Medorowa Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Vectra napisał(a):no w końcu :diabloti: gratulejszyn :loveu: czyli nie będzie cię 3 dni ? :razz: HUUUURAAAAAAAAA :multi: :multi: :diabloti: jAMENT:diabloti::bigcool::bigcool: dealer napisał(a): nieeeeee:shake::diabloti: To w tym wieku już sie pogarsza słuch:roll::roll::roll:Biedactwo:diabloti: clockwork napisał(a): :evil_lol::evil_lol: medorowa... pomyliłas blogasy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No co, od każdego coś dobrego:evil_lol::loveu::loveu::loveu:
clockwork Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Medorowa'] To w tym wieku już sie pogarsza słuch:roll::roll::roll:Biedactwo:diabloti: a zaraz po tym etap sklerozy, trzęsących sie rąk... nietrzymania moczu :diabloti::diabloti::diabloti: a kiedy parapetówa :razz::razz::razz:
Medorowa Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='clockwork']a zaraz po tym etap sklerozy, trzęsących sie rąk... nietrzymania moczu :diabloti::diabloti::diabloti: a kiedy parapetówa :razz::razz::razz: Ha ha, ale będzie wesoło, najbardziej nie mogę doczekać się ostatniego etapu - mam nadzieję Dijejowa, że moment ten uwiecznisz na swych pięknych ze zjechaną ostrością; ale nie tych, tylko tamtych; fotografiach:evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi:
agbar Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']na HEXE :evil_lol::evil_lol::evil_lol: moja ty obronczyli...chyba tablety zaczely dzialac wiec ide zaraz pakowac kuchnie:roll: [quote name='malawaszka']:evil_lol::evil_lol: SUPER!!!!!!!! Czekamy na foteczki z nowego domeczku :loveu::loveu: wiedzialam.....tylko nie wiedzialam kto pierwszy zacznie o fotach:evil_lol: [quote name='Medorowa']jAMENT:diabloti::bigcool::bigcool: To w tym wieku już sie pogarsza słuch:roll::roll:Biedactwo:diabloti: No co, od każdego coś dobrego:evil_lol::loveu::loveu::loveu: w tym wieku moja droga to...to....zapomnialam co:diabloti: [quote name='clockwork']a zaraz po tym etap sklerozy, trzęsących sie rąk... nietrzymania moczu :diabloti::diabloti: a kiedy parapetówa :razz::razz::razz: ten etap mam juz za soba:diabloti:zaczynam nowe zycie:evil_lol: a parapetowa :hmmmm: jak sie urzadzimy do konca...musimy kubic meble do jadalni i do salonu ipare innych rzeczy.....:cool1:
agbar Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Medorowa napisał(a):Ha ha, ale będzie wesoło, najbardziej nie mogę doczekać się ostatniego etapu - mam nadzieję Dijejowa, że moment ten uwiecznisz na swych pięknych ze zjechaną ostrością; ale nie tych, tylko tamtych; fotografiach:evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi: nic nie uwiecznie bo tak mam zjechana ostrosc i nic nie bedzie widac:diabloti:
Alicja Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 :multi::multi::multi:no nareszcie coś podzialało na tą HEXĘ;)....pamiętaj ...nie zapomnij zapakować tłuczka :p U NAS na blogaskach są nowe fotki .......nioe żebym Nas lansowała :grins: ale tak ino mówie ......może mają zjechana ostrość ale ciutek tam widać ....czasem więcej niż ciutek .......
