Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
no w końcu :diabloti: gratulejszyn :loveu: czyli nie będzie cię 3 dni ? :razz:

HUUUURAAAAAAAAA :multi: :multi: :diabloti:

jAMENT:diabloti::bigcool::bigcool:
dealer napisał(a):

nieeeeee:shake::diabloti:

To w tym wieku już sie pogarsza słuch:roll::roll::roll:Biedactwo:diabloti:
clockwork napisał(a):

:evil_lol::evil_lol: medorowa... pomyliłas blogasy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No co, od każdego coś dobrego:evil_lol::loveu::loveu::loveu:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Medorowa']

To w tym wieku już sie pogarsza słuch:roll::roll::roll:Biedactwo:diabloti:

a zaraz po tym etap sklerozy, trzęsących sie rąk... nietrzymania moczu :diabloti::diabloti::diabloti:

a kiedy parapetówa :razz::razz::razz:

Posted

[quote name='clockwork']a zaraz po tym etap sklerozy, trzęsących sie rąk... nietrzymania moczu :diabloti::diabloti::diabloti:

Ha ha, ale będzie wesoło, najbardziej nie mogę doczekać się ostatniego etapu - mam nadzieję Dijejowa, że moment ten uwiecznisz na swych pięknych ze zjechaną ostrością; ale nie tych, tylko tamtych; fotografiach:evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']na HEXE :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

moja ty obronczyli...chyba tablety zaczely dzialac wiec ide zaraz pakowac kuchnie:roll:

[quote name='malawaszka']:evil_lol::evil_lol:

SUPER!!!!!!!! Czekamy na foteczki z nowego domeczku :loveu::loveu:

wiedzialam.....tylko nie wiedzialam kto pierwszy zacznie o fotach:evil_lol:

[quote name='Medorowa']jAMENT:diabloti::bigcool::bigcool:

To w tym wieku już sie pogarsza słuch:roll::roll:Biedactwo:diabloti:

No co, od każdego coś dobrego:evil_lol::loveu::loveu::loveu:

w tym wieku moja droga to...to....zapomnialam co:diabloti:

[quote name='clockwork']a zaraz po tym etap sklerozy, trzęsących sie rąk... nietrzymania moczu :diabloti::diabloti:

ten etap mam juz za soba:diabloti:zaczynam nowe zycie:evil_lol:
a parapetowa :hmmmm: jak sie urzadzimy do konca...musimy kubic meble do jadalni i do salonu ipare innych rzeczy.....:cool1:

Posted

Medorowa napisał(a):
Ha ha, ale będzie wesoło, najbardziej nie mogę doczekać się ostatniego etapu - mam nadzieję Dijejowa, że moment ten uwiecznisz na swych pięknych ze zjechaną ostrością; ale nie tych, tylko tamtych; fotografiach:evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi:

nic nie uwiecznie bo tak mam zjechana ostrosc i nic nie bedzie widac:diabloti:

Posted

:multi::multi::multi:no nareszcie coś podzialało na tą HEXĘ;)....pamiętaj ...nie zapomnij zapakować tłuczka :p

U NAS na blogaskach są nowe fotki .......nioe żebym Nas lansowała :grins: ale tak ino mówie ......może mają zjechana ostrość ale ciutek tam widać ....czasem więcej niż ciutek .......

Posted

[quote name='dealer']ten etap mam juz za soba:diabloti:zaczynam nowe zycie:evil_lol:
a parapetowa :hmmmm: jak sie urzadzimy do konca...musimy kubic meble do jadalni i do salonu ipare innych rzeczy.....:cool1:

to pokup pokup potem pijemy.... dużo kuflów do piwa kup, albo pożycz od sąsiadów z dołu :roll:

[quote name='Alicjarydzewska']:p
U NAS na blogaskach są nowe fotki .......nioe żebym Nas lansowała :grins: ale tak ino mówie ......może mają zjechana ostrość ale ciutek tam widać ....czasem więcej niż ciutek .......

buuuhahahhaah..... LANSERKA :loveu::loveu::loveu:
i jeszcze se posty nabija :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']to pokup pokup potem pijemy.... dużo kuflów do piwa kup, albo pożycz od sąsiadów z dołu :roll:

:hmmmm: tych teraźniejszych :razz:.....
ale będzie parapetówa ;).....

buuuhahahhaah..... LANSERKA :loveu::loveu::loveu:
i jeszcze se posty nabija :diabloti:

:oops::oops::oops:u najlepszych sie uczyłam ..........:razz:;)

Posted

hej przeczytałam że sie wynosisz:diabloti::diabloti::diabloti:

i jak tam lumbago??? zeszło z krzyża na pięty:eviltong:
:eviltong::eviltong:

Posted

:multi::loveu::multi:DOBERECZEK:multi::loveu::multi:

Jak plecki :razz::razz::razz:przestało ....:glaszcze:

I jak zapamiętałas sen na nowym miejscu ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:no nareszcie coś podzialało na tą HEXĘ;)....pamiętaj ...nie zapomnij zapakować tłuczka :p

tluczek zapakowalam;)
i prosze nie podrabiac moich fot...tylko na moich moze byc zjechana ostrosc....to moj znak rozpoznawczy oprocz tego ze nie mam ogonkow przy literkach:evil_lol:

[quote name='clockwork']to pokup pokup potem pijemy.... dużo kuflów do piwa kup, albo pożycz od sąsiadów z dołu :roll:

porazka....nie mam sasiadow na dole ani u gory tez nie mam,,,musze kupic kufle...tylko po co jak ty masz alergie na piffo:hmmmm:

[quote name='BeaC']hej przeczytałam że sie wynosisz:diabloti::diabloti::diabloti:

i jak tam lumbago??? zeszło z krzyża na pięty:eviltong::eviltong::eviltong:

wynieslam sie ale wrocilam:cool1:bo tam nie ma netu na razie....bede prze tydzien odcieta od swiata:placz:

[quote name='Alicjarydzewska']

:multi::loveu::multi:DOBERECZEK:multi::loveu::multi:

Jak plecki :razz::razz::razz:przestało ....:glaszcze:

I jak zapamiętałas sen na nowym miejscu ;)

plecki lepiej...snu nie pamietam ale na pewno nie byl koszmarny ani zly jakies takie *******ki radosne:multi:

Posted

jestem oburzona...dlaczego mi wypipkalo pier dolki???

aaaaaaaaaaaaa bo nie mam ogonow przy literach i wyszlo pierd ol buhahahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']jestem oburzona...dlaczego mi wypipkalo pier dolki???

aaaaaaaaaaaaa bo nie mam ogonow przy literach i wyszlo pierd ol buhahahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:......skopiować musisz ogonki i kreski i zapisać w :grins: ulubionych

Posted

[quote name='jonQuilla']Cześć :multi::multi:
Miłego dnia i dobrego humorku :loveu::loveu:

czesc:pdziekuje i nawzajemnosc:lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:......skopiować musisz ogonki i kreski i zapisać w :grins: ulubionych

nie bede kopiowac..niech mnie pipna:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zawsze możesz sama wypipczyć ....:grins:

moge:grins: piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']moge:grins: piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:diabloti:

;)trąbkę Ci zakupię

Posted

dobra...bedom foty domu..robione w nocy....prosze nie regulowac odbiornikow:grins:

wejscie....

dalej wejscie...

przedpokoj...

#

saluun...

zas saluun...

cdn...

Posted

cd.

pietro II ..bo nie wiem czemu nie zrobilam fotek na Iym:grins:

spalnia...

spalnia dla gosciuf...

lazienka..

zas lazienka...

cdn.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...