Alicja Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='Maga100']nudy nudy nudy :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: nie mówię, że u ciebie, tylko tak ogólnie :siara::roll:i z ciężkim sercem .....:eviltong:...muszę sie z Tobą zgodzić ....:razz: Wena odejszła .....urlopy pochłonęły wszystko.... Aguniu ty Nasza....dobranoc:loveu::loveu::loveu:
e.v.a Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 dealer napisał(a):czego??:diabloti: nie powiem co mi sie zrymowalo :razz: wiec powiem poprostu : niczegooooooo hahaaa hahaaaa
Alicja Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 :multi::multi::multi: Witanko z samego raneczka:loveu::loveu::loveu:.................mam nadzieję że i u Was taki ładny dzionek :p
clockwork Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:...pojszłaś pracować...???? Arbeit macht frei :eviltong: :loveu::loveu::loveu:
Alicja Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 :hand: gdzie jesteś:razz: NASZA 1/3 :loveu::loveu::loveu:
clockwork Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 poprosze krakersa... plizzzzzzzzzzzzzzz nie to nie... ide se :eviltong::eviltong::eviltong:
Medorowa Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Kuku, Magdolina kuka, Dijeja swego szuka:diabloti::diabloti:
Alicja Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 :-(Aguniu.....odczytałam najpierw GG a potem w te pedy czytać ....:placz:...nie tak miało być .... odezwij się jak dasz radę :razz:
Kate I Luka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Helloł kobito :multi: Kaj jesteś jak Cię nie ma????
dbsst Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 i jak doszłaś juz w strone tego światła czy jeszcze idziesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: heloł mówie grzecznie :diabloti:
clockwork Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='dbsst']i jak doszłaś juz w strone tego światła czy jeszcze idziesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: heloł mówie grzecznie :diabloti: dochodzi :roll::roll::roll: podobno :roll::roll::roll:
Gonitwa Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Jeju zboczuchy! Ta dochodzi tamta się na ulicę puszcza... co ja tutaj robię grzeczna...
clockwork Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='Gonitwa']Jeju zboczuchy! Ta dochodzi tamta się na ulicę puszcza... co ja tutaj robię grzeczna... to samo co ja ... demoralizujesz sie :roll:
Gonitwa Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 O ja biedna nieszczęśliwa... Trza se grzeczniejszych znajomków poszukać...
clockwork Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Gonitwa napisał(a):O ja biedna nieszczęśliwa... Trza se grzeczniejszych znajomków poszukać... www . dzieci maryi. pl :eviltong::eviltong:
agbar Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 czesc kochane....nie ma mnie tak jakby...za duzo zlych informacji...Malinka za TM,kolega ciezko chory, kolezanka zginela w wypadku..i do tego nie moge byc sama bo mam maly remont w domu i placza mi sie ludzie pod nogami...nawet sie nie moge wyryczec w spokoju... wroce jak...dojde do siebie...... KWM
Alicja Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='dealer']czesc kochane....nie ma mnie tak jakby...za duzo zlych informacji...Malinka za TM,kolega ciezko chory, kolezanka zginela w wypadku..i do tego nie moge byc sama bo mam maly remont w domu i placza mi sie ludzie pod nogami...nawet sie nie moge wyryczec w spokoju... wroce jak...dojde do siebie...... KWM:glaszcze: Aguś :loveu:....jestem tutaj jakby co........nie pomogę ....bo i jak ale cały czas myślami jestem z Tobą :-(
Gonitwa Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 clockwork napisał(a):www . dzieci maryi. pl :eviltong::eviltong: A w łeb chcesz? :mad:
clockwork Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='dealer']czesc kochane....nie ma mnie tak jakby...za duzo zlych informacji...Malinka za TM,kolega ciezko chory, kolezanka zginela w wypadku..i do tego nie moge byc sama bo mam maly remont w domu i placza mi sie ludzie pod nogami...nawet sie nie moge wyryczec w spokoju... wroce jak...dojde do siebie...... KWM aguś.. ehhhhhh.. nie jestem w stanie cie pocieszyć :-(:-(:-( ale jestem z Tobą
Recommended Posts