Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']na razie :cool1:
a oki swoją drogą :roll:

:crazyeye::crazyeye:a którną drogą oki poszły :razz:.......bo może jak pojadę to je spotkam :roll::razz:...nie martwij siem :glaszcze: ...poznam je ...jak spotkam przyprowadze ...:razz:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

polowanie na oki się szykuje????? to ja siępiszę bo potrzeba mi trochę ekhem ruchu :cool1:

co to jest Przesasndik Kynologiczny - :hmmmm: mam wrażenie, że późna pora nie pozwala mi tego ogarnąć :placz:

Posted

[quote name='malawaszka']polowanie na oki się szykuje????? to ja siępiszę bo potrzeba mi trochę ekhem ruchu :cool1:

co to jest Przesasndik Kynologiczny - :hmmmm: mam wrażenie, że późna pora nie pozwala mi tego ogarnąć :placz:
:crazyeye:Wasia pozna pora??? o 5 rano to jest raczej wczesnie niz poznie:diabloti:
przesadnik kynologiczny to taka ksiazka jest wesola:)mozesz sobie zobaczyc na www.mampsa.pl

Posted

[quote name='jonQuilla']Cześć Wam :multi::multi::multi:
dzien dobry:p

nie spie od 5 rano:roll:...jakiemus brazowemu kundlowi sie przypomnialo ze dawno z pilka nie szalal i zaczal skakac, szczekac, warczec bo to grozna pilka jest a potem dostalam nia w leb:roll:....wypcham.....:diabloti:

Posted

[quote name='agbar']
nie spie od 5 rano:roll:...jakiemus brazowemu kundlowi sie przypomnialo ze dawno z pilka nie szalal i zaczal skakac, szczekac, warczec bo to grozna pilka jest a potem dostalam nia w leb:roll:....wypcham.....:diabloti:
:crazyeye::crazyeye:Diluś :crazyeye:......to niemożliwe......przecież on by tak nie zrobił :roll:...

Witam się z Tobą :loveu:o Gwiazdo Poranna :grins:

Posted

[quote name='agbar']dzien dobry:p

jestem za... wypchaną piłką tak nie boli :p

Posted

[quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye:Diluś :crazyeye:......to niemożliwe......przecież on by tak nie zrobił :roll:...

Witam się z Tobą :loveu:o Gwiazdo Poranna :grins:
Dilus Dilus to byl...poznalam drania:grins:
Witam cie o Gwiazdo Zaspana:diabloti:
[quote name='clockwork']jestem za... wypchaną piłką tak nie boli :p

pilke spale, psa wypcham....kawe pije i zostane pania swiata:grins:

Posted

apple napisał(a):
Cześć dealerki jakieś nowe foty może co???

nie mam nowych:grins: mam stare....ale jare:diabloti:
i nie atakuj mnie od samego rana bo wpadne w depresje:cool1:

Posted

agbar napisał(a):
nie mam nowych:grins: mam stare....ale jare:diabloti:
i nie atakuj mnie od samego rana bo wpadne w depresje:cool1:
Że ja cię atakuje- no wiesz jak możesz ranić moje uczucia. Już drugi raz dzisiaj!:evil_lol: To ja chyba wpadne w depresje:-(:-(:-(

Posted

apple napisał(a):
Że ja cię atakuje- no wiesz jak możesz ranić moje uczucia. Już drugi raz dzisiaj!:evil_lol: To ja chyba wpadne w depresje:-(:-(:-(
ooo prosze jak mnie rozlicza z ranienia:diabloti:w notesie se piszesz albo co:hmmmm::grins:

Posted

agbar napisał(a):
ooo prosze jak mnie rozlicza z ranienia:diabloti:w notesie se piszesz albo co:hmmmm::grins:
Jak mi podarujesz pod choinkę to bedę spisywać - WSZYSTKO!:evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']Dilus Dilus to byl...poznalam drania:grins:
Witam cie o Gwiazdo Zaspana:diabloti:

:eviltong::eviltong::eviltong:

pilke spale, psa wypcham....kawe pije i zostane pania swiata:grins:
nie pij więcej kawy :grins: to Ci szkodzi :glaszcze:

[quote name='agbar']pewnie by mi ja kamieniami wypchala:diabloti:
betonem zalejemy....piłkę oczywiście :p

Posted

[quote name='apple']Jak mi podarujesz pod choinkę to bedę spisywać - WSZYSTKO!:evil_lol:

to ci nie kupie:diabloti:

[quote name='Alicja']nie pij więcej kawy :grins: to Ci szkodzi :glaszcze:

oooo dobry pomysl...czegos mi tu wlasnie brakowalo...jeszcze jednej kawy:multi::diabloti:

Posted

agbar napisał(a):
nie mow tak zle o sobie:grins:....na pewno nie jest tak zle jak myslisz:diabloti:
a jednak stać cie na miłe słowo:evil_lol::razz:

Posted

apple napisał(a):
a jednak stać cie na miłe słowo:evil_lol::razz:

stac mnie na wiele dobrych slow...ale po co sobie jezyk strzepic:diabloti:

Posted

agbar napisał(a):
stac mnie na wiele dobrych slow...ale po co sobie jezyk strzepic:diabloti:
złośliwa ty dzisiaj - czyżby ktoś ci zalazł z rana za skóre?:cool1:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...