Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100']nudy nudy nudy
:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
nie mówię, że u ciebie, tylko tak ogólnie :siara::roll:i z ciężkim sercem .....:eviltong:...muszę sie z Tobą zgodzić ....:razz:
Wena odejszła .....urlopy pochłonęły wszystko....

Aguniu ty Nasza....dobranoc:loveu::loveu::loveu:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

i jak doszłaś juz w strone tego światła czy jeszcze idziesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

heloł mówie grzecznie :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']i jak doszłaś juz w strone tego światła czy jeszcze idziesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

heloł mówie grzecznie :diabloti:

dochodzi :roll::roll::roll: podobno :roll::roll::roll:

Posted

czesc kochane....nie ma mnie tak jakby...za duzo zlych informacji...Malinka za TM,kolega ciezko chory, kolezanka zginela w wypadku..i do tego nie moge byc sama bo mam maly remont w domu i placza mi sie ludzie pod nogami...nawet sie nie moge wyryczec w spokoju... wroce jak...dojde do siebie......
KWM

Posted

[quote name='dealer']czesc kochane....nie ma mnie tak jakby...za duzo zlych informacji...Malinka za TM,kolega ciezko chory, kolezanka zginela w wypadku..i do tego nie moge byc sama bo mam maly remont w domu i placza mi sie ludzie pod nogami...nawet sie nie moge wyryczec w spokoju... wroce jak...dojde do siebie......
KWM:glaszcze: Aguś :loveu:....jestem tutaj jakby co........nie pomogę ....bo i jak ale cały czas myślami jestem z Tobą :-(

Posted

[quote name='dealer']czesc kochane....nie ma mnie tak jakby...za duzo zlych informacji...Malinka za TM,kolega ciezko chory, kolezanka zginela w wypadku..i do tego nie moge byc sama bo mam maly remont w domu i placza mi sie ludzie pod nogami...nawet sie nie moge wyryczec w spokoju... wroce jak...dojde do siebie......
KWM

aguś.. ehhhhhh.. nie jestem w stanie cie pocieszyć :-(:-(:-( ale jestem z Tobą

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...