Vectra Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']pada juz u Ciebie???? a sio od wawy z tym deszczem a sio...... Już zaprzestało ociekać z nieba ,a dawało ostro , już byłam bliska zamówienia pontonu :cool1: I znowu te wstrętne chwasty będą odrastać :placz: a ja się tyle namęczyłam by je powyrywać :roll:
Alicja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 :placz::placz::placz: Aguniu.......................... bezludzie mi chwaściorami zarasta........tosz to plaga jakowaś egypska:diabloti:
dbsst Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Vectra'] I znowu te wstrętne chwasty będą odrastać :placz: a ja się tyle namęczyłam by je powyrywać :roll: [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz: Aguniu.......................... bezludzie mi chwaściorami zarasta........tosz to plaga jakowaś egypska:diabloti: :crazyeye: :crazyeye: o rany czy to jakaś plaga egipska czy w Dilerowie tez jest chwastowisko :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: wyrwać chwasta tylko nisko by nie rosło.......... :evil_lol: nie mogę się skupić idę się dominować :loveu:
agbar Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='dbsst']i fruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hahahhaha heloł zła kobieto :evil_lol: pikny merolek :loveu: :loveu: :loveu: powiem ci w tajemnicy ze mi sie tez podoba:diabloti: :loveu: [quote name='Vectra']Już zaprzestało ociekać z nieba ,a dawało ostro , już byłam bliska zamówienia pontonu :cool1: I znowu te wstrętne chwasty będą odrastać :placz: a ja się tyle namęczyłam by je powyrywać :roll: zwolnij ogrodnika..jak musisz sama je wyrywac to na co ci on?:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz: Aguniu.......................... bezludzie mi chwaściorami zarasta........tosz to plaga jakowaś egypska:diabloti: jeronie pieronie co to sie wyprawio:diabloti: [quote name='Gonitwa']Pszyszłam sie pszywitać;) Haj!!! haj! li haj lo haj laaaaaaaaaaaaaaa:diabloti:
Gonitwa Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Ale pusto dziś.... Ja tu się na zaległości przygotowałam a tu nic...
Alicja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 :grins: jeronie pieronie ...to je tyn sląski blus:diabloti: Jestem tu .......:multi::multi::multi:
agbar Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Gonitwa napisał(a):Ale pusto dziś.... Ja tu się na zaległości przygotowałam a tu nic... u mnie zawsze pusto.....nikt mnie nie kocha....jestem cwok z dzikiego zachodu:diabloti:
dbsst Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 dealer napisał(a):powiem ci w tajemnicy ze mi sie tez podoba:diabloti: :loveu: a toź mnie zaskoczyła normalnie nie myśłałam ;) :diabloti:
agbar Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:grins: jeronie pieronie ...to je tyn sląski blus:diabloti: Jestem tu .......:multi::multi::multi: jeronie pieronie...jo tyz sam tukej siedza colkiem sama:evil_lol:
Alicja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='dealer']u mnie zawsze pusto.....nikt mnie nie kocha....jestem cwok z dzikiego zachodu:diabloti::diabloti:...nie gadaj ....bo mnie zasmucasz:razz: [quote name='dealer']jeronie pieronie...jo tyz sam tukej siedza colkiem sama:evil_lol:;)...no już nie całkiem sama:eviltong:
Maga100 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Vectra'] TZ nie pokaże :shake: ;) :evil_lol: ja tym bardziej tej rasy nie mogę okazać, przecież WIESZ :evil_lol: :evil_lol: [quote name='dealer'] chyba se bede musiala noge urwac lewa..bo juz dawno automatem nie jezdzilam:diabloti: mój kolega na poczatku przywiązywał sobie :roll: bo raz mu wystarczyło, jak chciał wcisnąć sprzęgło i wcisnął :evil_lol: jak to sprzęgło, od razu do dechy :evil_lol: ale to nie było sprzęgło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: U ciebie też może raz wystarczy i będzie święty spokój, o jednego ćwoka mniej :diabloti:
agbar Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:...nie gadaj ....bo mnie zasmucasz:razz: ;)...no już nie całkiem sama:eviltong: teroski jest nos caly tlum..poczekej Bartili zaro z piwem bydzie...:diabloti:
