agbar Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='Medorowa']Jestem zmuszona sprowadzić Cię na ziemię:roll: To blozek Dealera:roll:[/quote] Dealera nie ma..wyszedl..tera ja tu rzadze:diabloti: [quote name='Vectra']siemasz o moja Ty ukochana :diabloti:[/quote] mialabym sie lepiej jakby mnie Medorowa nie gnebila:diabloti:
Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='agbar']Dealera nie ma..wyszedl..tera ja tu rzadze:diabloti: mialabym sie lepiej jakby mnie Medorowa nie gnebila:diabloti:[/quote] Bosshhhh, masz rozdwojeni jaźni:crazyeye::crazyeye::crazyeye: :B-fly:
Alicja Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='agbar'][CENTER]:loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu: :loveu: NIE! NIE POJDE! KURDE TO MOJ BLOZEK JEST :diabloti:[/CENTER] [/quote] [CENTER][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: pomaluśku zatracają się granice ...wszak jesteśmy w Zjednoczonej Europie :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [/CENTER]
bonita Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [B][I][COLOR=blue]Przyszłam. Bo pewno już tęskniłaś :loveu::diabloti:[/COLOR][/I][/B]
apple Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 A cio to... [url]http://images24.fotosik.pl/125/74e797267b77680f.jpg[/url] Sumo???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
jonQuilla Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Witam Pręgusowych Dilerów ;) :multi::multi::multi:[/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Witam nie powitanych:grins: wiecie co...trzesie mna, wlasnie ogladam Fakty na TVN...przedstawili historie pana ktory jadac na wczasy z rodzina znalazl przy drodze mloda sarenke lezaca przy swojej martwej matce...wrocil do domu z malenstwem, poinformowal odpowiednie sluzby ze ma takie zwierze ale nikt nie chcial mu pomoc. wiec ja wykarmil-karmi dalej, leczy, nazwal ja Basia.....po czym wytoczono mu proces!!! jest klusownikiem, zrobil zwierzeciu krzywde i ma ja oddac do schroniska...no ludzie zloci....chlop pomogl, na pewno nie bylo to jego marzenie zeby zamiast na wczasy wracac do chalupy z sarna, nie zezarl jej ,nie zostawil na pastwe losu przy drodze.....i jest winien!! tak!! drodzy wladajacy tym krajem - zamknijcie go, dajcie mu dozywocie!!! na krzeslo z nim albo rostrzelac drania!!!!jak on mogl uratowac sarne!!?to podle wstretne i niegodne istoty ludzkiej zachowanie...dlaczego panie Zenonie nie wysiadl pan z samochodu nie dobil jej jednym ciosem w glowe i nie przerobil na pasztet???dlaczego nie przywiazal jej pan do drzewa albo nie wsadzil patykow w tylek???tak robia prawdziwi ludzie....a to co zrobil pan ratujac Basie wola o pomste do nieba..... chyba mnie ponioslo....
Vectra Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 ot Polska nasza rzeczywistość ............. szlag by to
malawaszka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 czytałam o niefirmowych garach paskudy :icon_roc: :errrr: i o kotku czytałam - co mu jest??? zaburzenia błędnika mogą być też przy zapaleniu ucha wewnętrznego - był badany?
malawaszka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 osz cholera ale paranoja z tą sarenką :shake::angryy:
agbar Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='Vectra']ot Polska nasza rzeczywistość ............. szlag by to[/quote] ja wiem ze im chodzi o to ze to dzikie zwierze itd....pan je oswoil , sarenka sie do ludzia przyzwyczaila...ale gdzie oni byli jak chlop potrzebowal pomocy???? teraz twierdza ze on nie chcial im oddac Basi...i lepiej dla niej zeby byla w schronisku, bo tam doszla by do siebie, zostala odkarmiona itd. a on co niby zrobil????? i wypowiedz pana policjanta:''uwazam ze ten pan wyrzadzil zwierzeciu krzywde''.....ty durniu zebys kiedys lezal przy drodze i zdychal ci zycze.....a nam i wszystkim potrzebujacym pomocy zwierzom zycze aby na swej drodze spotykali wiecej takich panow Zenonow...
