malawaszka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 dbsst napisał(a):no własnie jestem w grupie podwyzszonego ryzyka wchodze na forum i zarażaja jade do pracy i zarażaja spotykam sie ze znajomymi i zarażaja gadam z kolega a w tle zarażaczka krzyczy :evil_lol: :evil_lol: boje się boje ;) buuuahahahaha to ja też stąd :scared: bo moja mama mówiła, że jak byłam w Londku Zdroju to nad naszym domem na wsi leciało stado bocianów :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Gonitwa Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Stado? To ja Ci Waszeczko współczuję... Się witam!
Alicja Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='malawaszka']buuuahahahaha to ja też stąd :scared: bo moja mama mówiła, że jak byłam w Londku Zdroju to nad naszym domem na wsi leciało stado bocianów :crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a leciały w kierunku Londka :cool1:
dbsst Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 evaxon napisał(a)::hmmmm: ale co kupa ma do tego?:niewiem: no nie wiem ale w opisach medycznych jest ten temat poruszany :diabloti: malawaszka napisał(a):buuuahahahaha to ja też stąd :scared: bo moja mama mówiła, że jak byłam w Londku Zdroju to nad naszym domem na wsi leciało stado bocianów :crazyeye::crazyeye::crazyeye: to mówisz, że Ty będziesz multi lotek :cool3:
e.v.a Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 dbsst napisał(a): to mówisz, że Ty będziesz multi lotek :cool3: lotek jak lotek ale multi kupek napewno bedzie:evil_lol:
Medorowa Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Przyszłam, bo tu jakieś światełko świci:hmmmm: Idem, nie nadrobię, bo to na dzień dzisiejszy nierealne;)
Pysia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 malawaszka napisał(a):buuuahahahaha to ja też stąd :scared: bo moja mama mówiła, że jak byłam w Londku Zdroju to nad naszym domem na wsi leciało stado bocianów :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Pewnie Cię szukały :diabloti:
Pysia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 A ja se przyszłam przypomnieć kto mnie w towar zaopatruje bo jutro pewnie się zdziwię jak to wszystko o napisałam przeczytam :evil_lol:
Alicja Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 :multi::multi::loveu::multi::multi: Witam się z Tobą , Nami , Wami ;) w Naszym Blogasku :p
Pysia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Pewnie jest TAM bo TU jej nie ma :shake: :evil_lol:
clockwork Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='dbsst'] to mówisz, że Ty będziesz multi lotek :cool3: nie multi lotek ino weszka miała SZCZĘŚLIWY NUMEREK :diabloti::diabloti: cześć kochana mła.... nie przerywaj se- pracuj pracuj... musisz nadrobić długą nieobecność :loveu::loveu:
malawaszka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 czy dostane tu jeszcze kjakejsa na spanie???? bo czas by było a mnie się nie fce :placz:
Alicja Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 :hand: Aguniu :loveu: :loveu: :loveu: .....tady my som tukej :razz:
clockwork Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Agus wiem że mnie kochasz nieustająco i wciąż...:loveu::loveu::loveu::loveu:
agbar Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 gupie babony zarazone i zarazajace WON!!!:diabloti: czy jest kto chetny do posprzatania mi po remoncie i poskrecania mebli ktore mi przywiezli i stoja juz tydzien na korytarzu?:diabloti:
Alicja Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 [quote name='dealer']gupie babony zarazone i zarazajace WON!!!:diabloti: czy jest kto chetny do posprzatania mi po remoncie i poskrecania mebli ktore mi przywiezli i stoja juz tydzien na korytarzu?:diabloti::cool1:...e no to co siem bedziesz męczyć ...dawa z meblami do mła... ;)
agbar Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:...e no to co siem bedziesz męczyć ...dawa z meblami do mła... ;) prosze zapraszam serdecznie- odbior osobisty mile widziany:diabloti:
Recommended Posts