Alicja Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='madzia i medor']Zauważyłam, że ostrość Ci trochę zjechała, ale co tam, ale nie w tych ino w tamtych:lol!: zaprawde mylisz się siostro ......albowiem ostrość zjechała sie jej w tych a nie nie w tamtych :roll:
agbar Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 [quote name='madzia i medor']Zauważyłam, że ostrość Ci trochę zjechała, ale co tam, ale nie w tych ino w tamtych:lol!: ciebie tez jakos malo ostro widze:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Demon go opętał .....po 666 kroć demon :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images29.fotosik.pl/103/14731de5b161e47f.jpg to juz byl taniec wypetaniec:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'] zaprawde mylisz się siostro ......albowiem ostrość zjechała sie jej w tych a nie nie w tamtych :roll: o! o! masz racje Alicjo Sokole Oko:evil_lol:
agbar Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 wrocilismy wlasnie z szybkiego popoludniowego psacerku.....:p poszlismy sobie w nasze ulubione miejsce za gorka gdzie lisci pieknych sporo, slonko swieci no i zaszalelismy....azeby demon wiedzial kto szefem w stadzie jest i basta! pocwiczylismy troszke tzn. pare szybkich komend siad, zostan, do mnie,lezec, zostan, do nogi i takie tam szmery bajery:diabloti:troche dzikich skokow, wrzaskow szalenczych i szczekania tez na komende:razz: po jednej z komend ''do mnie'' Dilski rozpedzil sie i gnaaaaa...pooooo tych lisciach i juz widze ze nie wyhamuje i jak nic wyladuje na doopsku:evil_lol:wiec przykuclam a on wykonal piekny lot nade mna:multi::diabloti:i wtedy rozlegly sie oklaski:-o...sie rozgladam a na gorce dwoch panow policmajstrow z mlodziutkim ONkiem:evil_lol:...zeszli do nas,ooooo jak ja sie balam ze Dili im zje sluzbowego psa....mojego demona przywolalam do nogi i zasiadl u mego boku i czekamy......ida, podchodza Dili zaczyna warczec...panowie wykonali bacznosc i z szerokimi usmiechami pytaja czy moga podejsc....no to pozwolilam:roll:jak im zycie nie mile to nie moj problem:diabloti: nie bylo na szczescie tak zle, ON okazal sie dziewczynka ufff i Dili juz zaczal wykazywac chec do zabawy wiec urzadzil koncert miauczaco piszczacy.....:evil_lol:a panowie przyszli tylko po to aby zapytac gdzie szkolilam psa? ale mialam dumna mine jak powiedzialam ze nigdzie, ze to JA sama:evil_lol: kurde fajnie miec takiego madrego pieska:loveu::loveu::loveu: zeby jeszcze tylko tak chociaz troszke polubil inne psy.....:roll:ale moze kiedys i tego sie w koncu nauczy z moja pomoca.....
Alicja Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 ha ha ha .....Aga i Dili cyrkowy duet ;)...loty na pańcią :multi::multi: ;)no Dili szkolona bestia :pwidać ze z Polski :evil_lol: no a pańcia jest Super Nauczycielka:multi:
clockwork Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 aga... jestem z WAS dumna...:loveu::loveu::loveu: i co??? bedziesz pracować na policji w roli tresera psófff :razz::razz::razz:
e.v.a Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 hahaha ach ten Dili:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
jonQuilla Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Witam wszystkich wieczorową porą :multi::multi: http://images11.fotosik.pl/102/1f95505b46e1b2ba.jpg zabójczo fajne zdjęcie :loveu::loveu::loveu: Dobranoc :loveu:
Vectra Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 dealer napisał(a):buuuuuuuuuuuu:diabloti: ty niedobra matko...jak mozesz sie z krzywdy wlasnego jedynego dziecka tak cieszyc.....:diabloti: powiem ci coś po cichu :diabloti: strasznie ostrość ci zjechała :diabloti: nie żebym ci wypominała broń boże :diabloti: Jednak Dili nie jest rasista , niemieckie psy ocalił :evil_lol:
Paula Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 http://images22.fotosik.pl/191/179b0b187b56fd0a.jpg troszkę tylko go pogięło :grin: [quote name='dealer']po jednej z komend ''do mnie'' Dilski rozpedzil sie i gnaaaaa...pooooo tych lisciach i juz widze ze nie wyhamuje i jak nic wyladuje na doopsku:evil_lol:wiec przykuclam a on wykonal piekny lot nade mna:multi::diabloti::evil_lol: :D Szkoda, że B tego nie nagrał ;) Bry Aga :multi:
BeaC Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 witaj widziałam jakieś foty.....qrna ale Ci na nich ostrość zjechała:crazyeye::crazyeye::crazyeye:............. musisz poćwiczyć.................dziewczynko:diabloti::diabloti::diabloti:
Alicja Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Witanko i pozdrawianko .... [SIZE=1] kciukanko już puszczanko ;)
malawaszka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 :klacz: ale fajowo z tymi policmajstrami - ehhh też bym kiedyś tak chciała :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pysia Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 dealer napisał(a):wrocilismy wlasnie z szybkiego popoludniowego psacerku.....:p poszlismy sobie w nasze ulubione miejsce za gorka gdzie lisci pieknych sporo, slonko swieci no i zaszalelismy....azeby demon wiedzial kto szefem w stadzie jest i basta! pocwiczylismy troszke tzn. pare szybkich komend siad, zostan, do mnie,lezec, zostan, do nogi i takie tam szmery bajery:diabloti:troche dzikich skokow, wrzaskow szalenczych i szczekania tez na komende:razz: po jednej z komend ''do mnie'' Dilski rozpedzil sie i gnaaaaa...pooooo tych lisciach i juz widze ze nie wyhamuje i jak nic wyladuje na doopsku:evil_lol:wiec przykuclam a on wykonal piekny lot nade mna:multi::diabloti:i wtedy rozlegly sie oklaski:-o...sie rozgladam a na gorce dwoch panow policmajstrow z mlodziutkim ONkiem:evil_lol:...zeszli do nas,ooooo jak ja sie balam ze Dili im zje sluzbowego psa....mojego demona przywolalam do nogi i zasiadl u mego boku i czekamy......ida, podchodza Dili zaczyna warczec...panowie wykonali bacznosc i z szerokimi usmiechami pytaja czy moga podejsc....no to pozwolilam:roll:jak im zycie nie mile to nie moj problem:diabloti: nie bylo na szczescie tak zle, ON okazal sie dziewczynka ufff i Dili juz zaczal wykazywac chec do zabawy wiec urzadzil koncert miauczaco piszczacy.....:evil_lol:a panowie przyszli tylko po to aby zapytac gdzie szkolilam psa? ale mialam dumna mine jak powiedzialam ze nigdzie, ze to JA sama:evil_lol: kurde fajnie miec takiego madrego pieska:loveu::loveu::loveu: zeby jeszcze tylko tak chociaz troszke polubil inne psy.....:roll:ale moze kiedys i tego sie w koncu nauczy z moja pomoca..... Ale fajnie :multi::multi::multi: Jak miałam Herunie (ś.p.) to milicjanci wtedy też mi bili brawo :p Przy Zmorce nie bili ale za to wszyscy ja kochają :loveu: Nawet policjanci :multi: Na polubienie piesków nie licz :shake: Wiem coś o tym....Szelma kocha krótko a potem ...:mad:
basia2202 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 eloł diluśki :multi::multi: zaglądam po przerwie... nie nadrabiam... nie dam rady... aaale cmokam na powitanie!! :loveu::loveu::loveu: p.s. masz super piesa!! taki posłuszny!! komend pięknie słucha...:p nie to co Zuzolka... :roll:
agbar Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']ha ha ha .....Aga i Dili cyrkowy duet ;)...loty na pańcią :multi::multi: ;)no Dili szkolona bestia :pwidać ze z Polski :evil_lol: no a pańcia jest Super Nauczycielka:multi: a pewnie ze bestia z Polski......to JA:diabloti: [quote name='clockwork']aga... jestem z WAS dumna...:loveu::loveu: i co??? bedziesz pracować na policji w roli tresera psófff :razz::razz::razz: tez jestem dumna az spuchlam i dzis sie nie moge ruszyc ...heksa mi wlazla w krziz....:placz: [quote name='evaxon']hahaha ach ten Dili:loveu::loveu::loveu::loveu: achhhhhhhh:loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='jonQuilla']Witam wszystkich wieczorową porą :multi::multi: http://images11.fotosik.pl/102/1f95505b46e1b2ba.jpg zabójczo fajne zdjęcie :loveu::loveu::loveu: Dobranoc :loveu: dzien dobry:diabloti:witam poranna pora:multi:
agbar Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [quote name='Vectra']powiem ci coś po cichu :diabloti: strasznie ostrość ci zjechała :diabloti: nie żebym ci wypominała broń boże :diabloti: Jednak Dili nie jest rasista , niemieckie psy ocalił :evil_lol: Dzieki ze po cichu...bo jeszcze by ktos uslyszal albo zauwazyl:diabloti: [quote name='paula_z']http://images22.fotosik.pl/191/179b0b187b56fd0a.jpg troszkę tylko go pogięło :grin: :D Szkoda, że B tego nie nagrał ;) Bry Aga :multi: bry Paula:multi:szkoda ze telewizji tam nie bylo...serial mrozacy krew w zylach by byl:evil_lol: [quote name='BeaC']witaj widziałam jakieś foty.....qrna ale Ci na nich ostrość zjechała:crazyeye::crazyeye::crazyeye:............. musisz poćwiczyć.................dziewczynko:diabloti::diabloti::diabloti: to u mnie te foty widzialas:crazyeye:niemozliwe:shake:ja mam zawsze super ostre foty:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']Witanko i pozdrawianko .... [SIZE=3]kciukanko już puszczanko ;) witanko i dziekowanko:loveu:na pewno sie przydaly kciukasy:loveu: [quote name='evaxon']helołłłł:loveu: hielol:) [quote name='malawaszka']:klacz: ale fajowo z tymi policmajstrami - ehhh też bym kiedyś tak chciała :evil_lol::evil_lol: ale zo co? bys z nimi chciala:cool3::diabloti:
