Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']wpadłam z rewizytą :diabloti:

a Cia chiba ni ma.... u mnie gości przyjmujesz?? :cool3::cool3: to ja zaopiekuje sie TWOIM blogaskiem, ino poskanuja foty :placz:

bylam se na kawie u sasiadki mej....dziekuje za opieke...a z tym skanowaniem..kochana czy ty sie nie przemeczasz:cool3: :loveu: :diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc...

co Ty tak te fachy strzelasz po galeriach???:diabloti:

bom fachowiec:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']bylam se na kawie u sasiadki mej....dziekuje za opieke...a z tym skanowaniem..kochana czy ty sie nie przemeczasz:cool3: :loveu: :diabloti:

nawet nie wiesz jak bardzo- wczoraj zeskanowałam 30 sztuk, dzis JUŻ 5 :evil_lol:

Posted

[quote name='Rybka_39']No to jeszcze wymiziajxD

mizniety:p

[quote name='clockwork']
nawet nie wiesz jak bardzo- wczoraj zeskanowałam 30 sztuk, dzis JUŻ 5 :evil_lol:

biedna ty moja...nie pracuj tyle bo sie przyzwyczaisz:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:
jestem ....zaczynam bieganie po FB.....może się czegoś ciekawego o sobie dowiem:p

buhahaha.. wrozka prawde ci powie:evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
znowu mi te czarne chmury przysłałaś :mad: :diabloti: a już takie śliczne słoneczko świeciło :placz: :placz:

ktos musi ze mna cierpiec..padlo na ciebie:loveu:

Posted

dealer napisał(a):
ktos musi ze mna cierpiec..padlo na ciebie:loveu:

poczekaj no :diabloti: już ja ci burze z piorunami na ten zachód wyśle :diabloti: taką prawdziwą wiejską burze , zawziętą i zaciętą :loveu: :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
poczekaj no :diabloti: już ja ci burze z piorunami na ten zachód wyśle :diabloti: taką prawdziwą wiejską burze , zawziętą i zaciętą :loveu: :diabloti:

taka twoja siostre blizniacza?:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']...o qr..... coś już w tym temacie słyszałam :hmmmm: ;)

a co??? a co??? poooowiedzzzz:diabloti:

[quote name='Vectra']moje gorsze ja :diabloti:

ze jak gorsze:crazyeye: to moze byc jeszcze gorsze:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

[quote name='Kate I Luka']Hej Aga:p

tak klikam i klikam po dogo, i próbuje odepchnąć myśl, że trzeba by iść do kuchni zabrać się za obiad...a nie wiem co dziś zrobić :roll::pdoradzić ??
mam pomidorową i nalesniczki....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'].......:roll:....powiem .....na uszko ;)

ok..wysylam uszko poczta:diabloti:

[quote name='Kate I Luka']Hej Aga:p

tak klikam i klikam po dogo, i próbuje odepchnąć myśl, że trzeba by iść do kuchni zabrać się za obiad...a nie wiem co dziś zrobić :roll:

czesc Kasia:multi: ...ja nie mam tego problemu,nasmazylam wczoraj cyckow ode kury jak gupia:roll: i tera je trza jesc, machne tylko jakas salateczke i fertig:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pdoradzić ??
mam pomidorową i nalesniczki....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a ta sie zas chwali:shake: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...