agbar Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='Maga100']ja tym bardziej tej rasy nie mogę okazać, przecież WIESZ :evil_lol: :evil_lol: mój kolega na poczatku przywiązywał sobie :roll: bo raz mu wystarczyło, jak chciał wcisnąć sprzęgło i wcisnął :evil_lol: jak to sprzęgło, od razu do dechy :evil_lol: ale to nie było sprzęgło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: U ciebie też może raz wystarczy i będzie święty spokój, o jednego ćwoka mniej :diabloti: ja jezdzilam automatem przez rok..potem sie przesiadlam na manuala...i wrzucilam wsteczny...bez sprzegla..ojojoj....ale skrzynia plakala:evil_lol: :evil_lol: a teraz wyjdz:diabloti:
Maga100 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='dealer'] a teraz wyjdz:diabloti: ale czy mam przedtem przeprosić? :diabloti:
agbar Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='Maga100']ale czy mam przedtem przeprosić? :diabloti: na kolana nedzniku:diabloti:
Vectra Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Maga100']ja tym bardziej tej rasy nie mogę okazać, przecież WIESZ :evil_lol: :evil_lol: kiedy wpadniecie :cool3: to coś przyprowadzimy na plac :diabloti: :evil_lol: [quote name='Maga100']mój kolega na poczatku przywiązywał sobie :roll: bo raz mu wystarczyło, jak chciał wcisnąć sprzęgło i wcisnął :evil_lol: jak to sprzęgło, od razu do dechy :evil_lol: ale to nie było sprzęgło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: U ciebie też może raz wystarczy i będzie święty spokój, o jednego ćwoka mniej :diabloti: buhahahahah :evil_lol: :evil_lol: ja tam nie mam takich problemów :p uwielbiam automat bo w końcu moja nóżka chorawa nie cierpi :cool1:
Maga100 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='dealer']na kolana nedzniku:diabloti: lubię się kajać, gdy się zagalopuję :p dlatego mam tylu przyjaciół :loveu: a skoro mam takich przyjaciół, to po co mi wrogowie? :niewiem:
Maga100 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Vectra']kiedy wpadniecie :cool3: to coś przyprowadzimy na plac :diabloti: :evil_lol: taktor, przyprowadźcie traktor :modla: :modla: :modla: ja tak marzę o traktorze :loveu:
agbar Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='Maga100']lubię się kajać, gdy się zagalopuję :p dlatego mam tylu przyjaciół :loveu: a skoro mam takich przyjaciół, to po co mi wrogowie? :niewiem: biedna naiwna dziewczynko.....:shake:
Vectra Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Maga100']taktor, przyprowadźcie traktor :modla: :modla: :modla: ja tak marzę o traktorze :loveu: z glebogryzarką :razz: :diabloti:
Paula Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Hej Aga :multi: Przyjszłam powiedzieć Ci Aloha na dobranoc :hand:
BeaC Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Maga100'] mój kolega na poczatku przywiązywał sobie :roll: co sobie................przywiązywał????:diabloti::diabloti::eviltong: [quote name='Maga100']taktor, przyprowadźcie traktor :modla: :modla: :modla: ja tak marzę o traktorze :loveu: mówisz i masz...............u mnie na podwórku jeden stoi...............znaczy się stał.......ale nie ma sprawy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: (popatrzę najpierw, gdzie jestem, ............acha u dilerki) witaj Dilerko:diabloti::diabloti::diabloti:
Alicja Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 :multi::multi::multi: witanko z ranka Nasza1/3:loveu::loveu::loveu: Klawiatura powycierana:oops: ;)
agbar Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='paula_z']Hej Aga :multi: Przyjszłam powiedzieć Ci Aloha na dobranoc :hand: hej Paula to ja ci rzekne Aloha na dzien dobry:multi: [quote name='BeaC']co sobie................przywiązywał????:diabloti::diabloti::eviltong: mówisz i masz...............u mnie na podwórku jeden stoi...............znaczy się stał.......ale nie ma sprawy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: (popatrzę najpierw, gdzie jestem, ............acha u dilerki) witaj Dilerko:diabloti::diabloti::diabloti: witaj Beo u mnie...:loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi: witanko z ranka Nasza1/3:loveu::loveu::loveu: Klawiatura powycierana:oops: ;) witanko Nasza Alicjo... ja nie wiem czy z ta klawiatura to nie syzyfowa praca?:diabloti:
Recommended Posts