli non stop :shake: bo z jednym takim to tylko na szczęście po półtorej godziny przez telefon gada :cool1: :evil_lol: :evil_lol:
clockwork Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='agbar']Witam nie powitanych:grins: wiecie co...trzesie mna, wlasnie ogladam Fakty na TVN...przedstawili historie pana ktory jadac na wczasy z rodzina znalazl przy drodze mloda sarenke lezaca przy swojej martwej matce...wrocil do domu z malenstwem, poinformowal odpowiednie sluzby ze ma takie zwierze ale nikt nie chcial mu pomoc. wiec ja wykarmil-karmi dalej, leczy, nazwal ja Basia.....po czym wytoczono mu proces!!! jest klusownikiem, zrobil zwierzeciu krzywde i ma ja oddac do schroniska...no ludzie zloci....chlop pomogl, na pewno nie bylo to jego marzenie zeby zamiast na wczasy wracac do chalupy z sarna, nie zezarl jej ,nie zostawil na pastwe losu przy drodze.....i jest winien!! tak!! drodzy wladajacy tym krajem - zamknijcie go, dajcie mu dozywocie!!! na krzeslo z nim albo rostrzelac drania!!!!jak on mogl uratowac sarne!!?to podle wstretne i niegodne istoty ludzkiej zachowanie...dlaczego panie Zenonie nie wysiadl pan z samochodu nie dobil jej jednym ciosem w glowe i nie przerobil na pasztet???dlaczego nie przywiazal jej pan do drzewa albo nie wsadzil patykow w tylek???tak robia prawdziwi ludzie....a to co zrobil pan ratujac Basie wola o pomste do nieba..... chyba mnie ponioslo.... ogladałam.. nie komentuje... szlag mnie trafił ... kretynizm pełną gębą... czas chyba spieprzac z tego chorego i zacofanego kraju :roll:
Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 agbar napisał(a):moja krolewno:loveu::loveu: :B-fly::B-fly::loveu: Mój robaczku robaczywy:loveu:
agbar Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='clockwork']ogladałam.. nie komentuje... szlag mnie trafił ... kretynizm pełną gębą... czas chyba spieprzac z tego chorego i zacofanego kraju :roll: ja spieprzylam:diabloti:i co? i mi sie zachcialo polskiej telewizji:roll:..... ide spac:pdobranoc moje mile:loveu:
Alicja Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='clockwork']ogladałam.. nie komentuje... szlag mnie trafił ... kretynizm pełną gębą... czas chyba spieprzac z tego chorego i zacofanego kraju :roll: bo tego się nie da skomentować .....:shake: [quote name='agbar']ja spieprzylam:diabloti:i co? i mi sie zachcialo polskiej telewizji:roll:..... było szprechającą oglądać :cool1: ide spac:pdobranoc moje mile:loveu: wymiękasz :razz:...
jonQuilla Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 witam :multi::multi::multi: pozytywny ten pan żaba :loveu::loveu: http://images31.fotosik.pl/76/56bbb4d86314892c.jpg jaki Diluś zainteresowany :loveu:
Alicja Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 :grins: witam Cię o śnięta o wczesnej porze ;)
agbar Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='jonQuilla']witam :multi::multi::multi: pozytywny ten pan żaba :loveu::loveu: http://images31.fotosik.pl/76/56bbb4d86314892c.jpg jaki Diluś zainteresowany :loveu: pan zaba opanowal moj dom:roll:spal miedzy mna a B. na podusi a rano pil z kolega malzem kawe:roll: [quote name='Alicja']:grins: witam Cię o śnięta o wczesnej porze ;) i ja ciebie witam :grins:
Medorowa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 stuk puk :roll: :roll: :roll: I o to jestem:B-fly:
agbar Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Medorowa']stuk puk :roll: :roll: :roll: I o to jestem:B-fly: .................:mdleje:
Medorowa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 agbar napisał(a):.................:mdleje: :B-fly::B-fly::B-fly: Przyszłam by ukazać Ci swe cudowne oblicze:B-fly:
agbar Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Medorowa napisał(a)::B-fly::B-fly::B-fly: Przyszłam by ukazać Ci swe cudowne oblicze:B-fly: i znowu dzien do bani....:diabloti:
agbar Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 apple napisał(a)::sweetCyb:Jestem! :hand: yyyy ale chwalisz sie czy zalisz:grins::diabloti: dzien dober:p
Medorowa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 agbar napisał(a):i znowu dzien do bani....:diabloti: Nie martw się:calus: Nie wiedziałam, że mój urok aż tak Cię dołuje:roll::roll: Nikt nie jest taka cudowny jak JA:girns: Głowa do góry, Ciebie też na pewno ktoś lubi, np.:hmmmm: pies:roll: :roll: Nie patrz na siebie, spójrz na moją osobę i krzyknij świat jest piękny:B-fly:
agbar Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Medorowa napisał(a):Nie martw się:calus: Nie wiedziałam, że mój urok aż tak Cię dołuje:roll::roll: Nikt nie jest taka cudowny jak JA:girns: Głowa do góry, Ciebie też na pewno ktoś lubi, np.:hmmmm: pies:roll: :roll: Nie patrz na siebie, spójrz na moją osobę i krzyknij świat jest piękny:B-fly: co ty bierzesz:crazyeye::crazyeye::diabloti:
Medorowa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 agbar napisał(a):co ty bierzesz:crazyeye::crazyeye::diabloti: Kjakejsy:roll::roll:
apple Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 agbar napisał(a):yyyy ale chwalisz sie czy zalisz:grins::diabloti: dzien dober:p jak zawsze.............. chwalę:diabloti:
clockwork Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='agbar']pan zaba opanowal moj dom:roll:spal miedzy mna a B. na podusi a rano pil z kolega malzem kawe:roll: buuuhahahha... Bartek ma nową partnerke cześć NIEżabciu :multi:
Alicja Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='clockwork']buuuhahahha... Bartek ma nową partnerke cześć NIEżabciu :multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wczora Poczwareczka dzisia Kijaneczka :loveu::loveu:
clockwork Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wczora Poczwareczka dzisia Kijaneczka :loveu::loveu: moja ty kijaneczko :loveu:
apple Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 To chyba nie kijaneczka.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Recommended Posts