clockwork Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='dealer']ten etap mam juz za soba:diabloti:zaczynam nowe zycie:evil_lol: a parapetowa :hmmmm: jak sie urzadzimy do konca...musimy kubic meble do jadalni i do salonu ipare innych rzeczy.....:cool1: to pokup pokup potem pijemy.... dużo kuflów do piwa kup, albo pożycz od sąsiadów z dołu :roll: [quote name='Alicjarydzewska']:p U NAS na blogaskach są nowe fotki .......nioe żebym Nas lansowała :grins: ale tak ino mówie ......może mają zjechana ostrość ale ciutek tam widać ....czasem więcej niż ciutek ....... buuuhahahhaah..... LANSERKA :loveu::loveu::loveu: i jeszcze se posty nabija :diabloti:
Alicja Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='clockwork']to pokup pokup potem pijemy.... dużo kuflów do piwa kup, albo pożycz od sąsiadów z dołu :roll: :hmmmm: tych teraźniejszych :razz:..... ale będzie parapetówa ;)..... buuuhahahhaah..... LANSERKA :loveu::loveu::loveu: i jeszcze se posty nabija :diabloti: :oops::oops::oops:u najlepszych sie uczyłam ..........:razz:;)
BeaC Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 hej przeczytałam że sie wynosisz:diabloti::diabloti::diabloti: i jak tam lumbago??? zeszło z krzyża na pięty:eviltong::eviltong::eviltong:
Alicja Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 :multi::loveu::multi:DOBERECZEK:multi::loveu::multi: Jak plecki :razz::razz::razz:przestało ....:glaszcze: I jak zapamiętałas sen na nowym miejscu ;)
agbar Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:no nareszcie coś podzialało na tą HEXĘ;)....pamiętaj ...nie zapomnij zapakować tłuczka :p U NAS na blogaskach są nowe fotki .......nioe żebym Nas lansowała :grins: ale tak ino mówie ......może mają zjechana ostrość ale ciutek tam widać ....czasem więcej niż ciutek ....... tluczek zapakowalam;) i prosze nie podrabiac moich fot...tylko na moich moze byc zjechana ostrosc....to moj znak rozpoznawczy oprocz tego ze nie mam ogonkow przy literkach:evil_lol: [quote name='clockwork']to pokup pokup potem pijemy.... dużo kuflów do piwa kup, albo pożycz od sąsiadów z dołu :roll: porazka....nie mam sasiadow na dole ani u gory tez nie mam,,,musze kupic kufle...tylko po co jak ty masz alergie na piffo:hmmmm: [quote name='BeaC']hej przeczytałam że sie wynosisz:diabloti::diabloti::diabloti: i jak tam lumbago??? zeszło z krzyża na pięty:eviltong::eviltong::eviltong: wynieslam sie ale wrocilam:cool1:bo tam nie ma netu na razie....bede prze tydzien odcieta od swiata:placz: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::loveu::multi:DOBERECZEK:multi::loveu::multi: Jak plecki :razz::razz::razz:przestało ....:glaszcze: I jak zapamiętałas sen na nowym miejscu ;) plecki lepiej...snu nie pamietam ale na pewno nie byl koszmarny ani zly jakies takie *******ki radosne:multi:
agbar Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 jestem oburzona...dlaczego mi wypipkalo pier dolki??? aaaaaaaaaaaaa bo nie mam ogonow przy literach i wyszlo pierd ol buhahahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
jonQuilla Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Cześć :multi::multi: Miłego dnia i dobrego humorku :loveu::loveu:
Alicja Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='dealer']jestem oburzona...dlaczego mi wypipkalo pier dolki??? aaaaaaaaaaaaa bo nie mam ogonow przy literach i wyszlo pierd ol buhahahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:......skopiować musisz ogonki i kreski i zapisać w :grins: ulubionych
agbar Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [quote name='jonQuilla']Cześć :multi::multi: Miłego dnia i dobrego humorku :loveu::loveu: czesc:pdziekuje i nawzajemnosc:lol: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:......skopiować musisz ogonki i kreski i zapisać w :grins: ulubionych nie bede kopiowac..niech mnie pipna:diabloti:
agbar Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 evaxon napisał(a):witaj słoneczko ty nasze:loveu::loveu::loveu: witaj gwiazdeczko:loveu::loveu::loveu:
Alicja Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='dealer']nie bede kopiowac..niech mnie pipna:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:zawsze możesz sama wypipczyć ....:grins:
agbar Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zawsze możesz sama wypipczyć ....:grins: moge:grins: piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:diabloti:
Alicja Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='dealer']moge:grins: piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:diabloti: ;)trąbkę Ci zakupię
agbar Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 dobra...bedom foty domu..robione w nocy....prosze nie regulowac odbiornikow:grins: wejscie.... dalej wejscie... przedpokoj... # saluun... zas saluun... cdn...
agbar Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 cd. kuchnia zas kuchnia... tu bedzie jadalnia... kuchnia...montaz pralki cdn.
Alicja Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Ale MAMY ;) fajną chatę :grins: Suppcio ...podobuje mnie sie :multi:
agbar Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 cd. schody do nieba... pietro I schody... pietro II cdn.
agbar Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 cd. pietro II ..bo nie wiem czemu nie zrobilam fotek na Iym:grins: spalnia... spalnia dla gosciuf... lazienka.. zas lazienka... cdn.
Recommended Posts