Alicja Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='malawaszka']czytałam o niefirmowych garach paskudy :icon_roc: :errrr: :eviltong:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:eviltong:było nie czytać :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] osz cholera ale paranoja z tą sarenką :shake::angryy:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ano taki mamy fajny kraj :angryy::angryy::angryy:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='malawaszka']czytałam o niefirmowych garach paskudy :icon_roc: :errrr: i o kotku czytałam - co mu jest??? zaburzenia błędnika mogą być też przy zapaleniu ucha wewnętrznego - był badany?[/quote] jeszcze nie....jak bede w Polsce to z nia pojade.....tez myslalam o zapaleniu ucha bo u czlowiekow podobnie bywa....musze czekac....
jonQuilla Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Dajcie spokój :splat: Tyle prawdziwych przestępców chodzi na świecie a oni się zajmują takimi ludźmi, którzy mieli dobre intencje i nikomu krzywdy swoimi czynami nie wyrządzili :roll: Widać ludzie nie mogą mieć miękkiego serca i chęci niesienia pomocy drugiemu stworzeniu bo przecież to przestępstwo...ręce mi opadają. Na to wychodzi że połowę Polski powinni pozamykać bo w sumie co drugi człowiek miał do czynienia z taką sytuacją że przygarną do domu na leczenie ptaszka, wiewiórkę, jeża albo jakieś inne zwierze :roll: Ja kiedyś miałam jeża i gołębie :roll: może w każdej chwili ktoś wpaść mi do domu bo komuś się przypomni że miałam dzikie zwierze w domu. [/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 poprosilam kolega malzonka zeby pojechal do sklepu po soczki i mandarynki dla chorej zony....oczywiscie ze kupil moj dobry i kochany:loveu:kupil tez pare innych''niezbednych''rzeczy:roll:ale to nic.....wrocil do domu ze swoim nowym przyjacielem:diabloti: oto on:) [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/124/bf92c1d0026750b3.jpg[/IMG][/URL] haloooo to sem jaaaaa zabaaaa:evil_lol: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/125/da20b86c77975b09.jpg[/IMG][/URL] Dilik tez chcial sie zaprzyjaznic...:cool1: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/76/56bbb4d86314892c.jpg[/IMG][/URL] ciekawski strasznie ten pan Zaba:) [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/124/003fc13090f9c5f9.jpg[/IMG][/URL]
Alicja Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu:........ćlicny .....i taki podobny ....do ....Dilskiego :grins: [url]http://images25.fotosik.pl/124/bf92c1d0026750b3.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT]
Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='agbar']Witam nie powitanych:grins: wiecie co...trzesie mna, wlasnie ogladam Fakty na TVN...przedstawili historie pana ktory jadac na wczasy z rodzina znalazl przy drodze mloda sarenke lezaca przy swojej martwej matce...wrocil do domu z malenstwem, poinformowal odpowiednie sluzby ze ma takie zwierze ale nikt nie chcial mu pomoc. wiec ja wykarmil-karmi dalej, leczy, nazwal ja Basia.....po czym wytoczono mu proces!!! jest klusownikiem, zrobil zwierzeciu krzywde i ma ja oddac do schroniska...no ludzie zloci....chlop pomogl, na pewno nie bylo to jego marzenie zeby zamiast na wczasy wracac do chalupy z sarna, nie zezarl jej ,nie zostawil na pastwe losu przy drodze.....i jest winien!! tak!! drodzy wladajacy tym krajem - zamknijcie go, dajcie mu dozywocie!!! na krzeslo z nim albo rostrzelac drania!!!!jak on mogl uratowac sarne!!?to podle wstretne i niegodne istoty ludzkiej zachowanie...dlaczego panie Zenonie nie wysiadl pan z samochodu nie dobil jej jednym ciosem w glowe i nie przerobil na pasztet???dlaczego nie przywiazal jej pan do drzewa albo nie wsadzil patykow w tylek???tak robia prawdziwi ludzie....a to co zrobil pan ratujac Basie wola o pomste do nieba..... chyba mnie ponioslo....[/quote] Chore państwo, chory naród :mdleje::mdleje:
Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Ale fajny żabsonek:grins: Niezbędny pomocnik każdej szanującej się gospodyni domowej:grins:
Paula Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Widziałam psa paralityka i od doopy strony :evil_lol: Poczytałam o koteczku, trzymam kciuki za jego zdrówko :kciuki: i o Panu Zenonie i sarence, słów mi zabrakło :angryy: Tych goopot, co pisałyście z Medorową nie czytałam :evil_lol: Cze Aga :multi: Tobie też zdrówka życzę :loveu:
agbar Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='Medorowa']Ale fajny żabsonek:grins: Niezbędny pomocnik każdej szanującej się gospodyni domowej:grins:[/quote] pan Zabsonek i Bartek powiedzieli ze wyjedziemy specjalnie wczesniej zeby cie nawiedzic:loveu:cieszysz sie?:diabloti:
Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='agbar']pan Zabsonek i Bartek powiedzieli ze wyjedziemy specjalnie wczesniej zeby cie nawiedzic:loveu:cieszysz sie?:diabloti:[/quote] O fak:mdleje: Skacze z radości:roll::roll::diabloti:
Vectra Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 a mnie, mnie , mnie odwiedzisz ? :diabloti: wyjedziesz jeszcze wcześniej :evilbat:
agbar Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='Medorowa']O fak:mdleje: Skacze z radości:roll::roll::diabloti:[/quote] jak sie ciesze ze moglam cie uszczesliwic:loveu::loveu:
Recommended Posts