agbar Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [quote name='Pysia']Ale fajnie :multi::multi::multi: Jak miałam Herunie (ś.p.) to milicjanci wtedy też mi bili brawo :p Przy Zmorce nie bili ale za to wszyscy ja kochają :loveu: Nawet policjanci :multi: Na polubienie piesków nie licz :shake: Wiem coś o tym....Szelma kocha krótko a potem ...:mad: milicjanci:-oto musialo byc daaaawno...:diabloti: tak szczerze to jeszcze mam nadzieje ale powoli ja trace...cwiczymy cwiczymy czasem jest lepiej a potem to samo...no coz...jakos musze z tym zyc:p [quote name='Alicjarydzewska']:hand: jestem wrócona ;) a nie bylo cie? nie zauwazylam:diabloti::loveu: [quote name='basia2202']eloł diluśki :multi::multi: zaglądam po przerwie... nie nadrabiam... nie dam rady... aaale cmokam na powitanie!! :loveu::loveu::loveu: p.s. masz super piesa!! taki posłuszny!! komend pięknie słucha...:p nie to co Zuzolka... :roll: nie ma duzo nadrabiania...cafaj siem i patrzaj:evil_lol:a co do tego posluszenstwa to wiesz:cool3:roznie bywa;) [quote name='Alicjarydzewska']:hand: tady my som tukej ;) :calus: a jo tukej....siedza bo mnie wyglo i booooliiii:placz:
Medorowa Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] zaprawde mylisz się siostro ......albowiem ostrość zjechała sie jej w tych a nie nie w tamtych :roll: Tak myślem... że ostrość zjechała jej nie w tych ino w tamtych:roll::roll: [quote name='dealer']ciebie tez jakos malo ostro widze:diabloti: Przeziebiona jestem, trza zażyć rutinoscorbin:diabloti::loveu: [quote name='dealer']wrocilismy wlasnie z szybkiego popoludniowego psacerku.....:p poszlismy sobie w nasze ulubione miejsce za gorka gdzie lisci pieknych sporo, slonko swieci no i zaszalelismy....azeby demon wiedzial kto szefem w stadzie jest i basta! pocwiczylismy troszke tzn. pare szybkich komend siad, zostan, do mnie,lezec, zostan, do nogi i takie tam szmery bajery:diabloti:troche dzikich skokow, wrzaskow szalenczych i szczekania tez na komende:razz: po jednej z komend ''do mnie'' Dilski rozpedzil sie i gnaaaaa...pooooo tych lisciach i juz widze ze nie wyhamuje i jak nic wyladuje na doopsku:evil_lol:wiec przykuclam a on wykonal piekny lot nade mna:multi::diabloti:i wtedy rozlegly sie oklaski:-o...sie rozgladam a na gorce dwoch panow policmajstrow z mlodziutkim ONkiem:evil_lol:...zeszli do nas,ooooo jak ja sie balam ze Dili im zje sluzbowego psa....mojego demona przywolalam do nogi i zasiadl u mego boku i czekamy......ida, podchodza Dili zaczyna warczec...panowie wykonali bacznosc i z szerokimi usmiechami pytaja czy moga podejsc....no to pozwolilam:roll:jak im zycie nie mile to nie moj problem:diabloti: nie bylo na szczescie tak zle, ON okazal sie dziewczynka ufff i Dili juz zaczal wykazywac chec do zabawy wiec urzadzil koncert miauczaco piszczacy.....:evil_lol:a panowie przyszli tylko po to aby zapytac gdzie szkolilam psa? ale mialam dumna mine jak powiedzialam ze nigdzie, ze to JA sama:evil_lol: kurde fajnie miec takiego madrego pieska:loveu::loveu::loveu: zeby jeszcze tylko tak chociaz troszke polubil inne psy.....:roll:ale moze kiedys i tego sie w koncu nauczy z moja pomoca..... :loveu::loveu::loveu::loveu:
agbar Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Medorowa napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu: czego:diabloti:
Alicja Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 :grins: jestem ...zebyś zauważyła jak mnie nie bedzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Medorowa Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 dealer napisał(a):czego:diabloti: Jajca psiego:diabloti::diabloti:
Alicja Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Medorowa']Jajca psiego:diabloti::diabloti: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:ale masz zachcianki ....:hmmmm:
Recommended Posts