Alicja Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 clockwork napisał(a): tysz fakt... może jednak porób SE to co zaplanowałaś... a ja połacze sie z Toba w bólu bo dziś mam natchnienie do prac domowych .... na razie :cool1::cool1:no mnie jakos tysz jeszcze nie natchło....... clockwork napisał(a):401 strona... aż sie napijem ... kufle w dłoń majne friendy!!!!! :loveu::loveu: :knajpa::knajpa::knajpa::knajpa::knajpa::knajpa::knajpa:
malawaszka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 dealer napisał(a): se sprzatalam,se pilam kawe, se bylam ze psem, se bylam w sklepie,se napisalam pierwsza kartke ksiazki pojazdu za ubiegly rok....i to jest okazja do picia:diabloti: i se jestem..ale moze jeszcze se poprasuje...ale najpierw se zapale..... a ja se siedze :diabloti:
Alicja Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 malawaszka napisał(a):a ja se siedze :diabloti::crazyeye::crazyeye::crazyeye:bosh...:diabloti:....za CO ??????????????????????????????????????????????????????:evil_lol:
clockwork Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 malawaszka napisał(a):a ja se siedze :diabloti: nie przemęcz sie czasem.... :eviltong:
malawaszka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:bosh...:diabloti:....za CO ??????????????????????????????????????????????????????:evil_lol: za darmo, za niewinnosc - przeciez wszyscy za to siedza :evil_lol: clockwork napisał(a):nie przemęcz sie czasem.... :eviltong: luzik jak na rybach - bycze sie - JESTE NA URLOOOPIEEEEEE :multi:
Akadna Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 drzalka napisał(a):Witamy.. dasz krakersa ? tylko ja solonego kcem! :grins:
Alicja Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 :placz::placz::placz: a ja mam problem ..... tam pisa że cza polerować miękką flanelką ......, a ja nie mam flanelowych pantalonów.....:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:
bonita Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Byłam tutej :). Ja też dziś trochę sprząłam( np. łóżko pościeliłam :grin:), a TZ uwędził rybki i śliwki :loveu:. Dobre- szczególnie śliwki-mniaaaaaaam
Alicja Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 :multi::multi::multi: hey Nasza 1/3 :loveu: :loveu: :loveu: .......gdzie Ty się ukrywasz....:razz:
Alicja Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 :razz:...no cho ....cho do NAS....:loveu::loveu::loveu:
clockwork Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::placz::placz::placz: a ja mam problem ..... tam pisa że cza polerować miękką flanelką ......, a ja nie mam flanelowych pantalonów.....:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: ja mam flanelowe pantalony... ale już nie miękkie :roll::roll: 1/3 powitania!!!!! :loveu::loveu:
Alicja Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 clockwork napisał(a):ja mam flanelowe pantalony... ale już nie miękkie :roll::roll: 1/3 powitania!!!!! :loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to szykuj się ....bo wsio już zapakowane :razz: Witanko 1/3 :loveu::loveu::loveu:kaj żeś wczoraj się smykała :roll:
BeaC Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 przyszłam powitac Dilerównę.....ale jej chyba nie ma.................. ale jak przyjdzie to se poczyta WITAJ!!!!!!
clockwork Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to szykuj się ....bo wsio już zapakowane :razz: Witanko 1/3 :loveu::loveu::loveu:kaj żeś wczoraj się smykała :roll: :angryy::angryy::angryy: siedziałam w domu, bo wszyscy byli w terenie i nikaj nie szło zajść... sprzątałam, robiłam posiłki, rozliczałam ZUSY (srusy), prałam... po południu byłam juz po robocie i sie nudziłam :roll::roll::roll: i mało mnie szlag nie trafił!!!!!! nie cierpie NIEDZIEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alicja Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 clockwork napisał(a)::angryy::angryy::angryy: siedziałam w domu, bo wszyscy byli w terenie i nikaj nie szło zajść... sprzątałam, robiłam posiłki, rozliczałam ZUSY (srusy), prałam... po południu byłam juz po robocie i sie nudziłam :roll::roll::roll: i mało mnie szlag nie trafił!!!!!! nie cierpie NIEDZIEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cool1:a było samców w rządową zapakować i raz kozie śmierć :roll:.........ja 2 godziny w remika z panem C. pogrywałam .....:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:......N U D A :diabloti:
clockwork Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::cool1:a było samców w rządową zapakować i raz kozie śmierć :roll:.........ja 2 godziny w remika z panem C. pogrywałam .....:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:......N U D A :diabloti: nie mam kozy na stanie :roll::diabloti: Pawcio miał jechac na próbe do Czech, ale nie pojechał... bo.... nie miał go kto zawieźć :diabloti:
Alicja Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 clockwork napisał(a):nie mam kozy na stanie :roll::diabloti: Pawcio miał jechac na próbe do Czech, ale nie pojechał... bo.... nie miał go kto zawieźć :diabloti: :hmmmm: a rządową nie chciał:crazyeye:...no tak .....podrapana ;)
Recommended Posts